Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θλίψη! Το τελευταίο «αντίο» στη Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου! (Video)

Ποιοι έδωσαν το παρών στην κηδεία της;

14 Ιανουαρίου 2020 16:19
Θλίψη! Το τελευταίο «αντίο» στη Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου!  (Video)

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό συνεργάτες, συγγενείς και φίλοι στη Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 8 Ιανουαρίου έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Πολλοί ήταν εκείνη που έστειλαν στεφάνια για να αποχαιρετήσουν τη Χριστίνα. Ανάμεσα σε αυτούς, η Αγγελική Νικολούλη, η διοίκηση της ΕΡΤ, ο Έλεύθερος Τύπος και η EΣΗΕΑ. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφθασαν οι συγγενείς της και οι αγαπημένοι της φίλοι και συνάδελφοι και την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία. Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρέθηκαν στην κηδεία της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ντέπυ Γκολεμά, η Νατάσα Ράγιου κ.α.

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου! (photos)

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην κηδεία του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, με τους συγγενείς και φίλους του να είναι πραγματικά συντετριμμένοι από τον ξαφνικό θάνατό του!

Το τελευταίο αντίο, στον επιχειρηματία Θοδωρή Νιτσιάκο, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο χωριό του την Αετομηλίτσα του Γράμμου το βράδυ της Παρασκευής, είπαν σήμερα το μεσημέρι, η σύζυγος, τα παιδιά του οι συγγενείς, οι φίλοι, εκατοντάδες εργαζόμενοι, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.

Η εξόδιος ακολουθία, ετελέστη στις 13:00 στον ιερό Ναό της Περιβλέπτου στα Ιωάννινα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμου.

Νέες πληροφορίες για τον θάνατο του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου: Πως έγινε το μοιραίο τροχαίο;

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Ιωαννίνων και όχι μόνο, ο θάνατος του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου σε τροχαίο δυστύχημα. Ακόμη ένα πλήγμα στον επιχειρηματικό κόσμο μετά τον θάνατο του Γεώργιου Μουστάκα!

Ο 76χρονος επιχειρηματίας κατευθυνόταν προς την Αετομηλίτσα κατά τις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής μαζί με συγγενή του. Ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε σε χαράδρα, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του epirus-tv-news.gr στο 5ο χιλιόμετρο του δασικού δρόμου Αετομηλίτσας-Πληκατίου, το όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω πάγου.

Τότε, προσπαθώντας να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν την πορεία τους, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αμάξι και σπρώχνοντας προσπάθησε να κινήσει το όχημα στο οποίο βρισκόταν ακόμα μέσα ο Θεόδωρος Νιτσιάκος.

Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης του σημείου το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό. Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές.

Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share