Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φοβερό: Σοκάρει η εικόνα με κρατούμενο που έβγαλε όγκο στο κεφάλι! (photo)

Θα μείνετε με ανοικτό στόμα!

21 Ιανουαρίου 2020 09:27
Φοβερό: Σοκάρει η εικόνα με κρατούμενο που έβγαλε όγκο στο κεφάλι! (photo)

Μια σοκαριστική υπόθεση εκτυλίσσεται στο Κατάστημα Κράτησης στην Νιγρίτα Σερρών, αφού ένας άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής, που κρατείται σε αυτές, φαίνεται να έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του έναν τεράστιο όγκο, μοιάζοντας με... δεύτερο κεφάλι, μεγαλώνοντας μάλιστα όσο περνά ο καιρός και θυμίζοντας εν μέρει την υπόθεση του κρατούμενου, που δραπέτευσε επειδή είχε... πονόδοντο!

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κρατούμενο, το εν λόγω φαινόμενο έχει προβληθεί από χτύπημα όπλου αστυνομικού τη στιγμή της σύλληψής του, ενώ έχει αρχίσει πια να φαίνεται να αυξάνεται ο όγκος σε ανησυχητικό μέγεθος.

Ο κρατούμενος, θεωρεί πως κινδυνεύει η ζωή του κι ετοιμάζεται να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα δικαιώματα των κρατουμένων ενώ ζητά να μεταφερθεί στη χώρα του προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να είναι κοντά στους συγγενείς του τους οποίους έχει να δει 5 χρόνια.

Απαντώντας σε αυτές τις εικόνες και πληροφορίες, η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο κρατούμενος έχει αρνηθεί προγραμματισμένη ιατρική εξέταση ενώ δεν συνεργάζεται με τους γιατρούς.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Αναφορικά με δημοσιεύματα που εμπεριέχουν ισχυρισμούς αλλοδαπού κρατούμενου σχετικά με την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας του, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

ο ανωτέρω κρατείται στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών και εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα,
η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται από γιατρούς του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας που επισκέπτονται το Κατάστημα Κράτησης,
διακομίστηκε επανειλημμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών καθώς και στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» και «Άγιος Δημήτριος»,
αρνήθηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» για προγραμματισμένη ιατρική εξέταση (μαγνητική τομογραφία) ενώ επανειλημμένως δεν συνεργάστηκε με γιατρούς του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Το θέμα παρακολουθείται από τη Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης.

Επιπλέον έχει υποβάλει αίτημα έκδοσης στη χώρα του, το οποίο εξετάζεται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.»

Είδηση σοκ: Χαροπαλεύει μετά από τροχαίο στην παραλιακή ο θρύλος, Τάσος Μουντούρης!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ολυμπιονίκης και θρύλος της ελληνικής ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης. Ο παλαίμαχος ιστιοπλόος χθες το βράδυ είχε σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, στο Καλαμάκι, στο ύψος του συμμαχικού νεκροταφείου, την ίδια ώρα που ακόμα ένα τροχαίο συγκλονίζει και την Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπουντούρης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο κατά τραγική σύμπτωση οδηγούσε ο γνωστός προπονητής κολύμβησης Νίκος Γέμελος (προπονητής του Σπύρου Γιαννιώτη).

Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 2 Αυγούστου 1955. Τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιάδες -1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004-. Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη. Ο Τάσος Μπουντούρης έχει αγωνιστεί σε διαφορετικές κλάσεις με σκάφη «Finn», «Soling» και «Star».

Ισπανία: Έξι νεκροί μετά από την φονική κακοκαιρία "Γκλόρια"!

Τουλάχιστον 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία στην Ισπανία, από τους θυελλώδεις ανέμους, τις σφοδρές χιονοπτώσεις και τις χαμηλές θερμοκρασίες που συνοδεύουν την καταιγίδα Γκλόρια, η οποία πλήττει από χθες την χώρα!

Με περισσότερες από 30 επαρχίες να έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση κόκκινου ή πορτοκαλί συναγερμού, η Βαλένθια στις ακτές της Μεσογείου και οι Βαλεαρίδες Νήσοι βρίσκονται σήμερα αντιμέτωπες με τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Παράλληλα οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ελλάδα!

Στην Αβίλα, στο κεντρικό τμήμα της χώρας, ένας 63χρονος έχασε τη ζωή του στο σπίτι του, αφού τον χτύπησαν κεραμίδια από τη στέγη του, την οποία ξήλωσαν οι ισχυροί άνεμοι, είπε ο Νταβίντ Σεγκόβια, ο δήμαρχος της πόλης Πέδρο Βερνάρδο.

Στον ασυνήθιστα παγωμένο καιρό φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος μιας 54χρονης άστεγης, από τη Ρουμανία, σε πάρκο στη Γκάντια, κοντά στη Βαλένθια, ανέφεραν αξιωματούχοι στα πρακτορεία ειδήσεων Reuters και AFP.

Και ένας άνδρας στο βορειοδυτικό τμήμα της κοινότητας Αστούριας σκοτώθηκε από ένα όχημα σε χιονισμένο δρόμο, όπου, όπως όλα δείχνουν, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, την ώρα που έβαζε αλυσίδες στο δικό του, εξήγησε εκπρόσωπος Τύπου των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.

Εξαιτίας της καταιγίδας, έκλεισε το αεροδρόμιο στο Αλικάντε, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν σχεδόν 200 πτήσεις.

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία Aemet έκανε λόγο για ανέμους ταχύτητας 115χλμ/ ώρα και κύματα ύψους 8 μέτρων στην επαρχία της Βαλένθιας.

Σε αυτήν την περιοχή, οι αρχές σε 194 δήμους αποφάσισαν τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά σήμερα, μια απόφαση που επηρέασε σχεδόν 200.000 μαθητές.

Δρόμοι έκλεισαν, ενώ προβλήματα καταγράφηκαν και στα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Συναγερμός στην Ισπανία: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών! (Video)

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο χημικών, στην Ταραγόνα της Ισπανίας. Έκρηξη σημειώθηκε πριν λίγες μέρες και στο δημαρχείο του Ηρακλείου!

Το τμήμα πολιτικής προστασίας της Καταλονίας έχει ζητήσει από τους πολίτες να μείνει σε κλειστούς χώρου, μέχρις ότου γίνει γνωστή η έκταση της πυρκαγιάς.

Έκρηξη κοντά στην αμερικανική πρεσβεία της Βαγδάτης!

Συναγερμός έχει σημάνει στην αμερικανική πρεσβεία της Βαγδάτης καθώς υπάρχουν αναφορές για έκρηξη από ρουκέτα σε κοντινή απόσταση από το κτήριο.

Σύμφωνα με το Sky News Arabia η επίθεση σημειώθηκε στην πράσινη ζώνη και η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος που οδηγεί προς την αμερικανική πρεσβεία.

Στην περιοχή αυτή βρίσκεται η Αμερικανική Πρεσβεία, που πρόσφατα έγινε θέατρο μεγάλων και βίαιων αντιαμερικανικών διαδηλώσεων.

Μάλιστα οι ΗΠΑ θεώρησαν “υπεύθυνο” για τις διαδηλώσεις και την εισβολή διαδηλωτών στην Πρεσβεία τον Σουλεϊμανί, που σκοτώθηκε από επίθεση των ΗΠΑ με drone.

Παράλληλα το Reuters μετέδωσε πως αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για δύο εκρήξεις στην πρωτεύουσα του Ιράκ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share