Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Ρουμανία: Τέσσερα παιδιά κάηκαν ζωντανά από φωτιά που ξέσπασε σπίτι τους! (Video)

Θρήνος...

16 Ιανουαρίου 2020 14:19
Τραγωδία στη Ρουμανία: Τέσσερα παιδιά κάηκαν ζωντανά από φωτιά που ξέσπασε σπίτι τους! (Video)

Τραγωδία με τέσσερα παιδιά να καίγονται ζωντανά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας. Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Μεταξουργείο και συγκεκριμένα σε σπίτι όπου διέμενε μια πενταμελής οικογένεια!

Οι γονείς των άτυχων παιδιών ηλικίας τεσσάρων μηνών έως έξι ετών τα είχαν αφήσει μόνα τους στο σπίτι το βράδυ της Τετάρτης, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων (IGSU). Τα απανθρακωμένα πτώματα των τεσσάρων αδελφών εντοπίστηκαν από την πυροσβεστική.

Ο μεγαλύτερος αδελφός τους, ηλικίας 14 ετών, που επίσης βρισκόταν στο σπίτι διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η πυρκαγιά φαίνεται ότι ξεκίνησε από μια ξυλόσομπα, σύμφωνα με την IGSU. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι είχαν καταγγείλει επανειλημμένα στις τοπικές αρχές ότι οι γονείς τους παραμελούσαν τα παιδιά αυτά.

Οι δραματικές στιγμές στην οικογενειακή τραγωδία στο Μεταξουργείο: Tα ανατριχιαστικά λόγια του 16χρονου γιου! (photo-video)

Σε σοκ βρίσκονται τα τρία παιδιά από την οικογενειακή τραγωδία που συνέβη στο Μεταξουργείο, με τους γονείς να φαίνεται να έχασαν τη ζωή τους από διαρροή υγραερίου στη σόμπα που χρησιμοποιούσαν για να ζεσταθούν.

Σοκαρισμένοι είναι όμως και οι γείτονες, που κάνουν λόγο για μια φιλήσυχη και σεβαστή οικογένεια, με το ζευγάρι να έχει έρθει στην Ελλάδα εδώ και 25 χρόνια.

Οι αδικοχαμένοι γονείς διατηρούσαν ένα μίνι μάρκετ στην Καλλιθέα, και ήταν επιφανείς στην Πακιστανική κοινότητα, με τον 54χρονο άνδρα μάλιστα να είναι πρόεδρος των Σιιτών μουσουλμάνων Περιστερίου.

Σε σοκ τα τρία παιδιά

Άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας, που μίλησε με ένα από τα παιδιά και συγκεκριμένα, με το 16χρονο αγόρι, μετέφερε στο protothema.gr τις δραματικές στιγμές που έζησε, όταν διαπίστωσε ότι οι γονείς του ήταν αναίσθητοι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, το 16χρονο αγόρι κάλεσε το ΕΚΑΒ και είπε στους διασώστες «ελάτε γρήγορα οι γονείς μου δεν ξυπνάνε.

Όπως λέει στο protothema.gr o φίλος της οικογένειας που ανέβηκε στο διαμέρισμα και μίλησε με τα παιδιά, ο 16χρονος έσπασε την πόρτα του δωματίου των γονιών του όταν αυτοί δεν του απαντούσαν.

Άλλη γειτόνισσα και φίλη του άτυχου ζευγαριού που μίλησε στο protothema.gr έκανε λόγο για μια πολύ αγαπητή στην περιοχή οικογένεια η οποία ζούσε 10 χρόνια στην Ελλάδα.

«Έχουμε συγκλονιστεί από το θάνατο των δυο ανθρώπων. Ήταν πολύ καλοί άνθρωποι και οι δυο. Πριν τρεις μέρες γύρισαν από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Πακιστάν γιατί είχαν πάει να δουν τους συγγενείς τους. Κρίμα, γιατί ήταν πολύ αγαπητοί έδω στη γειτονιά. Το διαμέρισμα ήταν δικό τους γιατί οι άνθρωποι δούλευαν όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα, είχαν κατάστημα με ρούχα στην Ομόνοια και έμεναν εδώ πάνω από δέκα χρόνια. Είχαν τρία αγοράκια ανήλικα, τα οποία ήταν πολύ δεμένα με τους γονείς τους. Κρίμα που χάθηκε μια τόσο καλή οικογένεια από τη γειτονιά μας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share