Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Διπλό» τροχαίο στην παραλιακή με έναν τραυματία και ουρές χιλιομέτρων!

Δείτε τι έγινε!

20 Ιανουαρίου 2020 19:53
«Διπλό» τροχαίο στην παραλιακή με έναν τραυματία και ουρές χιλιομέτρων!

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» δημιουργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/1) στην παραλιακή οδό εξαιτίας δύο ατυχημάτων. Εξαιτίας αυτών, μάλιστα, το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός ενός ανθρώπου, χωρίς προς το παρόν να έχουν υπάρξει περισσότερες πληροφορίες, σε μια ημέρα όπου επίσης είχε τυλιχτεί στις φλόγες αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα, το πρώτο τροχαίο έγινε στην παραλιακή οδό στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στο ρεύμα προς τη Γλυφάδα, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα.

Παράλληλα, ένα άλλο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου επίσης στο ρεύμα προς Γλυφάδα, με το «διπλό» περιστατικό να έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων, περιμένοντας την Τροχαία να ρυθμίσει την κίνηση και να επιληφθεί των ατυχημάτων.

Ισπανία: Έξι νεκροί μετά από την φονική κακοκαιρία "Γκλόρια"!

Τουλάχιστον 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία στην Ισπανία, από τους θυελλώδεις ανέμους, τις σφοδρές χιονοπτώσεις και τις χαμηλές θερμοκρασίες που συνοδεύουν την καταιγίδα Γκλόρια, η οποία πλήττει από χθες την χώρα!

Με περισσότερες από 30 επαρχίες να έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση κόκκινου ή πορτοκαλί συναγερμού, η Βαλένθια στις ακτές της Μεσογείου και οι Βαλεαρίδες Νήσοι βρίσκονται σήμερα αντιμέτωπες με τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Παράλληλα οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ελλάδα!

Στην Αβίλα, στο κεντρικό τμήμα της χώρας, ένας 63χρονος έχασε τη ζωή του στο σπίτι του, αφού τον χτύπησαν κεραμίδια από τη στέγη του, την οποία ξήλωσαν οι ισχυροί άνεμοι, είπε ο Νταβίντ Σεγκόβια, ο δήμαρχος της πόλης Πέδρο Βερνάρδο.

Στον ασυνήθιστα παγωμένο καιρό φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος μιας 54χρονης άστεγης, από τη Ρουμανία, σε πάρκο στη Γκάντια, κοντά στη Βαλένθια, ανέφεραν αξιωματούχοι στα πρακτορεία ειδήσεων Reuters και AFP.

Και ένας άνδρας στο βορειοδυτικό τμήμα της κοινότητας Αστούριας σκοτώθηκε από ένα όχημα σε χιονισμένο δρόμο, όπου, όπως όλα δείχνουν, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, την ώρα που έβαζε αλυσίδες στο δικό του, εξήγησε εκπρόσωπος Τύπου των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.

Εξαιτίας της καταιγίδας, έκλεισε το αεροδρόμιο στο Αλικάντε, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν σχεδόν 200 πτήσεις.

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία Aemet έκανε λόγο για ανέμους ταχύτητας 115χλμ/ ώρα και κύματα ύψους 8 μέτρων στην επαρχία της Βαλένθιας.

Σε αυτήν την περιοχή, οι αρχές σε 194 δήμους αποφάσισαν τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά σήμερα, μια απόφαση που επηρέασε σχεδόν 200.000 μαθητές.

Δρόμοι έκλεισαν, ενώ προβλήματα καταγράφηκαν και στα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Συναγερμός στην Ισπανία: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών! (Video)

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο χημικών, στην Ταραγόνα της Ισπανίας. Έκρηξη σημειώθηκε πριν λίγες μέρες και στο δημαρχείο του Ηρακλείου!

Το τμήμα πολιτικής προστασίας της Καταλονίας έχει ζητήσει από τους πολίτες να μείνει σε κλειστούς χώρου, μέχρις ότου γίνει γνωστή η έκταση της πυρκαγιάς.

Έκρηξη κοντά στην αμερικανική πρεσβεία της Βαγδάτης!

Συναγερμός έχει σημάνει στην αμερικανική πρεσβεία της Βαγδάτης καθώς υπάρχουν αναφορές για έκρηξη από ρουκέτα σε κοντινή απόσταση από το κτήριο.

Σύμφωνα με το Sky News Arabia η επίθεση σημειώθηκε στην πράσινη ζώνη και η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος που οδηγεί προς την αμερικανική πρεσβεία.

Στην περιοχή αυτή βρίσκεται η Αμερικανική Πρεσβεία, που πρόσφατα έγινε θέατρο μεγάλων και βίαιων αντιαμερικανικών διαδηλώσεων.

Μάλιστα οι ΗΠΑ θεώρησαν “υπεύθυνο” για τις διαδηλώσεις και την εισβολή διαδηλωτών στην Πρεσβεία τον Σουλεϊμανί, που σκοτώθηκε από επίθεση των ΗΠΑ με drone.

Παράλληλα το Reuters μετέδωσε πως αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για δύο εκρήξεις στην πρωτεύουσα του Ιράκ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share