Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΣΤΑΣΥ: Κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα την Κυριακή!

Τι ώρα θα κλείσει;

19 Ιανουαρίου 2020 08:46
ΣΤΑΣΥ: Κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα την Κυριακή!

Κλειστός θα παραμείνει από τις 09:30 το πρωί ο σταθμός του μετρό Συντάγματος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

"Σας πληροφορούμε ότι την Κυριακή 19/01/20 ο σταθμός "Σύνταγμα" καθ' υπόδειξη της Αστυνομίας και για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού θα παραμείνει κλειστός από τις 09:30 μέχρι νεωτέρας εντολής. Παρακαλούμε για την εξυπηρέτησή σας χρησιμοποιείτε τους παρακείμενους σταθμούς".

Άντρας προσπάθησε να απαγάγει κοπέλα σε βαγόνι του μετρό!

Στο Μπρονξ των ΗΠΑ, συνελήφθη ένας άνδρας επειδή προσπάθησε να απαγάγει νεαρή γυναίκα σε βαγόνι του μετρό. Επίσης, την απόλυτη κόλαση έζησε μια 23χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις 6 Δεκεμβρίου στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Μάλιστα, τις τρομακτικές εικόνες κατέγραψε σε βίντεο επιβάτης που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον συρμό.

Όπως αναφέρει η «New York Post», ο 48χρονος κάτοικος του Μπρονξ Σόνι Αλογουέι κατηγορείται ότι προσπάθησε να αρπάξει τη νεαρή. Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει από τη λαβή του άνδρα μερικές στιγμές αργότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που καταγράφει την απόπειρα.

Ο θύτης καθόταν απέναντι από τη γυναίκα. Τη σκούντηξε μερικές φορές ενώ ο συρμός βρισκόταν εν κινήσει και προσπάθησε να της μιλήσει. Όταν το τρένο έφτασε στον σταθμό και άνοιξαν οι πόρτες, ο κακοποιός προέβη στην εγκληματική ενέργειά του. Τότε η γυναίκα άρχισε να βρίζει, ώσπου το θύμα ξέφυγε και μπήκε γρήγορα ξανά μέσα στον συρμό.

Σοκαριστικό βίντεο: Άντρας χάζευε το κινητό του και έπεσε στις ράγες του μετρό!

Οι εικόνες από το βίντεο που θα δείτε θα σας σοκάρουν πραγματικά! Το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού μας τα τελευταία χρόνια κάτι που είναι άκρως επικίνδυνο! Ένας άντρας όπως θα δείτε χάζευε με το κινητό του και παράλληλα περπάταγε στην αποβάθρα του μετρό! Λίγο μετά όμως χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε πεσμένος στις ράγες του μετρό προσπαθώντας να σωθεί!

Δύο άλλοι άνδρες που βρίσκονταν στην αποβάθρα έσπευσαν να τον βοηθήσουν να ανέβει ξανά πάνω. Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε σταθμός μετρό! (Video)

Μόλις τον προηγούμενο μήνα είχε γίνει το ίδιο στη Μαδρίτη. Σε εκείνη την περίπτωση, μια γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στην άκρη της αποβάθρας, κοιτάζοντας όμως το κινητό τηλέφωνό της, με αποτέλεσμα να πέσει στις γραμμές, την ώρα μάλιστα που ερχόταν ο συρμός του μετρό! Ευτυχώς, στάθηκε τυχερή και δεν τραυματίστηκε.

Δυστυχώς, δεν ήταν το ίδιο τυχερή μια 18χρονη Ουκρανή αθλήτρια πυγμαχίας.

Πριν από λίγες ημέρες, η Αμίνα Μπουλάκχ έχασε τη ζωή της, όταν διέσχισε τις γραμμές τρένου φορώντας τα ακουστικά της και κοιτάζοντας το κινητό της, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί ότι εκείνη τη στιγμή ερχόταν αμαξοστοιχία, που την παρέσυρε και την σκότωσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share