Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

Αγέλη λιονταριών κατασπάραξε τρεις κυνηγούς. Πάγωσαν όλοι με αυτό που είδαν μετά...

Ανατριχιαστικό!

19 Ιανουαρίου 2020 07:59
Αγέλη λιονταριών κατασπάραξε τρεις κυνηγούς. Πάγωσαν όλοι με αυτό που είδαν μετά...

Πάγωσαν όλοι, όταν είδαν μια αγέλη λιονταριών να κατασπαράζει τρεις λαθροκυνηγούς...Θα πάθετε πλάκα με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Τρεις κυνηγοί κατασπαράχθηκαν από τα άγρια ζώα τα οποία φαίνεται πως έστησαν ενέδρα στους ανθρώπους, όπως ακριβώς είχε γίνει και με έναν άνδρα.

Το θέαμα στο σημείο όπου δέχτηκαν την επίθεση μαρτυρούσε πως ακολούθησε ένα λουτρό αίματος. Οι πληροφορίες έλεγαν πως βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη, ματωμένα ρούχα και παπούτσια, ένα κεφάλι και μερικά οστά.

Το προσωπικό του πάρκου, βρήκε επίσης κυνηγετικά τουφέκια με σιγαστήρες, κοπτήρες σύρματος και ένα τσεκούρι που θα χρησιμοποιούσαν οι λαθροκυνηγοί για να κόψουν τα κέρατα των ρινόκερων. Ένα ελικόπτερο κλήθηκε για να εντοπίσει αν υπήρχαν άλλοι επιζώντες από τους παράνομους λαθροκηνυγούς στο πάρκο, αλλά δεν εντοπίστηκε τίποτα.

λιοντάρια

"Βρήκαμε αρκετά μέλη και τρία ζευγάρια άδειων παπουτσιών που μας δείχνουν ότι τα λιοντάρια έφαγαν τουλάχιστον τρεις από αυτούς αλλά θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα θύματα", φέρεται να είπε ο επικεφαλής προστασίας του πάρκου.

Το 2016, το πάρκο έχασε τρεις ρινόκερους όταν οι λαθροθήρες μπήκαν στο πάρκο και τους πυροβόλησαν για να αποσπάσουν τα κέρατα τους. Τα απομεινάρια των ανθρώπων εντοπίστηκαν αρχικά στις 3 Ιουλίου, αλλά οι φύλακες έπρεπε να περιμένουν μέχρι το φως της ημέρας στις 4 Ιουλίου, όταν η περιοχή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ασφαλής ώστε να εισέλθουν και να ανακτήσουν ό, τι έμεινε.

Κτηνίατροι νάρκωσαν τα λιοντάρια ώστε να πλησιάσουν στο σημείο όπου είχε φιλοξενηθεί το γεύμα τους και να μαζέψουν ότι στοιχεία είχαν μείνει. Η αστυνομία έχει πλέον αναλάβει την έρευνα για να διαπιστώσει περισσότερα για την ομάδα των λαθροκηνηγών και το πώς έπεσαν στη θανάσιμη παγίδα των λιονταριών.

Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, οι λαθροκυνηγοί μπήκαν στο πάρκο τη νύχτα και μετά από λίγο εικάζεται πως βρέθηκαν στην περιοχή όπου ζει και κυνηγά η αγέλη των λιονταριών. Δεν είναι σαφές το γιατί δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν αν και φέρονται βαριά οπλισμένοι.

Μεθυσμένος άνδρας μπήκε στο κλουβί με τα λιοντάρια. Στη συνέχεια γίνεται το απίστευτο...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας άνδρας, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, μπήκε στο κλουβί με τα λιοντάρια! Τι συνέβη στη συνέχεια;

Αυτός ο άνδρας, μάλλον από το ποτό, δεν είχε καταλάβει ότι θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή του. Έχουμε δει πολλές φορές, ανθρώπους να ρισκάρουν με τη ζωή τους, όπως κι αυτός ο άνδρας που κρατούσε ένα λιοντάρι παράνομα φυλακισμένο!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο μεθυσμένος φωνάζει στα λιοντάρια "Ελάτε κοντά μου αγάπες μου", ωστόσο εκείνα για το καλό του αδιαφόρησαν.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share