Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Αλέξης Γεωργούλης: "Βγάζω λιγότερα ως... ευρωβουλευτής!"

Έδωσε την απάντησή του!

15 Ιανουαρίου 2020 10:35
Αλέξης Γεωργούλης:

Απάντηση στους επικριτές του για τον μισθό των 20.000 ευρώ που λαμβάνει έσπευσε να δώσει ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος από φέτος θα είναι κριτής στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Your Face Sounds Familiar».

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη, να είναι και φέτος στην κριτική επιτροπή του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 "Your Face Sounds Familiar", που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό. Μάλιστα για το γεγονός αυτό μίλησε και ο γνωστός εκδότης, Τάσος Δούσης!

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την απόφασή του να συμμετάσχει στο show, αφού διαθέτει πλέον την ιδιότητα του ευρωβουλευτή και θεωρούν πως είτε δεν συμβαδίζουν το ένα με το άλλο, είτε δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στα πολιτικά του καθήκοντα.

"Δεν πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη μου ιδιότητα, με την ιδιότητα που έχω τώρα, αλλά να την εξελίξω. Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να τα παντρέψω αυτά τα δύο, την πολιτική με την τέχνη", δήλωσε ο ίδιος, απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αλέξη Γεωργούλη για την viral ομιλία του!

Πριν λίγο καιρό ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε μια ομιλία στην Επιτροπή Αναφορών (PETI) για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή και από την ομιλία του δεν κατάλαβε κανείς τίποτα! Η ομιλία αυτή λοιπόν έγινε viral!

Ο ίδιος έδωσε μια συνέντευξη και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η ομιλία που έγινε viral δεν ήταν επίσημη. Αυτοσχεδίαζα εκείνη τη στιγμή και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω… Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι το περιστατικό συνδυάστηκε με τη δυσλεξία και ήταν σαν να χλευάζει τους συγκεκριμένους ανθρώπους», δήλωσε.

Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης, στην ίδια συνέντευξη σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση, προεκλογικά, η οποία είχε πει χαρακτηριστικά «Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, (ο Έλληνας) θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική».

Και η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη:

«Μιλήσαμε και με τη Μιμή Ντενίση και ανταλλάξαμε πολύ καλές κουβέντες, εννοώντας ότι κι εγώ δεν περίμενα να κάνει κάποιο σχόλιο που να είναι τόσο αρνητικό. Που δεν ήταν. Ουσιαστικά μου είπε και εμένα ότι "Δεν είχα τέτοιο σκοπό". Λέμε πράγματα τα οποία μέσα στη ροή έχουν ένα ενδιαφέρον και λογική συνέπεια. Όταν το απομονώσεις μπορεί να δηλώνει ακριβώς το αντίθετο. Προσπάθησα να καταλάβω τι εννοούσε με το συναισθηματικό κομμάτι, δηλαδή πώς κοιτούσε και τι ήθελε να πει και για αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ίσως να έχει κάποιο δόλο» είπε ο Αλ. Γεωργούλης και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα ξανασυνεργαστούν απάντησε: «Δεν έχουμε κλείσει ακόμα για το YFSF. Μακάρι να είμαστε με τη Μιμή στην κριτική επιτροπή».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share