Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εξελίξεις με την υγεία του Τάσου Μπουντούρη! Βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο! (video)

Απαρηγόρητος ο Νίκος Γέμελος!

21 Ιανουαρίου 2020 11:09
Εξελίξεις με την υγεία του Τάσου Μπουντούρη! Βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο! (video)

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του ο Τάσο Μπουντούρη, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τον Νίκο Γέμελο στην παραλιακή! Ο θρυλικός Ολυμπιονίκης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Metropolitan και είναι διασωληνωμένος, έχοντας χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Οι οικείοι του βιώνουν ώρες αγωνίας και άπαντες στον κόσμο του ελληνικού αθλητισμού κρατούν... κόμμενη ανάσα για τις προσεχείς εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Σπύρου Γιαννιώτη, που ενεπλάκη στο ατύχημα, μοιάζει απαρηγόρητος.

Όλα έγιναν στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας στην Παραλιακή, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου στον Άλιμο. Υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες, ο Τάσος Μπουντούρης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Νίκου Γέμελου, στο οποίο βρισκόταν ο ίδιος, η σύζυγος του και το παιδί τους, όπως περιέγραψε στο newsit.gr ο γνωστός προπονητής.

Ο Τάσος Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Metropolitan.

Ο θρυλικός Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, στην Εντατική του νοσοκομείου. Οι γιατροί τον έχουν βάλει σε καταστολή και του κάνουν συνεχώς εξετάσεις. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και το θώρακα από τη σύγκρουση.

Ο Νίκος Γέμελος, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε λίγη ώρα μετά το ατύχημα, εξέφρασε την ελπίδα η περιπέτεια του Τάσου Μπουντούρη να τελειώσει άμεσα και αίσια για τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη. Όπως περιέγραψε, όταν κατάλαβε ποιος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο είχε τρακάρει, δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήταν ο Τάσος Μπουντούρης. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, είπε.

Περιπέτεια υγείας για τον Γιάννη Καλλιάνο: «Φοβήθηκα πολύ...»! (photo)

Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες ο Γιάννης Καλλιάνος. Με τον μετεωρολόγο να είχε ζητήσει πριν λίγες μέρες «συγγνώμη».

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook περιγράφει πώς αντιμετωπίζει τη γρίπη από το περασμένο Σάββατο, ενώ στο μήνυμά του δεν παρέλειψε να πει πως πήρε την απόφαση να κόψει και το τσιγάρο παροτρύνοντας και όσους καπνίζουν να κάνουν το ίδιο.

«Ευτυχώς που ο αδερφός μου είναι γιατρός και ξεκίνησα από το πρωί του Σαββάτου διπλή αντιβίωση, από τότε δηλαδή που εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα της γρίπης. Αλλιώς θα ήμουν ήδη πολύ άσχημα στο νοσοκομείο. Εδώ και 3 ημέρες δεν έχει πέσει ούτε στιγμή ο πυρετός κάτω από το 38 ενώ η μέγιστη τιμή του έφτασε ακόμη και το 39,5. Είχα χρόνια να αρρωστήσω τόσο πολύ, είχα χρόνια να θυμηθώ πως είναι να σε αφήνουν οι δυνάμεις σου. Όσο για τα χάπια που παίρνω, μη το συζητάτε. Μόνο με ειδικό σημειωματάριο μπορώ να σημειώσω κάθε πότε και τι ακριβώς πρέπει να πάρω. Επίσης χθες φοβήθηκα πολύ. Ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα μου είχε φτάσει στο 90%. Τα φυσιολογικά όρια του είναι από 94-95% και πάνω. Με τα εισπνεόμενα καταφέραμε και επανήλθα. Όμως ρώτησα αρκετούς γιατρούς, γιατί έπεσε έτσι ο κορεσμός μου; Η απάντηση τους ήταν ότι επειδή η γρίπη αυτή είναι πολύ ισχυρή και με πολλά συμπτώματα κυρίως στο στήθος αλλά και κυρίως επειδή είμαι καπνιστής! Επίσης μου είπαν ότι αν ήμουν λίγο μεγαλύτερος η αν δεν ήμουν γενικά υγιής ενδεχομένως και να μην γινόμουν καλά με αυτή την αγωγή και να έπρεπε ακόμη και να διασωληνωθώ στην εντατική ώστε να με βοηθήσουν περαιτέρω. Αποφάσισα να σταματήσω το κάπνισμα. Αρκετά μαύρισα τα πνευμόνια από από τα 20 μου μέχρι τώρα. Ήρθε ο καιρός να κάνω στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο που του άξιζε... Κάντε το και εσείς», έγραψε στο μακροσκελές κείμενο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook.

Προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: Έρχεται κρύο και παγετός! Που θα κινηθεί το σκανδιναβικό ψύχος; (Video)

Το σκανδιναβικό ψύχος θα περάσει τελικά ξώφαλτσα από τη χώρα μας και θα κατευθυνθεί προς την Τουρκία σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη και έτσι θα γλιτώσουμε από το δριμύ ψύχος, ωστόσο θα επικρατήσει κρύο και παγετός! Το μόνο μέρος, όπου θα υπάρξει παγετός, είναι στα βόρεια, όπως είπε και ο Τάσος Αρνιακός!

Ο καιρός θα είναι πιο ήπιος και θα επηρεαστούν κυρίως τα βόρεια της χώρας, την Πέμπτη και την Παρασκευή, οπότε και θα σημειωθούν χαμηλές θερμοκρασίες, όμως μέχρι εκεί, καθώς οι υψηλές πιέσεις που έρχονται από την Αφρική «σπρώχνουν» το φαινόμενο ανατολικότερα και θα επηρεαστεί η Τουρκία, αλλά και η Κύπρος.

Στα ανατολικά τμήματα της χώρας, επικρατεί συννεφιά και θα πέσουν ορισμένες ασθενείς βροχές, καθώς και λίγα χιόνια στα ορεινά. Στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα δεν θα υπάρξουν φαινόμενα, ωστόσο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους ανέμους καθώς θα είναι δυνατοί και θα πνέουν με εντάσεις έως και οκτώ μποφόρ μέσα στο Αιγαίο.

Ο υδράργυρος έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα με τον παγετό να καλύπτει μεγάλο μέρος της χώρας και χρειάζεται προσοχή, ενώ γενικότερα θα επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες. Στην Αττική υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσουν κάποιες ασθενείς βροχές στα βόρεια κι ανατολικά τμήματα του νομού, όμως σε γενικές γραμμές ο καιρός θα είναι καλός. Στη Θεσσαλονίκη το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι το τσουχτερό κρύο, με τον υδράργυρο να δείχνει μάξιμουμ 8-9 βαθμούς.

"Τις επόμενες ώρες στην χώρα...": Ο Σάκης Αρναούτογλου φέρνει την ανατροπή στον... καιρό!

Τι και αν έχουμε ακούσει πολλά γύρω από ισχυρή κακοκαιρία στην χώρα τις τελευταίες μέρες, ο Σάκης Αρναούτογλου φέρνει την ανατροπή!

Σύμφωνα με τον κορυφαία Έλληνα μετεωρολόγο τις επόμενες ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδος θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ τα ακραία φαινόμενα του καιρού θα περιοριστούν βόρεια της Κρήτης και στην συνέχεια θα εξασθενίσουν!

Τι μας περιμένει σήμερα στην χώρα; Δείτε την πρόγνωση του καιρού από του Σάκη Αρναούτογλου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: Τσουχτερό κρύο και... καταιγίδες!

Καιρός σήμερα: Αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Παράλληλα θα σημειωθούν και λίγες χιονοπτώσεις, αλλά θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το απόγευμα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στη Χαλκιδική.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 09 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στη Θεσσαλία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια και λίγα χιόνια στα ορεινά, σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά και νότια 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη όπου θα πέσουν και λίγα χιόνια στα ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου παροδικές νεφώσεις. Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share