Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Σοκ στο νοσοκομείο της Νίκαιας: Ασθενής βρήκε μέσα στο φαγητό του σκουλήκι!

Ανατριχιαστικό!

15 Ιανουαρίου 2020 08:52
Σοκ στο νοσοκομείο της Νίκαιας: Ασθενής βρήκε μέσα στο φαγητό του σκουλήκι!
Follow us on Google News

Πανικός έχει προκληθεί στο νοσοκομείο της Νίκαιας από τη στιγμή που ένας ασθενής βρήκε ένα σκουλήκι μέσα στο φαγητό του. Οι γιατροί του νοσοκομείου καταγγέλλουν με αφορμή το συγκεκριμένο πρωτοφανές περιστατικό ότι η ποιότητα του φαγητού που σερβίρεται είναι κακή, ενώ υπάρχουν πολλές ακόμη αναφορές προϊσταμένων τμημάτων για το φαγητό που σερβίρεται στους ασθενείς. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος βρίσκει κάτι περίεργο στο φαγητό του μιας και λίγο καιρό πριν ένα ζευγάρι πήγε για φαγητό και αντίκρισαν μέσα σε ένα πιάτο ένα ανθρώπινο δόντι!

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι πρότινος ακόμη και το γάλα, δινόταν στους νοσηλευόμενους σε πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης, πρόβλημα το οποίο τελικώς λύθηκε κατόπιν αντιδράσεων των υπευθύνων των τμημάτων. Παράλληλα καταγγέλλεται ότι λόγω έλλειψης τραπεζοκόμων το βραδινό φαγητό σερβίρεται σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και στις 5:30 το απόγευμα με αποτέλεσμα λόγω της μεσολάβησης πολλών ωρών μέχρι το πρωί, είτε να παραμένουν οι ασθενείς νηστικοί είτε να παραγγέλνεται φαγητό απ' έξω.

Μετά το τελευταίο περιστατικό και την εύρεση σκουληκιού μέσα στο φαγητό, η Ομοσπονδία των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία ζητάει επιτακτικά την παρέμβαση του διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας αλλά και του αρμοδίου υπουργού, ενώ παραμένει άγνωστο αν μέχρι ώρας έχει κινηθεί οποιαδήποτε διαδικασία ώστε να επιλυθεί το μείζον πρόβλημα.

Λίγες ώρες αργότερα, το Γ.Ν Νίκαιας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό, σημειώνοντας τα εξής:
Σχετικά με το περιστατικό της 7ης Ιανουαρίου 2020, που αφορούσε στην φερόμενη ύπαρξη ξένου σώματος σε φαγητό ασθενούς ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

1.Ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ορκίσθηκε ενώπιον του Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου την 7η Ιανουαρίου 2020 και ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του την επόμενη ημέρα δηλαδή την 8η Ιανουαρίου 2020.

2.Το προπεριγραφέν περιστατικό έχει περιέλθει σε γνώση της Διοίκησης του Νοσοκομείου και ήδη έχει διαταχθεί η διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 125 του Ν.3528/2007, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το εν λόγω περιστατικό. Επίσης έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρμόδιες κρατικές αρχές.

3. Καθημερινά διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος στον χώρο των μαγειρείων , από την επόπτρια Δημόσιας Υγείας και την Προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής. Κατόπιν της οικείας αναφοράς διενεργήθηκε αυτοψία στον χώρο παρασκευής των γευμάτων από την Διοίκηση, από κοινού με την επόπτρια Δημόσιας Υγείας , προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των υλικών και η ασφαλής διαδικασία παρασκευής των γευμάτων και διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία των χώρων ενδιαιτήσεως.

Θρίλερ στα Τρίκαλα: Γυναίκα έπεσε από τον 3ο όροφο νοσοκομείου!

Ένα θρίλερ επικρατεί στο νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 38χρονη γυναίκα έπεσε από τον 3ο όροφο. Ενώ, σοκ είχε προκαλέσει σε διερχόμενους οδηγούς αλλά και περαστικούς το θέαμα ενός αυτοκινήτου το οποίο είχε πραγματικά "καταβροχθίσει" η άσφαλτος πριν λίγες μέρες

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η άτυχα γυναίκα βρίσκονταν στο μπαλκόνι του νοσοκομείου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Στην περιοχή έσπευσαν και άντρες της αστυνομίας οι οποίοι διερευνούν το περιστατικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share