Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Δασκάλα είπε στους μαθητές τους να αυτοκτονήσουν!

Αδιανόητο!

15 Ιανουαρίου 2020 11:39
Σοκ: Δασκάλα είπε στους μαθητές τους να αυτοκτονήσουν!

Σοκ έχει προκαλέσει μια δασκάλα, η οποία προέτρεψε τέσσερις μαθητές δημοτικού σχολείου να επιστρέψουν σπίτια τους και να αυτοκτονήσουν! Σάλος επικρατεί και στην Οκλαχόμα, με μία καθηγήτρια να κατηγορείται ότι είχε ερωτικές επαφές με 2 μαθητές της, άλλο ένα τραγικό περιστατικό στις ΗΠΑ!

Τα τέσσερα 11χρονα αγόρια στο Maricourt Catholic High School του Merseyside αποκάλυψαν στους γονείς τους πως η δασκάλα τους τα πλησίασε και τους είπε «επιστρέψτε σπίτια σας, πάρτε μεταλλικά κουτιά και κόψτε τις φλέβες σας».

Οι γονείς άκουσαν έκπληκτοι τα παιδιά τους και φυσικά ενημέρωσαν άμεσα την διοίκηση του σχολείου, ενώ ένας εξ αυτών αναζήτησε την δασκάλα εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Εννοείται πως η δασκάλα αποπέμφθηκε από το σχολείο, το οποίο ανακοίνωσε: «Ενημερωθήκαμε για τις ενέργειες της δασκάλας του σχολείου μας. Οι δράσεις μας ήταν άμεσες και εκδιώχθηκε από τα καθήκοντά της».

Χαμός σε σχολείο στην Αχαΐα: Πατέρας έδειρε την δασκάλα του παιδιού του! (Video)

Χαμός έγινε σε σχολείο της Κάτω Αχαΐας με έναν πατέρα να δέρνει την δασκάλα του παιδιού του και να συλλαμβάνεται, άλλο ένα τραγικό περιστατικό μετά από τον ξυλοδαρμό μαθητή στους Αμπελόκηπους από πατέρα μαθήτριας!

Η σύλληψη έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε η δασκάλα στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας, στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Στο πλευρό της γυναίκας ήταν εξ αρχής και ο σύζυγός της, ο οποίος όπως και η δασκάλα ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της δασκάλας, ο πατέρας εισέβαλε στο σχολείο και ζήτησε το λόγο γιατί το παιδί του είχε κάποια σημάδια. Φέρεται να υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από άλλο παιδί.

Η εκπαιδευτικός προσπάθησε να τον ηρεμήσει, όμως σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, οι εξηγήσεις δεν ηρέμησαν τον πατέρα, ο οποίος της επιτέθηκε με γροθιά στο πρόσωπο.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι υπεύθυνοι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share