Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία στην Ηλιούπολη: 50χρονος ασέλγησε σε 13χρονο κορίτσι ΑμεΑ!

Φρίκη!

13 Ιανουαρίου 2020 14:44
Κτηνωδία στην Ηλιούπολη: 50χρονος ασέλγησε σε 13χρονο κορίτσι ΑμεΑ!

Κτηνωδία στην Ηλιούπολη με έναν 50χρονο να ασελγεί σε 13χρονο κορίτσι ΑμεΑ μέσα στο σπίτι του! Σοκ και στο Ηράκλειο με μία 37χρονη μητέρα δύο παιδιών όπου κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών, για ασέλγεια σε βάρος τους.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας και προφανώς είχε βάλει από καιρό στο μάτι το 13χρονο κοριτσάκι επισκέφθηκε το διαμέρισμα μαζί με την σύζυγό του.

Κάποια στιγμή και ενώ τα δύο ζευγάρια συνομιλούσαν ο σάτυρος βρήκε την ευκαιρία, ξεγλίστρισε και πήγε στο δωμάτιο της 13χρονης. Εκεί, πλησίασε το κοριτσάκι και την ανάγκασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις. Το παιδί αντέδρασε με αποτέλεσμα να μπει ο πατέρας του και να πιάσει επ΄αυτοφώρω τον διεστραμμένο άνδρα.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ο φάκελος της υπόθεσης πέρασε στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Ο 50χρονος σάτυρος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Κυκλάδες: Ελεύθερος ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών που κατηγορούταν για ασέλγεια!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε εχθές ο καθηγητής πολεμικών τεχνών από νησί των Κυκλάδων που κατηγορούταν για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης.

Πληροφορίες που επικαλείται το Star αναφέρουν ότι ο δάσκαλος αρνείται την κατηγορία, ότι δηλαδή παρενόχλησε το κορίτσι μετά το τέλος της προπόνησης την περασμένη Δευτέρα.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν προβλέπουν να μην συναναστρέφεται το κορίτσι το οποίο τον κατήγγειλε για ασέλγεια, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και εγγύηση 5.000 ευρώ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σημερινή εξέλιξη και πιστεύουμε ότι με τα επιπλέον στοιχεία που θα δώσουμε στην ανάκριση θα αποδειχθεί η βασιμότητα της κατηγορίας. Θα περιμένουμε τη δίκη όπου εκεί θα αποκαλυφθεί η αλήθεια», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της μαθήτριας, Kωνσταντίνος Δοκιμάκης. Το κορίτσι θα δώσει νέα κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σάλος στο Καρπενήσι: Πατέρας ασελγούσε στην ΑμεΑ ανήλικη κόρη του!

Σάλος στο Καρπενήσι με έναν πατέρας να κατηγορείται ότι ασελγούσε στην ΑμεΑ ανήλικη κόρη του, από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Παράλληλα σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της 11χρονης για την υπόθεση ασέλγειας που κατηγορείται ο δικηγόρος, με την ανήλικη να λέει χαρακτηριστικά, «Πήγαμε για πίτσα.Ξαφνικά εκεί που τρώγαμε...» (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είναι σήμερα 20 ετών και έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον του πατέρα της. Ο 57χρονος παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας που έχει διατηρήσει σε ισχύ τους περιοριστικούς όρους του ανακριτή για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο οικείο ΑΤ δύο φορές το μήνα και απαγόρευση προσέγγισης της κόρης του.

Το κορίτσι διαμένει στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Καρπενησίου, το οποίο ασκεί Δικαστική Συμπαράσταση και παραβρέθηκε στη δίκη προς υποστήριξη των κατηγοριών της κατάχρησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου, της αποπλάνησης ανηλίκου μη συμπλήρωσης δεκαπέντε ετών κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών.

Η δίκη του 57χρονου αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης και θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία εκδίκασης από τον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας κ. Ζήση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share