Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ σε πτήση: Επιβάτης χτύπησε αεροσυνοδό και όρμησε στο πιλοτήριο!

Σοκ!

13 Ιανουαρίου 2020 17:39
Θρίλερ σε πτήση: Επιβάτης χτύπησε αεροσυνοδό και όρμησε στο πιλοτήριο!

Θρίλερ σημειώθηκε σε πτήση, η οποία είχε απογειωθεί από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ με προορισμό το Νιου Τζέρσι, με επιβάτη να χτυπάει μια αεροσυνοδό και να ορμάει στο πιλοτήριο! Θρίλερ σε πτήση είχε σημειωθεί πριν λίγες μέρες με επιβάτη να λέει: «Θα ανατινάξω το αεροπλάνο»!

Συνεπιβάτης στην ίδια πτήση περιέγραψε το τρομακτικό περιστατικό, αναφέροντας ότι το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να προσγειωθεί όταν ο ύποπτος κατευθύνθηκε στο πιλοτήριο με «ταχύτατο σπριντ».

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 28χρονος Matthew Dingley συνελήφθη αφού η πτήση της United Express από το αεροδρόμιο Dulles προσγειώθηκε στο Newark. Ο άνδρας φέρεται να άρχισε να έχει απρόβλεπτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της πτήσης και εφόρμησε προς το πιλοτήριο ενώ το αεροσκάφος πλησίαζε τον προορισμό του.

«Αυτός ο τύπος έτρεξε με μεγάλη ταχύτητα, κατευθείαν προς το πιλοτήριο, χτύπησε την είσοδό του, άρχισε να κοπανάει την πόρτα» είπε ο συνεπιβάτης του Mike Egbert. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν μια αεροσυνοδός προσπάθησε να παρέμβει, ο Dingley άρχισε να της επιτίθεται.

Αφού προσγειώθηκε το αεροπλάνο, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο αφού προηγουμένως εκείνος είχε παλέψει μαζί τους.

«Σήκωσε έναν αστυνομικό και τον έριξε προς τα πίσω» αφηγήθηκε ο Egbert. «Αν είχε καταφέρει να μπει στο πιλοτήριο μόνο ο Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί».

Η αεροσυνοδός μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο από το οποίο στη συνέχεια της δόθηκε εξιτήριο. Έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού, όχι όμως σοβαρά.

Πτήση εφιάλτης από Αθήνα για επιβάτες της Sky Express! "Νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου!"

Πτήση τρόμου και ταλαιπωρίας με τη Sky Express. Εφιαλτικές στιγμές έζησαν 90 επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν για Κεφαλονιά.

Ξεκίνησαν με πολύωρη καθυστέρηση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τελικά… γύρισαν πίσω! Δυο αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης και τρόμος στην καμπίνα. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Παιδιά έκλαιγαν» λέει επιβάτης που έζησε τον τρόμο! Τι καταγγέλλει για την αντίδραση των ανθρώπων της εταιρίας μετά την ταλαιπωρία. Και μάλιστα είναι το δεύτερο κρούσμα με πτήση τρόμου μέσα σε μια εβδομάδα!

Άνθρωποι κατατρομαγμένοι. Ανάμεσά τους μικρά παιδιά. Μια πτήση που κανονικά θα διαρκούσε λίγα λεπτά, κράτησε… ώρες γεμάτες τρόμο και αγωνία. Άλλη μια φορά που η Sky Express γίνεται αρνητική πρωταγωνίστρια.

Όλα ξεκίνησαν βράδυ Κυριακής και τελείωσαν ξημερώματα Δευτέρας. Οι καταγγελίες των επιβατών της πτήσης της Sky Express από την Αθήνα για την Κεφαλονιά σοκάρουν και προκαλούν οργή!

Τα όσα έγιναν αποκαλύφθηκαν από καταγγελίες επιβατών, το βράδυ της Κυριακής, στον ant1news.gr. Όπως ανέφεραν επιβάτες, η πτήση 260 της Sky Express από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Κεφαλονιά απογειώθηκε με πολλές ώρες καθυστέρηση από το διεθνές αεροδρόμιο.

Λίγη ώρα αφού είχε απογειωθεί το αεροπλάνο, όμως ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες πως υπήρχε μηχανική βλάβη και έπρεπε να επιστρέψει στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληττε χθες βράδυ την Αττική, ο πιλότος έκανε δυο αποτυχημένες προσπάθειες να προσγειώσει το αεροπλάνο. Τα κατάφερε, τελικά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Σε κατάσταση-σοκ οι επιβάτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, αλλά αυτό που αντιμετώπισαν όταν ζήτησαν εξηγήσεις από τους ανθρώπους της Sky Express για όσα έζησαν ήταν μόνο… αλαζονεία!

Μαρτυρία για την πτήση του τρόμου με τη SkyExpress

Η πτήση 260 ήταν προγραμματισμένο να φύγει στις 17:45 το απόγευμα της Κυριακής (22.12.2019) αλλά λόγω καιρού το αεροπλάνο, τελικά, απογειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ!

«Όταν μπήκαμε στο αεροπλάνο, με την απογείωση, χωρίς να έχει πάρει το τελικό ύψος που παίρνει συνήθως μια πτήση εσωτερικού, μετά από περίπου πέντε με επτά λεπτά, μας ανακοίνωσε ο πιλότος ότι επιστρέφουμε επειγόντως στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω τεχνικής βλάβης», είπε ο Παναζιώτης Λέζος, ένας από τους επιβάτες μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο OPEN.

Στην αρχή, είπε ο επιβάτης, υπήρξε μια ανησυχία, αλλά όχι πανικός. Όταν όμως το αεροπλάνο άρχισε να τραντάζεται από τις αναταράξεις, τα πράγματα άλλαξαν. Επί 40 λεπτά το αεροπλάνο πετούσε πάνω από την Αθήνα και προσπαθούσε να κάνει προσγείωση.

Ανάμεσα στους 90 επιβάτες της Sky Express ήταν και τρία παιδάκια, περιέγραψε ο Παναγιώτης Λέζος. «Ήταν τρία μικρά παιδιά ασυνόδευτα και τρία – τέσσερα βρέφη αλλά και άνθρωποι που είχαν προβλήματα υγείας. Τα παιδάκια έκλαιγαν, ήταν σε πανικό, είχαν χάσει το χρώμα τους».

Δεν έκρυψε ότι κι εκείνος, τρομοκρατήθηκε. «Εγώ νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου. Πέρα από την ανακοίνωση που μας πανικόβαλε, υπήρχαν αναταράξεις φοβερές».

«Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου»

«Μετά από 40 λεπτά πτήσης, που θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στην Κεφαλονιά γιατί τόσο διαρκεί η πτήση, κάνει ο πιλότος την πρώτη προσπάθεια προσγείωσης. Εκεί ήταν που πραγματικά, επειδή εγώ καθόμουν και στο παράθυρο, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Το αεροπλάνο ενώ είχε μπει στον άξονα του διαδρόμου για να προσγειωθεί, ήταν με τις «πάντες» και τότε αποφάσισε ο πιλότος να το σηκώσει. Και αυτό νομίζω ήταν που μας έσωσε» συνέχιζε ο επιβάτης, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του πιλότου ηρωική.

Σχολιάζοντας το γεγονός πως έχουν ξαναυπάρξει ανάλογα περιστατικά με τη Sky Express, ο επιβάτης διεμήνυσε ότι θα γίνει καταγγελία σε βάρος της εταιρίας. Περιέγραψε μάλιστα πως όταν τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε ξανά στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, οι άνθρωποι της εταιρίας αντιμετωπίστηκαν από υπαλλήλους της εταιρίας με αλαζονεία!

«Ήταν και η αντιμετώπιση στο έδαφος αλαζονική. Δεν μπορώ να σας περιγράψω. Δεν μας απάντησαν σε τίποτα. Δεν μας έλεγαν τίποτα. Ούτε τα ονόματά τους δεν μας είπαν δυο κυρίες που δήλωναν άσχετες! Δεν μας εξήγησε κανείς τι συνέβη» είπε και πρόσθεσε πως η μια από τις δυο ρώτησε τους επιβάτες αν κινδύνευσαν και κατά την εκτίμησή του προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share