Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τούρκοι λιμενικοί βγάζουν όπλο σε Έλληνες ψαράδες! (video)

Σοκαριστικό περιστατικό!

15 Ιανουαρίου 2020 09:51
Τούρκοι λιμενικοί βγάζουν όπλο σε Έλληνες ψαράδες! (video)

Τούρκοι λιμενικοί έφτασαν στο σημείο, όχι απλά να παρενοχλήσουν Έλληνες ψαράδες, αλλά να τους βγάλουν και όπλο, με τις προκλήσεις να συνεχίζονται!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο, ενδεικτικό της έντασης που υπάρχει στην θαλάσσιες περιοχές του νοτιοανατολικού Αιγαίου με τους Τούρκους παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Αυτό είναι τραβηγμένο από ψαράδες που ζουν στην Κάλυμνο και αποτυπώνει την παρενόχληση που βιώνουν από το λιμενικό της γειτονικής χώρας.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο δεύτερο κομμάτι, έφτασαν στο σημείο να βγάλουν ακόμα και όπλο προς τους ψαράδες...

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Συναγερμός στο Αιγαίο: Τουρκικά μαχητικά πάνω από Λέρο και Λειψούς! (Video)

Συναγερμός στο Αιγαίο καθώς σε νέες υπερπτήσεις προχώρησαν πριν από λίγο τουρκικά μαχητικά πάνω από Λέρο και Λειψούς, συνεχίζοντας τις προκλήσεις τους εδώ και μέρες!

Συγκεκριμένα στις 13:44 ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι στα 26.000 πόδια. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 13:46 το ίδιος ζεύγος τουρκικών μαχητικών πέταξε πάνω από τους Λειψούς στα 26.000 πόδια. Οι τουρκικές παραβιάσεις συνεχίστηκαν και στις 13:49 τα τουρκικά F-16 έκαναν υπερπτήση πάνω από τους Αρκιούς στα 25.000 πόδια και στις 13:52 πάνω από τη Λέρο στα 11.000 πόδια.

Οι τέσσερις υπερπτήσεις έγιναν μέσα σε διάστημα 8 λεπτών. Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν άλλες έξι υπερπτήσεις πάνω από Λέβιθα, Παναγιά και Οινούσσες.

Σε τρεις περιπτώσεις, μάλιστα, ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε μόλις 7.000 πόδια πάνω από τη νήσο Παναγιά και τις Οινούσσες.

Η πρώτη υπερπτήση πραγματοποιήθηκε από ζεύγος τουρκικών F-16 στις 10:02 το πρωί της Τρίτης που πέταξε στα 20.000 πόδια πάνω από τα Λέβιθα.

Στις 10:45 και στις 10:48 ακολούθησαν άλλες δύο υπερπτήσεις από ζεύγος τουρκικών F-16 στα 26.000 πόδια πάνω από τη νήσο Παναγιά και τις Οινούσσες.

Ακολούθησαν ακόμη τρεις υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών στις 13:07, στις 13:10 και στις 13:12.

Συναγερμός στο Αιγαίο: Πτήση τουρκικών F-16 πάνω από τη Ρω!

Συναγερμός σήμανε στο Αιγαίο με ζεύγος τουρκικών μαχητικών F-16 να πετάει πριν από λίγο πάνω από τη Ρω, ενώ πριν από λίγο όπως είχε γίνει γνωστό, ομάδα Τούρκων στρατιωτών στον Έβρο και συγκεκριμένα στο Διδυμότειχο κρέμασαν τουρκική σημαία!

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, δύο τουρκικά F-16 που εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης, στις 10:35 και στις 10:37 το πρωί πέταξαν πάνω από το ακριτικό νησί, στα 16.500 και 16.000 πόδια, αντίστοιχα.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Θρίλερ στον Έβρο: Τζιχαντιστής εγκλωβίστηκε στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας!

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη την τελευταία ώρα στον Έβρο. Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι τζιχανιστής έχει εγκλωβιστεί στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας.

Έβρος: 13 άτομα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα!

Πρόκειται για άντρα που συνελήφθη στις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στη Συρία στο πλαίσιο της «Πηγής Ειρήνης».

Θρίλερ στον Έβρο: Άνδρας κυνηγούσε με τσεκούρι τη μητέρα του!

Οι ίδιες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι Αμερικανός υπήκοος που είχε μπει στις τάξεις του ISIS. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη «νεκρή ζώνη» ανάμεσα στις δύο χώρες, έπειτα από την απόφαση της Αγκυρας να εκδοθούν τζιχαντιστές στις χώρες προέλευσής τους.

Η Τουρκία μετέφερε τον άντρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όμως οι ελληνικές αρχές στις Καστανιές αρνήθηκαν να τον δεχθούν.

Έβρος: Συνελλήφθη 46χρονος που καταζητούταν ως μέλος συμμορίας!

Είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για εγκληματική οργάνωση και απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση

Δείτε επίσης: Άρτα: Έκλεισε ο κύκλος των συλλήψεων!

Υποτίμησε τις ικανότητες των ελληνικών αρχών ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου προερχόμενος από την Τουρκία με σκοπό να περάσει στο ελληνικό έδαφος, αν και γνώριζε ότι τον αναζητούσαν ως μέλος συμμορίας απατεώνων!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν αμέσως ότι σε βάρος του θρασύ 46χρονου είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για εγκληματική οργάνωση και απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που θα τον παραπέμψει στον ανακριτή ο οποίος εξέδωσε το ένταλμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share