Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θύμα κλοπής γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και vlogger! (photo)

Σοκ!

21 Ιανουαρίου 2020 16:04
Θύμα κλοπής γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και vlogger! (photo)

Θύμα κλοπής έπεσε η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και vlogger, Μιρκέτα Βιδάλη, η οποία είναι παντρεμένη με τον τερματοφύλακα της Βέρντερ Βρέμης, Στέφανο Καπίνο. Θύμα κλοπής είχε πέσει και η Ελληνίδα δημοσιογράφος πριν από λίγες μέρες!

Η ιδιοκτήτρια της γνωστής εταιρείας ρούχων, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ότι κάποιος άγνωστος τής έκλεψε το κινητό, χωρίς αυτή να αντιληφθεί το παραμικρό!

Όπως βλέπετε στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και δημοσίευσε η σχεδιάστρια στο Instagram, η ίδια βρισκόταν σε ένα μαγαζί μαζί με την παρέα της, όταν κάποιος πλησίασε το τραπέζι τους κρατώντας ένα φυλλάδιο και έτσι απλά, της πήρε το κινητό σε χρόνο ντετέ και αποχώρησε ψύχραιμος.

Μακελειό σε ληστεία: Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί! (photo-video)

Μακελειό έγινε σε ληστεία κοσμηματοπωλείου στην Ταϋλάνδη με τρεις νεκρούς και ανάμεσά τους ένα παιδί! Ληστεία είχε σημειωθεί και στην περιοχή της Δάφνη πριν λίγες μέρες επίσης σε κοσμηματοπωλείο!

Σε πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και μεταδόθηκαν από ταϊλανδικά ΜΜΕ, εικονίζεται άνδρας με καλυμμένο πρόσωπο, στρατιωτικό παντελόνι αγγαρείας και πιστόλι 9 χιλιοστών στο χέρι να εισβάλλει σε κοσμηματοπωλείο ειδικευμένο στον χρυσό στο εμπορικό κέντρο του Λοπμπούρι, 150 χιλιόμετρα βόρεια της Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ένας άνδρας με καλυμμένο πρόσωπο, στρατιωτικό παντελόνι αγγαρείας και πιστόλι 9 χιλιοστών στο χέρι εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο ειδικευμένο στον χρυσό στο εμπορικό κέντρο του Λοπμπούρι, 150 χιλιόμετρα βόρεια της Μπανγκόκ.

Αμέσως άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους τέσσερις, πριν ανέβει πάνω σε πάγκο του κοσμηματοπωλείου και κλέψει κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ.

Ένας ιδιωτικός φρουρός και μια πωλήτρια σκοτώθηκαν ακαριαία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπαρχηγός της αστυνομίας της πόλης Σουμίθ Πουνσρί. Ένα αγοράκι δύο ετών υπέκυψε λίγο αφότου διακομίστηκε σε νοσοκομείο, πρόσθεσε.

Ο δράστης της ληστείας, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές, δεν έμεινε μέσα στο κοσμηματοπωλείο παρά 60 δευτερόλεπτα, προτού βγει από το εμπορικό κέντρο και διαφύγει με μοτοσυκλέτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.

Τρόμος στην Εκάλη: Ληστές εισέβαλαν σε μονοκατοικία!

Τρόμος στην Εκάλη με ληστές να μπαίνουν σε μονοκατοικία και να απειλούν με όπλο την οικιακή βοηθό! Να σημειωθεί ότι δύο ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε συνοικιακή καφετέρια της Κυψέλης και παραμένουν άφαντοι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στην μονοκατοικία λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ. Ωστόσο εκείνη την ώρα στην μονοκατοικία βρισκόταν ολομόναχη η οικιακή βοηθός της οικογένειας με καταγωγή από τις Φιλιππίνες.

Οι ληστές με απειλές την ακινητοποίησαν και την απείλησαν με όπλο και άρχισαν να ψάχνουν ανενόχλητοι το σπίτι για τη λεία τους.

Αφού απέσπασαν κοσμήματα και άγνωστο χρηματικό ποσό εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως μετά το περιστατικό η άτυχη οικιακή βοηθός ενημέρωσε τις Αρχές, οι οποίες μετά την κατάθεσή της έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να φτάσουν στα ίχνη των δύο δραστών.

Γκύζη: Δολοφονία από ληστές εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ!

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η είδηση πως ένας άντρας βρέθηκε νεκρός στην είσοδο πολυκατοικίας και μάλιστα δεμένος χειροπόδαρα.

Το τι ακριβώς συνέβη και ο άντρας κατέληξε να χάσει τη ζωή του μέχρι τώρα είναι άγνωστο, ωστόσο η ΕΛ. ΑΣ εξετάζει το σενάριο για απόπειρα ληστείας και έπειτα δολοφονίας όπου είναι και το πιο πιθανό σενάριο. Οι έρευνες λοιπόν κάνουν λόγο για μια ομάδα ληστών που είχαν βάλει στο στόχαστρο τον άτυχο 66χρονο που ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Κατά την ίδια εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών που «διαλέγει« θύματα για τα οποία έχει πληροφόρηση ότι έχουν χρήματα.

Η εκτίμηση των αστυνομικών που εξέτασαν τον χώρο στον οποίο βρέθηκε η σορός του 66χρονου είναι ότι οι ληστές ακολούθησαν τον άνδρα, τον χτύπησαν, του πήραν τα κλειδιά του σπιτιού και στη συνέχεια το έψαξαν αναζητώντας χρήματα και πολυτιμα αντικείμενα.

Σε αυτή την εκδοχή συνηγορεί το γεγονός ότι η πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε μόνος του ο 66χρονος δεν ήταν παραβιασμένη.

Τον 66χρονο αρχικά αναζήτησε ο φίλος του με τον οποίο είχαν μαζί το βενζινάδικο ενώ τη σορό εντόπισαν κάτοικοι της πολυκατοικίας με πληροφορίες να λένε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Μιλώντας κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για έναν μοναχικό άντρα φιλήσυχο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share