Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άνω Λιόσια: Μητέρα μαθητή καταγγέλλει ότι βρέθηκε κατσαρίδα σε ψωμί σε Δημοτικό!

Σάλο προκάλεσε η είδηση!

20 Ιανουαρίου 2020 18:30
Άνω Λιόσια: Μητέρα μαθητή καταγγέλλει ότι βρέθηκε κατσαρίδα σε ψωμί σε Δημοτικό!

Χαμός ξέσπασε μετά την δημοσίευεση φωτογραφιών στις οποίες κατσαρίδα βρέθηκε σε συσκευασμένο ψωμί. Το συγκεκριμένο ψωμί διανεμήθηκε από εταιρεία catering στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων.

Το περιστατικό γνωστοποίησε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η μητέρα του μικρού μαθητή, στον οποίο δόθηκε το συσκευασμένο ψωμί την Παρασκευή μαζί με την μερίδα του φαγητού το οποίο έχει αναλάβει να διανέμει δωρεάν στο σχολείο η εταιρεία catering.

Ωστόσο, όπως δήλωσε η διοίκηση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, το συσκευασμένο αρτοσκεύασμα με την κατσαρίδα δεν έφτασε ποτέ στο σχολείο, ενώ οι σχετικές αναφορές που έχουν γίνει βασίστηκαν πάνω στις φωτογραφίες που δόθηκαν από την μητέρα του μαθητή και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

«Το ψωμί παραδόθηκε στο μαθητή την Παρασκευή το μεσημέρι μαζί με την μερίδα του φαγητού. Δεν το έφαγε εκείνη την ώρα αλλά το πήρε μαζί του και το τοποθέτησε στην ψωμιέρα του σπιτιού του. Την Κυριακή που έβγαλε το ψωμί από την ψωμιέρα για να το φάει εντόπισε το έντομο. Εμείς το μάθαμε αυτό σήμερα το πρωί, όπου εμφανίστηκε η μητέρα του μαθητή, προκειμένου να μας γνωστοποιήσει το γεγονός. Δεν μας έφερε όμως το προϊόν, έφερε μόνο φωτογραφίες. Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της και αν θα κινηθεί νομικά. Εμείς γνωστοποιήσαμε στο τμήμα σχολικών γευμάτων το γεγονός, όπως έπρεπε. Για τα γεύματα που δίνονται στους μαθητές υπάρχουν καθημερινά τρεις αρμόδιοι του σχολείου, οι οποίοι για ασφάλεια δοκιμάζουν πάντα τρία από αυτά. Συνολικά στο σχολείο μας διανέμονται 300 μερίδες», τονίζει συγκεκριμένα για το περιστατικό με την κατσαρίδα.

Σύλλογος Γονέων: Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο

Το γεγονός προκάλεσε πάντως ανησυχία, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του σχολείου σε επιστολή – διαμαρτυρία προς το υπουργείο Παιδείας να τονίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό στο συγκεκριμένο σχολείο.

Για το συμβάν τοποθετήθηκε και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, Γιάννης Κρεμύδας, ο οποίος εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία εκφράζει την αντίδρασή του.

Ο Δήμος Φυλής, από την πλευρά του, μετά τον σάλο με την κατσαρίδα προέβη σε ανακοίνωση και ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αναφορικά με τα αναγραφέντα στο διαδίκτυο, περί υγειονομικού προβλήματος στο πρόγευμα μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, ο Δήμος Φυλής δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή ή αρμοδιότητα».

Συναγερμός στη Νίκαια: Εξαφανίστηκε 23χρονος!

Συναγερμό για την εξαφάνιση ενός 23χρονου, του Σανίλ Μασίχ, στη Νίκαια, εξέδωσε σήμερα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει η ΜΚΟ, στις 14/01/2020, στις 07:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας, ο Σανίλ Μασίχ, 23 ετών.

Ο Σανίλ Μασίχ έχει ύψος 1,75μ., ζυγίζει 70 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλούζα, μαύρη φόρμα και μπλε μπουφάν. Παράλληλα σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 7χρονης στο Παγκράτι!

Για την εξαφάνιση του Σανίλ Μασίχ ενημερωθήκαμε σήμερα πρωινές ώρες και κατόπιν συγκατάθεσης των γονέων προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share