Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ! Τυλίχτηκε στις φλόγες αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης!

Τι συνέβη;

20 Ιανουαρίου 2020 08:15
Σοκ! Τυλίχτηκε στις φλόγες αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης!

Συναγερμός σήμανε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας όταν μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων πυρπολήθηκε και τυλίχτηκε στις φλόγες. Ωστόσο, μόλις 48 ώρες πριν φωτιά είχε σημειωθεί σε μια μονοκατοικία στη Βουλιαγμένη.

Τρία αυτοκίνητα αντιπροσωπείας κάηκαν ολοσχερώς, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με πέντε οχήματα και 15 πυροσβέστες.

Τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα μπροστά στην αντιπροσωπεία και ανήκαν στην εταιρεία.

Φωτιά στη Λυκόβρυση!

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη Λυκόβρυση στη συμβολή των οδών Σοφοκλή και Κοντογιάννη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία τρία οχήματα σπεύδουν στο σημείο.

Μάλιστα, νωρίτερα έγινε γνωστός ένας εμπρηστός στην Καρδίτσα, από τον οποίο βρέθηκαν νεκρά δύο σκυλιά!

Συναγερμός στα Μελίσσια: Φωτιά σε διαμέρισμα!

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή των Μελισσίων καθώς μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παλεύουν με τις φλόγες. Ωστόσο, νωρίτερα φωτιά είχε σημειωθεί και σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Κόρινθο.

Στο σημείο έχουν φτάσει 15 συνολικά πυροσβέστες με 5 οχήματα

Μεγάλη φωτιά στους Μύλους Αργολίδας! (Video)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή των Μύλων Αργολίδας νωρίς το απόγευμα. Επίσης, σήμερα τα ξημερώματα φωτιά είχε ξεσπάσει σε ορφανοτροφείο στο Ίλιον!

Στην πυρκαγιά επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής από το Ναύπλιο και το Άργος, ενώ άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία της πυρκαγιάς.

Η φωτιά εντοπίζεται μετά τις πήγες της Λέρνης και λόγο της γειτνίασης με τον οικισμό των Μύλων υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα. Στην περιοχή της πυρκαγιάς υπάρχουν διάσπαρτες οικίες και αγροτικές καλλιέργειες.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης!

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν ένα διαμέρισμα τυλίχτηκε στις φλόγες. Ωστόσο, μόλις λίγες ώρες πριν ισχυρή φωτιά είχε ξεσπάσει και σε εργοστάσιο στην Κατερίνη.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Επί τόπου έσπευσαν και έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Ένας ηλικιωμένος που διέμενε στο διαμέρισμα απομακρύνθηκε εγκαίρως από τους υπόλοιπους ενοίκους.

Συναγερμός στο Βόλο: Ξέσπασε φωτιά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων! (video)

Φωτιά ξέσπασε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Βόλο, στην περιοχή κοντά στην έξοδο του Περιφερειακού δρόμου προς την οδό Λαρίσης. Επίσης, φωτιά σε τρία φορτηγά είχε ξεσπάσει τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε στην πρόσοψη του κτιρίου, πιθανόν από βραχυκύκλωμα στις πινακίδες.

Επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου με οκτώ άνδρες και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ για να διακόψει την παροχή ηλεκτροδότησης, ώστε να μην επεκταθεί η πυρκαγιά στο εσωτερικό του κτιρίου.

Από τη φωτιά δεν προκλήθηκαν ζημιές σε εκθεσιακά αυτοκίνητα. Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου.

Χάος στον Κηφισό: Φωτιά σε φορτηγάκι!

Φωτιά ξέσπασε σε φορτηγάκι επί της Λεωφόρου Κηφισού. Το όχημα έπιασε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ενώ βρισκόταν στο ρεύμα προς Πειραιά πριν την έξοδο. Ενώ, πανικός προκλήθηκε από την αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε αεροπλάνο που πήρε φωτιά η μηχανή του κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Φωτιά σε κτήριο!

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης, 2 Ιανουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας. Από την άλλη κόλαση επικρατεί στην Αυστραλία από τις φονικές φωτιές με 15 άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους! Ενώ, σοκ προκαλεί ένα βίντεο-ντοκουμέντο με φλόγες να περικυκλώνουν πυροσβέστες!

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο επί της οδού Μαγνησίας και 3ης Σεπτεμβρίου. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και η φωτιά κατασβέστηκε αμέσως.

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο!

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο στη συμβολή των οδών Φλέμινγκ και Δροσίνη. Συναγερμός είχε ξεσπάσει και στη Θεσσαλονίκη με φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι!

Στο σημείο επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share