Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τροχαίο στην Βούλα: Νεκρή και η 25χρονη οδηγός, Φαίη Μυλωνοπούλου, μετά την 19χρονη Σία!

Τραγικός επίλογος! Η 25χρονη ήταν μητέρα ενός μικρού παιδιού!

14 Ιανουαρίου 2020 15:59
Τροχαίο στην Βούλα: Νεκρή και η 25χρονη οδηγός, Φαίη Μυλωνοπούλου, μετά την 19χρονη Σία!

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα το πρωί η 25χρονη Φαίη Μυλωνοπούλου η οποία είχε εμπλακεί στο τροχαίο στη Βούλα, στις 29 Δεκεμβρίου στο οποίο έχασε ακαριαία τη ζωή της η 19χρονη φίλη της.

Η νεαρή κοπέλα, μητέρα ενός παιδιού, έδωσε για 15 ημέρες σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όμως δεν τα κατάφερε και σήμερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Παρά την κινητοποίηση των πολιτών οι οποίοι προσέφεραν αίμα οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες στους συγγενείς της κοπέλας και οι χειρότεροι φόβοι τους δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Το τροχαίο δυστύχημα με οδηγό την άτυχη Φαίη είχε σημειωθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή 30 Δεκεμβρίου. Το αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός και να τραυματιστεί βαριά η 25χρονη η οποία διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας, παρά το γεγονός πως δεν εφημέρευε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 19χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 25χρονη στη συνέχεια διακομίστηκε για περαιτέρω νοσηλεία στον «Ευαγγελισμό». Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές η 25χρονη ήταν βαρύτατα τραυματισμένη με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Διαγνώστηκε με ρήξη στο ήπαρ και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε επέμβαση. Η αξονική τομογραφία που διενεργήθηκε τότε στην 25χρονη έδειξε αιματώματα στον εγκέφαλο.

Υ.Γ.: Στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι τα δύο άτυχα κορίτσια σε πρόσφατη έξοδό της πριν το μοιραίο!

Τροχαίο στην Κηφισιά: Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο που έχασαν την ζωή τους, τα δύο ξαδέλφια!

Στην δημοσιότητα ανατριχιαστικές φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες το βράδυ στην Κηφισιά. Δύο εξαδέλφια, 22 και 21 ετών έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι νέοι άνθρωποι τραυματίσθηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά.

Το τροχαίο έγινε στην οδό Γεωργίου Λύρα και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες συνέβη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος -που περιλαμβάνεται στους τραυματίες- πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο ξαδέλφια μαζί με άλλα δύο άτομα. Συνολικά στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν οκτώ άνθρωποι (4+4).

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα κάνει το Α' Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share