Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός σε λύκειο του Ελληνικού: Καθηγητής χαστούκισε μαθητή! (Video)

Σοκ!

16 Ιανουαρίου 2020 12:05
Χαμός σε λύκειο του Ελληνικού: Καθηγητής χαστούκισε μαθητή! (Video)

Ανάστατοι είναι οι μαθητές σε Λύκειο του Ελληνικού, καθώς, όπως καταγγέλλουν, ένας καθηγητής χαστούκισε μαθητή επειδή έπαιζε μπάλα στο προαύλιο του σχολείου! Σοκ και στο Αγρίνιο με έναν μαθητή να χτυπάει τον συμμαθητή του στο σχολείο!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, την ώρα που οι καθηγητές έκαναν συνέλευση, κάποια παιδιά έπαιζαν μπάλα στο προαύλιο.

Τότε, ένας από τους καθηγητές βγήκε έξω και απαίτησε από τα παιδιά να του δώσουν την μπάλα. Ένα μαθητής αρνήθηκε και την κλώτσησε μακριά, με τον καθηγητή να τον χαστουκίζει!

Οι συμμαθητές του αποφάσισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας να προχωρήσουν σε κατάληψη του σχολείου, ενώ, από την πλευρά του, ο καθηγητής ζήτησε συγγνώμη από τον μαθητή που χαστούκισε.

Τα παιδιά, ωστόσο, συνεχίζουν την κατάληψη, θέλοντας την παραδειγματική τιμωρία του καθηγητή.

Η υπόθεση διερευνάται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σοκ στα Χανιά: Μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμμαθητή του!

Νέο περιστατικό βίας μέσα σε σχολείο, μετά από αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά στα Χανιά, όταν μαθητής Γυμνασίου φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να επιτέθηκε σε συμμαθητή του.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν να υπήρχε παρεξήγηση μεταξύ των δύο παιδιών, η οποία έφτασε στα άκρα με τον έναν να βγάζει μαχαίρι εναντίον του άλλου.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό και από τα υπόλοιπα παιδιά ένα εκ των οποίων κατάφερε και άρπαξε το μαχαίρι από τον μαθητή που το κρατούσε, με κίνδυνο μάλιστα να τραυματιστεί.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η διεύθυνση του σχολείου, που με τη σειρά της ενημέρωσε τους γονείς των μαθητών. Ο μαθητής έχει τιμωρηθεί με διήμερη αποβολή, εκτίοντας την τιμωρία του εντός τους σχολείου, όπως προβλέπει πλέον η νομοθεσία.

Λεμεσός: Μαθητής έβγαλε μαχαίρι σε μαθήτρια!

Μαθητής έβγαλε μαχαίρι σε μαθήτρια σε σχολείο στη Λεμεσό! Ο συγκεκριμένος μαθητής είχε αποβληθεί και από άλλο σχολείο της Κύπρου.

Δείτε επίσης: Οι Τούρκοι ανοίγουν την Αμμόχωστο για κατοίκηση!

Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε σχολική μονάδα της Λεμεσού την Πέμπτη. Σύμφωνα με το Sigmalive, μαθητής είχε έντονη διαφωνία με μαθήτρια σε σχολείο. Ετσι, ο μαθητής έβγαλε μαχαίρι σε μαθήτρια. «Είμαι πελλός;», ρώτησε ο μαθητής τη μαθήτρια. Όπως είναι φυσικό, ακολούθησε αναστάτωση ενώ τα χειρότερα αποφεύχθησαν με την έγκαιρη παρέμβαση καθηγητή του σχολείου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον συγκεκριμένο μαθητή έχει επιβληθεί αποβολή τεσσάρων ημερών ενώ στόχος της διεύθυνσης είναι η αποβολή του μαθητή δια παντός από τη σχολική μονάδα. Ο συγκεκριμένος μαθητής φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο της Λεμεσού, αφού νωρίτερα προηγήθηκε η απομάκρυνση του από άλλο σχολείο, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Την υπόθεση χειρίζεται η ίδια η διεύθυνση του σχολείου.

Τραγωδία: Άνδρας σκότωσε 8 μαθητές με μαχαίρι!

Οκτώ μαθητές στην Κίνα σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν μετά από επίθεση που δέχτηκαν από έναν άνδρα με μαχαίρι, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές. Σοκ: Μητέρα σκότωσε το παιδί της επειδή δεν είχε να το ταΐσει! (photos-video)

Το περιστατικό σημειώθηκε με την έναρξη των μαθημάτων στο χωριό Τσαογιάνγκπο της επαρχίας Χουμπέι, διευκρίνισε η δημαρχία της πόλης Ενσί, όπου βρίσκεται το χωριό. Ένας 40χρονος άνδρας, ανύπανδρος, που κατάγεται από το χωριό αυτό, συνελήφθη σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι πρώτες πληροφορίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια, ανέφεραν ότι οι μαθητές δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι. Οι επιθέσεις με μαχαίρι δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στην Κίνα, όπου η οπλοκατοχή ελέγχεται πολύ αυστηρά. Ρόδος: Σκότωσε τη μητέρα του και τώρα διεκδικεί την κληρονομιά!

Τον Απρίλιο του 2018 ένας 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 9 φοιτητές στην επαρχία Σαανσί στη βόρεια Κίνα. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου εκτελέστηκε. Είχε δηλώσει στους ερευνητές ότι ως φοιτητής του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος δεχόταν κοροϊδίες.

Τον Ιανουάριο του 2017, ένας άνδρας οπλισμένος με ένα κουζινομάχαιρο τραυμάτισε 11 παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο στην αυτόνομη περιοχή Γκουανξί, στη νότια Κίνα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share