Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χαλκιδική: Τεταμένη ατμόσφαιρα στην κηδεία της δίχρονης που πάτησε ο πατέρας της με φορτηγό!

Κλίμα οδύνης!

15 Ιανουαρίου 2020 21:15
Χαλκιδική: Τεταμένη ατμόσφαιρα στην κηδεία της δίχρονης που πάτησε ο πατέρας της με φορτηγό!

Σε κατάσταση πανικού παραμένουν οι γονείς του δίχρονου κοριτσιού που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το πάτησε ο πατέρας του κατά λάθος με το αυτοκίνητο στην Χαλκιδική. Κλίμα οδύνης επικράτησε σήμερα κατά τη διάρκεια της κηδείας του μικρού κοριτσιού.

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό με άπαντες να κάνουν λόγο για κακιά στιγμή που στάθηκε η αιτία να κοπεί το νήμα της ζωής του κοριτσιού.

Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς που αν και μετέφεραν την κόρη τους στο κέντρο υγείας Κασσάνδρας, οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Οι σκηνές που ακολούθησαν στο νοσοκομείο όταν οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι το παιδί του έφυγε από τη ζωή ήταν τραγικές.

«Μου λέτε ψέματα ότι είναι νεκρό. Δεν φεύγω χωρίς το παιδί μου», έλεγε στους γιατρούς η μητέρα του κοριτσιού που ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Η διευθύντρια του κέντρου Υγείας Κασσάνδρας έκανε λόγο για δραματικές στιγμές με τους άτυχους γονείς να είναι σε τραγική κατάσταση.

Ο πατέρας που αφαίρεσε κατά λάθος τη ζωή από την ίδια του την κόρη ήταν απαρηγόρητος. «Δεν κατάλαβα ότι το παιδί είχε βγει έξω από το σπίτι και είχε έρθει πίσω από το αυτοκίνητο. Δεν κατάλαβα τι έγινε», έλεγε.

Ο θάνατος του παιδιού σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν ακαριαίος. Στον πατέρα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Θρήνος στη Χαλκιδική: Πατέρας πάτησε με το αυτοκίνητο το 2χρονο παιδί του!

Τραγωδία σημειώθηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής όταν ένα 2χρονο παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του και πέθανε! Μια άγρια δολοφονία είχε γίνει πριν λίγες μέρες με μία 20χρονη μητέρα να μαχαιρώνει 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και να πετά από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί διέφυγε της προσοχής των γονιών του, παρασύρθηκε από το αγροτικό που οδηγούσε ο 38χρονος πατέρας του, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Οι γονείς μετέφεραν άμεσα το παιδί στο νοσοκομείο Κασσάνδρας, ωστόσο οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διαπιστώσουν τον θάνατό του.

Συναγερμός στην Πάτρα: Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει μαζί με το ανήλικο παιδί του!

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα έπειτα από την απειλή άνδρα ότι θα αυτοκτονήσει μαζί με το ανήλικο παιδί του, μία είδηση που μας φέρνει στη μνήμη την τραγωδία που εξελίχθηκε σήμερα στην Πεύκη.

Σύμφωνα με το tempo24news ο άνδρας σε συνομιλία που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει μαζί με το παιδί τους, αν εκείνη δεν επέστρεφε κοντά του.

Η γυναίκα ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ και οι αστυνομικοί άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή. Τελικά, εντόπισαν τον άνδρα μόνο του και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα.

Παράλληλα ήταν σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό του παιδιού, το οποίο βρέθηκε σε συγγενικό πρόσωπο του άνδρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share