Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βίντεο Σοκ: Η απόπειρα απαγωγής μιας 6χρονης μπροστά στην οικογένειά της!

Τρόμος!

14 Ιανουαρίου 2020 11:44
Βίντεο Σοκ: Η απόπειρα απαγωγής μιας 6χρονης μπροστά στην οικογένειά της!

Σκηνές τρόμου αποθανατίστηκαν από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την απόπειρα απαγωγής μιας 6χρονης μέσα από την αγκαλιά της μητέρας της. Ωστόσο, σοκ είχε προκαλέσει πρόσφατα και η απόπειρα απαγωγής μιας κοπέλας σε βαγόνι του μετρό.

Ευτυχώς η μητέρα δεν ήταν μόνη στην πιτσαρία όπου έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν κι έτσι ο θείος της μικρής άρπαξε τον επίδοξο απαγωγέα από τα μαλλιά και τους όμως και τον έριξε στο έδαφος ακινητοποιώντας τον.

Στο σημείο έσπευσαν έξι αστυνομικοί οι οποίο και κατάφεραν να απομακρύνουν τον 31χρονο δράστη που όπως αποδείχθηκε στη συνέχει βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η χαριτωμένη μικρούλα αφού ηρέμησε, μίλησε για το άκρως τρομακτικό συμβάν τονίζοντας χαρακτηριστικά πως φοβήθηκε ότι θα την έπαιρναν από τη μαμά και τον μπαμπά της.

Δείτε το βίντεο:

Γυναίκα επιχείρησε να απαγάγει παιδί σε εμπορικό κέντρο! (Video)

Μια γυναίκα προσπάθησε να απαγάγει ένα παιδί που καθόταν στο καρότσι του μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας! Παράλληλα σοκαριστικό είναι ένα βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει εκτελεστές να απαγάγουν και στη συνέχεια να διαμελίζουν έναν ασθενή!

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γυναίκα πλησιάζει το παιδί, του μιλάει λίγο και στη συνέχεια παίρνει το καρότσι και ξεκινάει να το σπρώχνει προς την έξοδο.

Όμως ένας υπάλληλος του καταστήματος, σύμφωνα με τη Daily Mail, φαίνεται πως αντιλήφθηκε τις περίεργες κινήσεις της γυναίκας, την πλησίασε και τη σταμάτησε πριν προλάβει να πάρει το παιδί και εξαφανιστεί.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η μητέρα του παιδιού, η οποία το έψαχνε έντρομη και όπως φαίνεται στο βίντεο φώναζε στη γυναίκα που προσπάθησε να το κλέψει.

Το περιστατικό συνέβη στην Ισπανία και η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σοκ: Εκτελεστές απήγαγαν ασθενή και τον διαμέλισαν! (Video)

Σοκ έχουν προκαλέσει στο Μεξικό η εικόνα μιας ομάδας εκτελεστών που απαγάγουν ασθενή και στη συνέχεια οι Αρχές τον βρίσκουν διαμελισμένο!

Φρίκη: Καθηγητής διαμέλισε μαθήτρια του! Οι λεπτομέρειες σοκάρουν!

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος διακρίνονται οι επτά μασκοφόροι εκτελεστές – μέλη του καρτέλ ναρκωτικών Santa Rosa de Lima να μπουκάρουν με προτεταμένα τα όπλα τους σε δωμάτια του Γενικού Νοσοκομείου της Σαλβατιέρα στο Γκουαναχουάτο, στο νότιο Μεξικό.

Κρατώντας έναν φύλακα ασφαλείας ως όμηρο και αναγκάζοντάς τον να τους βοηθήσει να βρουν τον «στόχο» τους οι πληρωμένοι φονιάδες των καρτέλ, που αποτελούν τεράστια πληγή για τη χώρα, ελέγχουν ένα -ένα τα δωμάτια όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσαν μεξικανικά δίκτυα.

Θρίλερ με την απαγωγή του Έλληνα ναυτικού! Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του; (Video)

Κάποια στιγμή, προς το τέλος του βίντεο, οι πληρωμένοι δολοφόνοι διακρίνονται να βγαίνουν από ένα δωμάτιο κουβαλώντας έναν ασθενή με φορείο και εξαφανίζονται, αφού προηγουμένως έχουν σωριάσει στο έδαφος τον φύλακα. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι ένοπλοι έκλεψαν τα κινητά των μελών του προσωπικού του νοσοκομείου για να μην μπορέσουν να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία εντόπισε σε διασταύρωση το διαμελισμένο πτώμα ενός άνδρα καλυμμένο με σεντόνι κι ένα μήνυμα γραμμένο σε χαρτόνι, που όμως δεν κοινοποιήθηκε. Όπως επιβεβαιώθηκε το πτώμα ανήκε στον απαχθέντα ασθενή. Δεν ήταν όμως το μοναδικό θύμα του καρτέλ, αφού άλλες δύο ομάδες ενόπλων έκαναν αντίστοιχες εφόδους σε άλλα νοσοκομεία την ίδια μέρα, στις 21 Νοεμβρίου κι απήγαγαν και εκτέλεσαν άτομα που είχαν εισαχθεί με τραύματα από σφαίρες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share