Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός! (photo)

Τον «κάρφωσε» η κόρη του!

15 Ιανουαρίου 2020 17:21
Σοκ: Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός! (photo)

Σοκ επικρατεί στο χώρο του κινηματογράφου καθώς συνελήφθη γνωστός ηθοποιός μετά από καταγγελία της ίδια του της κόρης στην αστυνομία για κακή συμπεριφορά! Ακόμη μία είδηση στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού στα 27 του χρόνια!

Ο λόγος για τον Justin Bihag, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Σκύλος ο κυνηγός κεφαλών (Dog the Bounty Hunter)»

Οι αστυνομικοί το έλεγξαν, καθώς ο ίδιος ήταν υπό επιτήρηση. Γι' αυτό το λόγο πήγαν στο σπίτι του για να δουν τι συμβαίνει. Ο αρμόδιος υπάλληλος λέει ότι ο ίδιος μύριζε αλκοόλ και υπήρχαν επίσης ίχνη μαριχουάνας στο σπίτι. Τελικά ο ίδιος συνελήφθη λόγω συστηματικής χρήσης ουσιών.

Ο λόγος για τον οποίο η κόρη του κάλεσε τους αστυνομικούς, ήταν η κακή συμπεριφορά του ίδιου, για την οποία ενημερώθηκε από τρίτους και αισθάνθηκε υποχρεωμένη να το αναφέρει στις αρμόδιες αρχές.

Συνελήφθη πασίγνωστος ηθοποιός!

Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια showbiz η σύλληψη του πασίγνωστου ηθοποιού, Χοακίν Φοίνιξ, ο οποίος μάλιστα απέσπασε τις καλύτερες κριτικές μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία Τζόκερ!

Οι αστέρες του Χόλιγουντ Χοακίν Φίνιξ και Μάρτιν Σιν, ο οποίος συνελήφθη επίσης, βρέθηκαν στο πλευρό της ακτιβίστριας και ηθοποιού Τζέιν Φόντα σε μια διαδήλωση που έγινε χθες έξω από το κτίριο του Καπιτωλίου στην Ουάσινγκτον, ζητώντας δράση για την κλιματική αλλαγή.

Δείτε τη στιγμή που η αστυνομία απομακρύνει τον Χοακίν Φίνιξ:

«Η κλιματική κρίση κάνει το έθνος μας και όλα τα έθνη λιγότερο ασφαλή», είπε η Φόντα, φορώντας ένα κόκκινο καπέλο, καθώς επευφημήθηκε από ένα πλήθος που ανάμεσά τους ήταν και ο Σιν.

Μίλησε επίσης για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία, οι οποίες έχουν καταστρέψει δεκάδες χιλιάδες τετραγωνικά μίλια βοσκοτόπων και προκάλεσαν τουλάχιστον 27 θανάτους.

Στο Σίδνεϊ νωρίτερα την Παρασκευή, χιλιάδες θυμωμένοι διαδηλωτές ζήτησαν από την αυστραλιανή κυβέρνηση να κάνει περισσότερα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Χοακίν Φοίνιξ χρησιμοποίησε την ομιλία του στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2020 - όπου κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική ταινία- για να καλέσει τους ανθρώπους να κάνουν «θυσίες» για να επιβραδύνουν την υπερθέρμανση του πλανήτη.



Επέστρεψε στο θέμα χθες στη διαδήλωση: «Η βιομηχανία κρέατος και η γαλακτοβιομηχανία είναι η τρίτη κύρια αιτία της κλιματικής αλλαγής», είπε. «Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε σήμερα, τώρα και αύριο κάνοντας την επιλογή σας για το τι καταναλώνετε».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share