Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κλήρωση Τζόκερ (19/01): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί!

Δείτε αν είστε ο μεγάλος υπερτυχερός!

19 Ιανουαρίου 2020 22:00
Κλήρωση Τζόκερ (19/01): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί!

Το Τζόκερ κληρώνει σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου και μοιράζει 800.000 ευρώ. Η κλήρωση και οι τυχεροί αριθμοί σήμερα Κυριακή.

Συγκεκριμένα 800.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην κλήρωση μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 2088ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Επίσης στη 2η κατηγορία (5άρια) σημειώθηκε ΤΖΑΚ-ΠΟΤ και το ποσό των €62.999,01 μεταφέρεται στην ίδια κατηγορία της επόμενης κλήρωσης.

Πάμε να δούμε όμως τους αριθμούς της κλήρωσης της Κυριακής (19/01):

Στο Τζόκερ έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με

Απλή στήλη:

Επιλέγετε 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό Τζόκερ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών. Το κόστος της απλής στήλης είναι 0,50 €.

Πλήρες σύστημα:

Το Τζόκερ προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο παιχνίδι με Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης.

Τα Πλήρη Συστήματα παίζονται επιλέγοντας περισσότερους από 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών ή/και περισσότερους από 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.

Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.

Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 22:10 και Κυριακή στις 22:00.

Οπως είναι γνωστό, εκτός από τα πρακτορεία, συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ μπορείτε να καταχωρείτε καθημερινά και online.

Τα κέρδη στις κατηγορίες 5+1 και 5 εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι προκαθορισμένα. Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

Στην online εφαρμογή του Τζόκερ μπορείτε να ξαναπαίξετε οποιοδήποτε από τα δελτία που έχετε καταθέσει στο παρελθόν.

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα «Ιστορικό» και επιλέξτε «Δελτία Τζόκερ» για να δείτε τα προηγούμενά σας δελτία. Εντοπίστε το δελτίο που θέλετε να ξαναπαίξετε και πατήστε στην επιλογή «Επανάληψη δελτίου» για να κάνετε άμεσα κατάθεση, διατηρώντας όλες τις επιλογές του αρχικού δελτίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share