Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στο χώρο της μόδας: Πασίγνωστο μοντέλο δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή! (photo)

Εντοπίστηκε μέσα σε θάμνο με τραύματα στο κεφάλι και το στέρνο!

13 Ιανουαρίου 2020 13:15
Σοκ στο χώρο της μόδας: Πασίγνωστο μοντέλο δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή! (photo)

Σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας καθώς μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 21χρονο μοντέλο από τη Ρωσία μετά τη φερόμενη πτώση του από παράθυρο διαμερίσματος στη Ρωσία που ανήκε στον φίλο της, τον εγγονό του σκηνοθέτη Νικίτα Μιχάλκοφ. Ενώ, μια selfie στέρησε τη ζωή σε 21χρονο μοντέλο πέφτοντας από γκρεμό ύψους 20 μέτρων κοντά στο Σίδνεϊ.

Η Ξένια Πούντους βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα σε θάμνους από έναν οδοκαθαριστή με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι βρισκόταν στο σημείο για ώρες σε θερμοκρασίες έως και -5 βαθμούς Κελσίου.

Το νεαρό μοντέλο, που έχει ποζάρει, μεταξύ άλλων, για περιοδικά όπως η Vogue και το Tatler, υπέστη τραύματα στο κεφάλι και το στήθος αλλά και κατάγματα στα πλευρά, τη λεκάνη και τα κάτω μέλη.

Φίλες και συνάδελφοι της Πούντους εκφράζουν προβληματισμούς για ενδεχόμενη συγκάλυψη των συνθηκών κάτω από τις οποίες βρέθηκε τραυματισμένο το 21χρονο μοντέλο.

Πιο χαρακτηριστική η αντίδραση της κόρης του πρώην τενίστα Γεβγκένι Καφέλνικοφ, Αλέσια Καφελνίκοβα, η οποία είπε ότι η 21χρονη δεν θυμάται τίποτα άλλο εκτός από το όνομά της ενώ η ίδια πρόσθεσε ότι δηλώνει ύποπτη για το πώς τραυματίστηκε η φίλη της.

Η Καφελνίκοβα είπε, επίσης, ότι η 21χρονη ήταν σε πάρτι πριν την πτώση της με τους συμμετέχοντες σε αυτή «να αρνούνται τα πάντα και να επιμένουν ότι την πήγαν πίσω στο διαμέρισμα του φίλου της».

Πληροφορίες από ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο φίλος του 21χρονου μοντέλου έχει ήδη ανακριθεί από την αστυνομία ως μάρτυρας αφού τον ξύπνησαν όταν εντοπίστηκε στο θάμνο η Πούντους.

Η 21χρονη κοπέλα έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις από την ημέρα της πτώσης της, στις 11 Ιανουαρίου, και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Μόσχας.

Σάλος: Μοντέλο πόζαρε χωρίς ρούχα σε λούνα παρκ! (Video)

Σάλος έχει προκληθεί με ένα μοντέλο να ποζάρει χωρίς ρούχα σε λούνα παρκ της Κίνας! Παράλληλα σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας μετά τον θάνατο 30χρονου μοντέλου!

Η 20χρονη Ζάνγκ, προσέλαβε φωτογράφο προκειμένου για να ποζάρει σε παιδότοπο στην πόλη Νανίνγκ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι Αρχές τη συνέλαβαν όπως και τον 31χρονο φωτογράφο, καθώς μετά εκείνος ανάρτησε μερικές φωτογραφίες της στα social media.

Από τον παιδότοπο ανέφεραν πως δεν είχαν δώσει καμία άδεια για τη φωτογράφιση, ενώ το κινεζικό δίκαιο προβλέπει πως όποιος εκθέτει το κορμί του σε κοινή θέα, μπορεί να κρατηθεί έως και για 10 μέρες ενώ αν κριθεί ένοχος για διασπορά πορνογραφικού υλικού μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και σε ισόβια κάθειρξη.

Ένοπλος κλέφτης εισέβαλε σε σπίτι μοντέλου που κοιμόταν γυμνή! (photo-video)

Αντιμέτωπη με έναν ένοπλο κλέφτη φέρεται να ήρθε η Ντάνι Μπανκς, μοντέλο που στο Instagram μετρά πάνω από 2,5 εκατομμύρια followers, όταν κοιμόταν γυμνή στο σπίτι της.

Παράλληλα σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας με διάσημο μοντέλο να συλλαμβάνεται για διακίνηση όπλων!

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, το μοντέλο ισχυρίστηκε στις αρχές ότι κοιμόταν, όταν ένας δυνατός ήχος την ξύπνησε και από υλικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φάνηκε πως ένας φερόμενος άνδρας αντιμετώπισε την Ντάνιι Μπανκς, η οποία ήταν γυμνή εκείνη την ώρα, και της ζήτησε χρήματα.

Όπως εξήγησε το μοντέλο, υπάκουσε στα αιτήματα του εισβολέα και άνοιξε το χρηματοκιβώτιό της, το οποίο -όπως είπε- ήταν άδειο, και ο άνδρας τελικά έφυγε πριν τη ρίξει πάνω στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, οι αστυνομικοί βρήκαν την Ντάνιι Μπανκς σε «υστερική κατάσταση» και, στη συνέχεια, οι αρχές φέρονται να βρήκαν «παραβιασμένη κάποια πόρτα» του σπιτιού. Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share