Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με τον σέρφερ που είχε χαθεί στη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας!

Τι συνέβη;

16 Ιανουαρίου 2020 15:54
Ραγδαίες εξελίξεις με τον σέρφερ που είχε χαθεί στη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας!

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς 52χρονος σέρφερ χάθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας! Συναγερμός είχε σημάνει και πριν λίγες ημέρες επίσης στην ίδια περιοχή!

Στην περιοχή έσπευσαν ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού και ελικόπτερο του λιμενικού σώματος και λίγη ώρα μετά τον εντόπισαν.

Ο 52χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 58χρονη! (photo)

Μία 58χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι από περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ενώ, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την εξαφάνιση θρίλερ του 20χρονου Νίκου Θεoδωρίδη.

Πρόκειται για την Δώρα Ρουσοπούλου. Οι συγγενείς της έχασαν τα ίχνη σήμερα στις 12.30 με 13.00, στην περιοχή μεταξύ των οδών Πέτρου Συνδίκα και Δελφών.

Οι οικείοι της έχουν ψάξει όλη την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς πάσχει από άνοια.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

6939532696 Βρέθηκε παιδιά. Ο θεός είναι μεγάλος.. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη σας.. Αποδείξατε ότι όλοι μαζί μπορούμε.. Ο θεός να σας έχει όλους καλά

Posted by Πανος Ρουσοπουλος on Tuesday, January 14, 2020

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης στο Παγκράτι: Πού εντοπίστηκαν τα ίχνη της;

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές με μια ακόμη εξαφάνιση ανηλίκου, αυτή τη φορά ενός 7χρονου κοριτσιού, στην περιοχή του Παγκρατίου.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο πατέρας της μικρής δήλωσε την εξαφάνισή της στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων και είπε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Παγκρατίου ότι το κοριτσάκι είχε πάει να ψωνίσει.

Ωστόσο, μαρτυρίες στο Χαμόγελο του Παιδιού, που είχε ήδη αναρτήσει τη φωτογραφία της 7χρονης, έφεραν την έρευνα στο Μαρούσι και πιο συγκεκριμένα στον σταθμό της Νερατζιώτισσας.

Εκεί, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, που είχαν μυρίσει ρούχα της, εντόπισαν, όντως, ίχνη της Valentine σε κάποια σημεία, αλλά όχι για πολύ, καθώς κάποια στιγμή το «στίγμα» της χάθηκε.

«Στις 23/12/2019, στις 16:00, εξαφανίστηκε από το Παγκράτι Αττικής η Valentine Ablavykaka, 7 ετών, με καταγωγή από το Κονγκό. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα, 25.12.2019, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS», αναφέρει χαρακτηριστικά το Χαμόγελο στην ανακοίνωσή του.

Και συνεχίζει: «Η Valentine Ablavykaka έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.30 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε παντελόνι, μπορντό πουλόβερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share