Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σε δίκη οι 6 κατηγορούμενοι για την υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου!

Ποιοι θα καθίσουν στο εδώλιο;

20 Ιανουαρίου 2020 18:40
Σε δίκη οι 6 κατηγορούμενοι για την υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου!

Η ώρα για την εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου έρχεται, αφού σε δίκη παραπέμπονται οι 6 κατηγορούμενοι, για το αδίκημα της θανατηφόρας βλάβης του άτυχου ακτιβιστή.

Οι δικαστές του αρμόδιου συμβουλίου έκαναν δεκτή την εισαγγελική πρόταση κρίνοντας ότι «ορθώς αποδόθηκε η επίμαχη κατηγορία και όχι αυτή της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο» και οι κατηγορούμενοι θα βρεθούν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Υπενθυμίζεται, ότι για την υπόθεση έχει τοποθετηθεί και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος τόνισε ότι δε δέχεται τη μετονομασία της οδού Γλαδστώνος.

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσουν ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, ο μεσίτης και 4 αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο.

Νέες εξελίξεις για την εξαφάνιση του Νικόλα! Ο εισαγγελέας ζήτησε άρση τηλεφωνικού απορρήτου! (video)

Πιθανό είναι το σενάριο να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη. Κι αυτό, γιατί ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του απορρήτου τηλεφωνικών συνδέσεων του νεαρού, κρίνοντας πως υπάρχει σοβαρός λόγος, μιας και υπάρχει πιθανότητα να έχουν τελεστεί εγκληματικές ενέργειες.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας του Νικόλα, Χαράλαμπος Τσιανάκας, ύστερα από αυτή την εξέλιξη ευελπιστούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσουν να συλλέξουν τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που θα δώσουν ένα στίγμα του νεαρού. Οι Αρχές θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στις τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε και δέχθηκε στο κινητό του και θα μάθουν με ποιον συνομίλησε λίγο πριν εξαφανιστεί και με ποιον αντάλλαξε μηνύματα.

Οι γονείς του εκτιμούν πως επιτήδειοι προσέγγισαν το παιδί τους μέσω ενός παιχνιδιού που έπαιζε στο διαδίκτυο και τώρα τον έχουν παγιδέψει πιθανόν σε κάποιο κοινόβιο παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία, τη Σουηδία ή κάπου άλλου στην Ευρώπη.

Συναγερμός στη Νίκαια: Εξαφανίστηκε 23χρονος!

Συναγερμό για την εξαφάνιση ενός 23χρονου, του Σανίλ Μασίχ, στη Νίκαια, εξέδωσε σήμερα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει η ΜΚΟ, στις 14/01/2020, στις 07:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας, ο Σανίλ Μασίχ, 23 ετών.

Ο Σανίλ Μασίχ έχει ύψος 1,75μ., ζυγίζει 70 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλούζα, μαύρη φόρμα και μπλε μπουφάν. Παράλληλα σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 7χρονης στο Παγκράτι!

Για την εξαφάνιση του Σανίλ Μασίχ ενημερωθήκαμε σήμερα πρωινές ώρες και κατόπιν συγκατάθεσης των γονέων προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

Καρπενήσι: Επιχείρηση για τον εντοπισμό ηλικιωμένης που είχε χαθεί!

Μία 92χρονη γυναίκα χάθηκε, το πρωί της Κυριακής, στο χωριό Παλαιοκατούνα Ευρυτανίας, στο Καρπενήσι. Η εξαφάνιση της προκάλεσε αγωνία και υπήρξε μεγάλη κινητοποιήση.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πάσχει από άνοια έφυγε από το σπίτι της το πρωί της Κυριακής και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. Οι δικοί της άνθρωποι ανησύχησαν καθώς δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν και έτσι ενημέρωσαν τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Παράλληλα, σε κινητοποίηση τέθηκε όλο το χωριό για τον εντοπισμό της.

Συνολικά πέντε άτομα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου αλλά και η ομάδα διάσωσης Καρπενησίου ξεκίνησαν τις έρευνες.

Τελικά, η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε στις 4.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην άκρη του χωριού σε δασική περιοχή. Σε θρίλερ ωστόσο εκτυλίσσεται η εξαφάνιση της 7χρονης στο Παγκράτι...

Ήταν πεσμένη στο πάτωμα, είχε τραύματα με αίμα στα πόδια της και καλούσε σε βοήθεια.

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες την ανέσυραν με φορείο του ΕΚΑΒ μέχρι το δρόμο, όπου ανέμενε το ασθενοφόρο για τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο.

Ωστόσο, η ηλικιωμένη δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Ανακούφιση χάρισε στην οικογένεια της και σε όλο το χωριό ο εντοπισμός της 92χρονης, η οποία λόγω της άνοιας ήταν πολύ επικίνδυνη η κατάσταση της.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 58χρονη! (photo)

Μία 58χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι από περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ενώ, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την εξαφάνιση θρίλερ του 20χρονου Νίκου Θεoδωρίδη.

Πρόκειται για την Δώρα Ρουσοπούλου. Οι συγγενείς της έχασαν τα ίχνη σήμερα στις 12.30 με 13.00, στην περιοχή μεταξύ των οδών Πέτρου Συνδίκα και Δελφών.

Οι οικείοι της έχουν ψάξει όλη την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς πάσχει από άνοια.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

6939532696 Βρέθηκε παιδιά. Ο θεός είναι μεγάλος.. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη σας.. Αποδείξατε ότι όλοι μαζί μπορούμε.. Ο θεός να σας έχει όλους καλά

Posted by Πανος Ρουσοπουλος on Tuesday, January 14, 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share