Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Αδιανόητο! 12χρονη ήταν θαμμένη κάτω από το χιόνι για 18 ώρες!

Βγήκε ζωντανή!

15 Ιανουαρίου 2020 19:46
Αδιανόητο! 12χρονη ήταν θαμμένη κάτω από το χιόνι για 18 ώρες!

Θαμμένη για 18 ώρες στο σπίτι της στο Κασμίρ του Πακιστάν, κάτω από όγκους χιονιού παρέμενε μία 12χρονη, όταν χιονοστιβάδα καταπλάκωσε το οίκημα.

Η Σαμίνα Μπίμπι ούρλιαζε και φώναζε για βοήθεια, καθώς παρέμεινε εγκλωβισμένη σε ένα δωμάτιο, που είχε θαφτεί κάτω από το χιόνι. Από την κακοκαιρία που χτύπησε το Πακιστάν, βρέθηκαν νεκροί τουλάχιστον 93 άνθρωποι, αλλά η άτυχη κοπέλα κατάφερε να βγει ζωντανή από την τραγωδία!

Ο απολογισμός από τις χιονοστιβάδες που έπληξαν το Νίλαμ Βάλεϊ, στην περιοχή των Ιμαλάιων, ανήλθε στους 74 νεκρούς, σύμφωνα με Πακιστανούς αξιωματούχους, την ώρα που οι διασώστες συνεχίζουν να ανασύρουν σορούς. Συνολικά οι νεκροί σε όλο το Πακιστάν, έφτασαν τους 121, σύμφωνα με το Associated Press.

Η Σαμίνα ήταν μεταξύ των τυχερών.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί», είπε στο Reuters από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο Μουζαφαραμπάντ, όπου εκείνη και δεκάδες άλλοι τραυματίες νοσηλεύονται, μετά την αεροδιακομιδή τους.

Για τη μητέρα της Σαμίνα, τη Σαχνάζ Μπίμπι, η οποία έχασε έναν γιο και μια ακόμη κόρη, η διάσωση της 12χρονης ήταν ένα θαύμα. Αφού την ανέσυραν από το χιόνι, η Σαχνάζ είπε η ίδια και ο αδελφός της Ιρσχάντ Αχμάντ είχαν χάσει κάθε ελπίδα ότι θα έβρισκαν τη Σαμίνα ζωντανή.

Αδιανόητο! 12χρονη ήταν θαμμένη κάτω από το χιόνι για 18 ώρες!

Όπως αφηγείται το κορίτσι, δεν μπορούσε να κοιμηθεί αναμένοντας κάποιον να τη σώσει. Έσπασε το πόδι της και έβγαζε αίμα από το στόμα της.

«Δεν ακούσαμε καμία βοή» περιέγραψε η Σαχνάζ αναφορικά με τα λεπτά που προηγήθηκαν προτού η χιονοστιβάδα καταπλακώσει το τριώροφο σπίτι, όπου εκείνη και η οικογένειά της είχαν βρει καταφύγιο με άλλους από το χωριό. Τουλάχιστον 18 άνθρωποι πέθαναν εκεί.

Η Σαμίνα και η οικογένειά της είχαν μαζευτεί γύρω από τη φωτιά που είχαν ανάψει όταν η χιονοστιβάδα σάρωσε την περιοχή.

Η Εθνική Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών του Πακιστάν γνωστοποίησε ότι ο συνολικός αριθμός των νεκρών στις περιοχές, που επλήγησαν από το χιόνι, στο Πακιστάν τις τελευταίες δύο ημέρες έχει φθάσει τους 100. Από την Παρασκευή αναμένονται νέες χιονοπτώσεις.

Άλλοι 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο ινδικό τμήμα της κοιλάδας του Κασμίρ.

Θρίλερ δίχως τέλος στο Πακιστάν: 93 οι νεκροί από την κακοκαιρία!

Φονική κακοκαιρία συνεχίζει να πλήττει το Πακιστάν με τον αριθμό των θυμάτων συνεχώς να αυξάνεται. Εχθές σύμφωνα με ενημέρωση οι νεκροί ανέρχονταν στους 60 ενώ ήμερα έχουν φτάσει τους 93 και άλλοι 53 έχουν τραυματισθεί σοβαρά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι περιοχές που έχουν υποστεί τα πιο βαριά πλήγματα είναι η Αζάντ Κασμίρ, στην οποία οι αρχές κάνουν λόγο για 66 θανάτους, και η επαρχία Μπαλουτσιστάν, όπου καταμετρώνται 20 νεκροί. Άλλοι τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην επαρχία Πουντζάμπ.

Οι πακιστανικές αρχές φοβούνται ότι ο απολογισμός του κύματος κακοκαιρίας μπορεί να γίνει ακόμα βαρύτερος, καθώς δεν είναι η δυνατή η πρόσβαση σε αρκετές περιοχές στη βόρεια περιοχή Κοιλάδα Νίλαμ της επαρχίας Αζάντ Κασμίρ καθώς δρόμοι είναι αδιάβατοι εξαιτίας των χιονοπτώσεων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share