Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Η εταιρεία δεν θα...": Έκτακτη ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη!

Έσκασε τώρα!

14 Ιανουαρίου 2020 13:40

Τέλος στις φήμες περί ανοίγματος των καταστημάτων της τις Κυριακές έβαλε η εταιρεία Σκλαβενίτης, ενώ πρόσφατα μας συγκίνησε με μια τρομερή κίνηση!

Συγκεκριμένα, Όπως σημειώνουν πηγές από την Σκλαβενίτης, η "εταιρεία δεν θα ακολουθήσει το μοντέλο ανοίγματος των καταστημάτων της τις Κυριακές", καθώς "είναι έξω από την κουλτούρα της εταιρείας". Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Μασούτης, με πηγές της εταιρείας να σημειώνουν ότι "δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτόmτο μοτίβο".

Παράλληλα, στέλεχος της Metro Α.Ε.Β.Ε. (αλυσίδα My Market) ανέφερε πως "εκτός από τις 8 Κυριακές, που είναι θεσμοθετημένη η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων, η εταιρεία δεν εξετάζει να λειτουργήσει κάποια άλλη Κυριακή."

Πηγές από την ΑΒ Βασιλόπουλος αναφέρουν πως η εταιρεία "ανοίγει τις Κυριακές, που προβλέπει το ισχύον νομικό πλαίσιο" και προσθέτουν πως "δεν προβλέπεται επέκταση του ανοίγματος των καταστημάτων άλλες Κυριακές".

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το δώρο που θα "ξετρελάνει" το παιδί σας! Κοστίζει 36 ευρώ!

Τι κι αν τελείωσαν οι γιορτές; Εμείς, βρήκαμε το ιδανικό δώρο για το παιδί σας, από τον Σκλαβενίτη! Είναι χρήσιμο, και κοστίζει 36 ευρώ!

Ο λόγος για μια... καρέκλα γραφείου. Το παιδί σας, περνάει αρκετή ώρα στο γραφείο του, λόγω του διαβάσματος. Έτσι ανακαλύψαμε μια καρέκλα, η οποία είναι αναπαυτική για το σώμα του παιδιού σας.

Η καρέκλα γραφείου είναι φτιαγμένη από ύφασμα πολυεστερικό και οι διαστάσεις της είναι 56,5x51x86,5/97,5cm. Επιπλέον, βγαίνει σε πολλά χρώματα, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Σε περίπτωση όμως, που αυτή την περίοδο δεν θέλετε να αλλάξετε την καρέκλα γραφείου, αλλά τις καρέκλες στην τραπεζαρία σας, έχουμε να σας προτείνουμε τις καρέκλες που κοστίζουν μόνο 32 ευρώ.

Σκλαβενίτης: Αυτό είναι το έπιπλο που θα "ομορφύνει" το σαλόνι σας! Τρέξτε να το αγοράσετε!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ένα έπιπλο από τον Σκλαβενίτη, που σίγουρα θα "αλλάξει" τον χώρο σας!

Φυσικά μιλάμε για ένα σετ τραπεζαρίας!

Ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο με τα είδη σπιτιού του Σκλαβενίτη, "πέσαμε" πάνω σε ένα σετ τραπεζαρίας, το οποίο συμπεριλαμβάνει 1 τραπέζι και 4 καρέκλες.

Ο σκελετός της είναι μεταλλικός, η επιφάνεια ινοσανίδα με επένδυση, το χρώμα είναι σκούρο καφέ και κοστίζει 120 ευρώ. Αν τη δεδομένη στιγμή δεν έχετε να διαθέσετε τόσα χρήματα, μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο σετ τραπεζαρίας μόνο με 88 ευρώ, εξίσου από τον Σκλαβενίτη.

Σκλαβενίτης: Μεγάλη ευκαιρία! Σε τιμές σοκ είδη πρώτης ανάγκης!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Σε τιμές σοκ είδη πρώτης ανάγκης!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Ποια είναι τα είδη που είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό; Θα το βρεις στον Σκλαβενίτη από 5 ευρώ και δεν ξεπρενούν τα 20 ευρώ! Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και την προσφορά του Σκλαβενίτη για να κρατηθεί το σπίτι σας ζεστό πάμφθηνα!

Ο λόγος για τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share