Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

13χρονος βίασε και μετά σκότωσε την 4χρονη αδερφή του!Τι αποκαλύπτει η μητέρα των δύο παιδιών;

Ένιωσε σαν να μαχαιρώνει marshmallow!

16 Ιανουαρίου 2020 13:37
13χρονος βίασε και μετά σκότωσε την 4χρονη αδερφή του!Τι αποκαλύπτει η μητέρα των δύο παιδιών;

Η μητέρα του ψυχοπαθή 13χρονου που σκότωσε την 4χρονη αδερφή του, αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες για την παρενόχληση και τον βιασμό, πριν την μαχαιρώσει θανάσιμα. Η δολοφονία είχε σοκάρει τις ΗΠΑ!

Η Τσάριτι Λι, βρισκόταν στην δουλειά της, όταν η αστυνομία της ανακοίνωσε ότι η κόρη της ήταν νεκρή, στις 5 Φεβρουαρίου του 2007. Το έγκλημα είχε συγκλονίσει το Τέξας, και νέες πληροφορίες έρχονται στην δημοσιότητα 13 χρόνια μετά! Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ακόμα ένα στιγερό έγκλημα, σύμφωνα με το οποίο άνδρας σκότωσε την γυναίκα και τα παιδιά του, ενώ ζούσε με τα πτώματα για μέρες!

Το νεαρό κορίτσι είχε μαχαιρωθεί 17 φορές από τον αδελφό της, τον Παρίς Μπένετ, ο οποίος ήταν μόλις 13 ετών. Πήρε το μαχαίρι και επιτέθηκε στην "μισή" αδερφή του καθώς κοιμόταν στο κρεβάτι της, αφού πείστηκε ότι η μπέιμπι σίτερ θα έφευγε. Κατόπιν κάλεσε 911 και παραδέχτηκε τη δολοφονία, αργότερα ισχυριζόμενος ότι ήθελε να «τιμωρήσει τη μητέρα του».

Και στα νέα απομνημονεύματα της Τσάριτι, «Πώς Τώρα, Butterfly: A Memoir of Murder, Survival, and Transformation», το οποίο κυκλοφόρησε την Τρίτη, η μητέρα αποκαλύπτει πώς συνέχισε να ομολογεί ότι παρακολούθουσε «ώρες βίαιου πορνογραφικού υλικού», κακοποιώντας την αδελφή του και τελικά μαχαιρώνοντας την μέχρι θανάτου.

Ένα πρόσφατα δημοσιευμένο απόσπασμα από ημερολόγιο του Σεπτεμβρίου 2010, που δημοσιεύθηκε από τη New York Post, αποκαλύπτει πώς τον αντιμετώπισε αφού βρήκε πορνογραφικές καταχωρίσεις στην ιστορία του στο διαδίκτυο και αφού ανακάλυψε ότι υπήρχε σπέρμα στο κρεβάτι και στο σώμα της Έλλα. Την σκότωσε για να καλύψει την κακοποίηση και την παρενόχληση που δέχθηκε το κορίτσι εκείνο το απόγευμα.

«Την βίασε αυτή τη νύχτα, και παραδέχθηκε ότι το πιο βίαιο έγινε, τόσο πιο ενθουσιασμένος ένιωθε, καταλήγοντας σε θάνατο γι 'αυτήν και αποκορύφωμα γι' αυτόν», έγραψε στο απόσπασμα.

Η μητέρα, η οποία έχει συγχωρήσει τον γιο της και τον επισκέπτεται τακτικά, αναφέρει: «... οι μαχαιριές του ήταν αργές και μεθοδικές, όχι γρήγορες, ούτε μια ανεξέλεγκτη οργή."

«Δεν ήταν βαθιά. Τα περισσότερα ήταν ρηχά τρυπήματα. Είπε στους ντετέκτιβς ότι την μαχαίρωσε και έβγαλε αργά το μαχαίρι. Αισθάνθηκε σαν να μαχαιρώνει ένα στρώμα ή ένα marshmallow. "

Η μητέρα της Τσάριτι κατηγορήθηκε, αλλά αργότερα αθωώθηκε όταν πήγε να σκοτώσει τον πατέρα της όταν ήταν έξι, αποκάλυψε επίσης ότι αυτό αποτελούσε μέρος του λόγου για τον οποίο δεν ολοκλήρωσε το σχέδιό του να σκοτώσει τη μητέρα του, καθώς ήταν «πιο δύσκολο από ότι σκέφτηκε να σκοτώσει κάποιον '.

Ο Πάρις είναι τώρα 26 και παραμένει πίσω από τις φυλακές στο Τέξας όπου η μητέρα του, που από τότε είχε άλλο γιο, τον επισκέπτεται. Καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκισης, το ανώτατο όριο για τη δολοφονία ανηλίκων, το 2007.

«Έζησε όλη τη φρίκη, όλο το βασανισμό, τσίριζε, φώναζε»: Ξέσπασε η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη! (Video)

Λίγη ώρα μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε μπροστά στην κάμερα. Με τον Έλληνα που κατηγορείται για το φόνο της να προκαλεί υψώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο!

«Όταν τους είδα τρελάθηκα. Τρελάθηκαν τα μυαλά μου. Αισθάνθηκα τη φρίκη! Να δεις μπροστά σου τους δολοφόνους του παιδιού σου, είναι ότι χειρότερο μπορεί να ζήσει μια μάνα. Βλέπεις ότι βασανίστηκε από αυτά τα δύο άτομα το παιδί σου. Έζησε όλη τη φρίκη, όλο το βασανισμό, όλη τη μορφή βίας, όλο τον πόνο… Να τσιρίζει, να φωνάζει! Πώς να νιώσω φρίκη, δεν μπορώ να αυτό το συναίσθημα. Θηρίο έγινα. Ήταν πιο δύσκολο απ’ ότι φανταζόμουν», δήλωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στο Star.

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας μίλησε και για τη γιαγιά του Ροδίτη, η οποία έμενε πάνω από το σπίτι στο οποίο φαίνεται ότι βασανίστηκε η Ελένη και δήλωσε σίγουρη ότι έχει ακούσει κάτι από το μοιραίο βράδυ.

«Λέτε για τη γιαγιά που ήταν από κάτω.. Πώς είναι δυνατό να μένει από κάτω και να μην έχει ακούσει τίποτα; Άκουσε και δεν έκανε τίποτα. Ας αναλογιστεί και ας πει την αλήθεια αυτή η γυναίκα», δήλωσε για την γιαγιά του κατηγορούμενου.

Η Κούλα Αρμουτίδου αποκάλυψε και την συνάντηση που είχε έξω από τη δικαστική αίθουσα με τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη.

«Θυμωμένα τους είπα να χαίρονται το δολοφόνο που έχετε και τον φονιά. Μόνο η γιαγιά είπε ότι είναι αθώος. Είναι αθώος, μου λέει, ο εγγονός της, είναι αθώος… Δεν ομολογούν, κιόλας, δεν παραδέχονται, δεν ντρέπονται. Και οι δύο το έκαναν», πρόσθεσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share