Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ακύρωσε την συναυλία της 45 λεπτά πριν ξεκινήσει!

Τραγικό!

20 Ιανουαρίου 2020 16:36
Πασίγνωστη τραγουδίστρια ακύρωσε την συναυλία της 45 λεπτά πριν ξεκινήσει!

Τραγουδίστρια παγκοσμίου φήμης ακύρωσε την συναυλία της 45 λεπτά πριν την έναρξή της. Τι συνέβη;

Μία ακόμη συναυλία της ακύρωσε η Μαντόνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της «Madame X». Η εμφάνισή της ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή το βράδυ στη Λισαβόνα, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς το e-mail που έφτασε στους κατόχους εισιτηρίων στις 19.45 (η ώρα έναρξης της συναυλίας ήταν στις 20.30), ανέφερε: «Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η Μαντόνα δεν είναι σε θέση να δώσει παράσταση απόψε». Σήμερα μάλιστα σάλο έχει προκαλέσει ο θάνατος πασίγνωστου τραγουδιστή, που άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην σκηνή!

Η Μαντόνα μέσω instagram ανέφερε για την ακύρωση της εμφάνισής της: «Ευχαριστώ ξανά, Λισαβόνα! Συγγνώμη που πρέπει να ακυρώσω το αποψινό σόου, αλλά οφείλω να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ...».

Πρόκειται για την όγδοη ακύρωση συναυλίας της στη φετινή παγκόσμια περιοδεία της Madame X. Η ίδια, τον περασμένο Νοέμβριο, σε συναυλία της στο Σαν Φρανσίσκο, έκανε λόγο για «ρήξη συνδέσμου» και «τραυματισμένο γόνατο». Μόλις πριν από μία εβδομάδα, πόσταρε στα social media βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν να κάνει πρόβα φορώντας επιγονατίδες: «Να πώς μία τραυματισμένη Madame X κάνει ζέσταμα για συναυλία. Πολύ προσεκτικά» έγραψε η ίδια.

Οι επόμενες εμφανίσεις της στο ιστορικό θέατρο Coliseu Dos Recreios στη Λισαβόνα, είναι προγραμματισμένες για αύριο Τρίτη 21, Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Ιανουαρίου.

Πέθανε η μητέρα θρυλικής τραγουδίστριας!

Το βράδυ της περασμένη Πέμπτης, 16 Ιανουαρίου, άφησε την τελευταία της πνοή η Τερέζ Ντιόν, μητέρα της θρυλικής τραγουδίστριας, Σελίν Ντιόν. Θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου της σε όλο τον κόσμο!

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ η Τερέζ Ντιόν «έφυγε» έχοντας στο πλευρό της φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα πρόσφατα πασίγνωστος ηθοποιός ανακοίνωσε τον θάνατο του πατέρα του, και σκόρπισε την θλίψη στους διαδικτυακούς του φίλους.

Η ακριβής αιτία θανάτου της ηλικιωμένης μητέρας της Σελίν Ντιόν δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο, φαίνεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια! (photo)

Πέθανε σε ηλικία μόλις 21 ετών η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lexii Alijai. Ακόμη μια τραγωδία μετά τον θάνατο της δημοφιλής τραγουδίστριας των Roxette, Μαρί Φρέντρικσον.

Την είδηση του θανάτους της γνωστοποίησαν συγγενείς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αναπαύσου στον παράδεισο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ… Δεν έχω λόγια…» έγραψε η ξαδέλφη της, Raeisah Clark,στο Facebook. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Το νεαρό κορίτσι καταγόταν από τη Μινεσότα και ήταν εγγονή του τραγουδιστή και τραγουδοποιού Roger Troutman. Η Lexii Alijai είχε κυκλοφορήσει το πρώτο της mixtape, «Super Sweet 16s», σε ηλικία 16 ετών το 2016, ενώ είχε ανοίξει συναυλίες καλλιτεχνών όπως οι Playboi Carti, Lil Uzi Vert και Rich the Kid. Τον Σεπτέμβριο του 2019 παρουσίασε το debut album «Growing Pains», μέσα από το οποίο αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη του σχολείου και στη σχέση της με τη μητέρα του πρώην συντρόφου της.

«Πληκτρολογώ και σβήνω συνέχεια. Το γνώριζες τι σήμαινες για εμένα. Όλοι γνώριζαν τι σήμαινες. Ήσουν τόσο ξεχωριστή. Σε έχω δει να παλεύεις, σε έχω δει να μένεις δυνατή στις δύσκολες στιγμές. Θα μου λείψεις τόσο πολύ» έγραψε η Kehlani σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στα social media. «Είμαι θυμωμένη, είμαι μπερδεμένη, είμαι συντετριμμένη… Σ’ αγαπώ Lexii. Το μωρό μου ήταν 21», πρόσθεσε σε άλλο μήνυμα. H Lexii Alijai και η Kehlani είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για την ηχογράφηση του τραγουδιού «Jealous».

Θρήνος: Πέθανε Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Θρήνος στο καλλιτεχνικό στερέωμα, με την Ελληνίδα τραγουδίστρια, Μαρίτσα Βαρβάτου, να πεθαίνει σε ηλικία 76 ετών! Σοκ έχει προκαλέσει το γεγονός ότι πασίγνωστη τραγουδίστρια αποσύρεται από την βιομηχανία της μουσικής.

Η Μαρίτσα Βαρβάτου ήταν τραγουδίστρια της παραδοσιακής και δημοτικής μουσικής, από τις πιο γνωστές φωνές στο Ξηρόμερο, στην Αιτωλοακαρνανία, στην Ήπειρο και σε όλη τη Στερεά Ελλάδα.

Η Μαρίτσα Βαρβάτου (το επώνυμο της ήταν Δημητρίου) γεννήθηκε το 1943 στη Γουριά Μεσολογγίου.

Παντρεύτηκε σε ηλικία 16 ετών τον μουσικό Αποστόλη Βαρβάτο και μπήκε στη δουλειά κοντά στον άνδρα της που έπαιζε κιθάρα και αποτέλεσαν ένα από τα κορυφαία δίδυμα του δημοτικού μας τραγουδιού με πολλές επιτυχίες.

Με τον σύζυγο της έζησαν μαζί 60 χρόνια έως στις 26 Ιουλίου 2019, όταν εκείνος έφυγε από την ζωή.

Δούλεψε σε όλα σχεδόν τα κέντρα της Αθήνας που πρόσφεραν δημοτική μουσική και συνεργάστηκε με όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές της παραδοσιακής ορχήστρας.

Για κάποιο διάστημα τραγούδησε και στο εξωτερικό για τους ομογενείς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share