Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! Που παρατηρείται μποτιλιάρισμα; (photo)

Χάος!

13 Ιανουαρίου 2020 11:06
Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! Που παρατηρείται μποτιλιάρισμα; (photo)

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους αυτή την ώρα με μποτιλιάρισμα να εμφανίζουν αρκετοί κεντρικοί οδικοί άξονες της Αθήνας. Ενώ, τραγωδία είχαμε το πρωί με ένα νεκρό έπειτα από σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο των ΚΤΕΛ!

Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά, έχει προκληθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα με τους οδηγούς να πρέπει να δείξουν υπομονή μπροστά από το τιμόνι.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, 10:15, στους εξής δρόμους:

  • Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
  • Λ. Κηφισίας (κάθοδος), στο ύψος της Κατεχάκη
  • Ποσειδώνος
  • Κατεχάκη

"Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή": Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στη δίκη!

Δεν άντεξε στη θέα των δύο κατηγορουμένων να μπαίνουν στο δικαστήριο η μητέρα της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη. Η χαροκαμένη μάνα ξέσπασε κατά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία και τον βιασμό του παιδιού της, με τους δύο κατηγορούμενους να έχουν επικαλεστεί ψυχολογικά!

Η μητέρα του θύματος φώναξε μέσα στο δικαστήριο στους δυο νεαρούς κατηγορουμένους: Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή, καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. δολοφόνοι.

Η γυναίκα μη μπορώντας να αντέξει άλλο αποχώρησε από την αίθουσα. Η δίκη ξεκίνησε με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ξεκίνησε υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Στο εδώλιο αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες - ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και βιασμό - θα καθίσουν ένας 21χρονος Ροδίτης και ένας 20χρονος αλλοδαπός, οι οποίο αμέσως μετά την ανάκριση που είχε διενεργηθεί για την υπόθεση είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας ζητούν από την πρώτη στιγμή απόδοση δικαιοσύνης χωρίς επιείκεια για τους δράστες της δολοφονίας της κόρης τους. Στην ακροαματική διαδικασία αναμένεται να καταθέσουν περί τους δέκα μάρτυρες και ως εκ τούτου θεωρείται βέβαιο ότι θα απαιτηθούν περισσότερες από μια συνεδριάσεις του δικαστηρίου.

Την απόφαση για διεξαγωγή της δίκης στην Αθήνα έλαβε ο Άρειος Πάγος, μετά από αίτημα του εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος επεισοδίων που θα προκαλέσουν δυσχέρειες στη διεξαγωγή της. Το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας άρχισε να ξετυλίγεται την 28η Νοεμβρίου του 2018, όταν ένα ζευγάρι διαπίστωσε πως στην παραλία «Φώκια» στην Ρόδο να πλέει ένα γυναικείο σώμα. Η σορός που ανευρέθη ανήκε στην Ελένη Τοπαλούδη, φοιτήτρια Μεσογειακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Από τις έρευνες των αρχών που ακολούθησαν εντοπίστηκε αρχικά ο ένας από τους δύο δράστες, Αλβανικής καταγωγής, με τον οποίο η άτυχη κοπέλα είχε συναντηθεί το βράδυ της δολοφονίας της. Η κατάθεση του δράστη οδήγησε στον δεύτερο, σήμερα, κατηγορούμενο της υπόθεσης, τον 21χρονο Ροδίτη.

Στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου αναφέρονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης των δύο κατηγορουμένων της υπόθεσης, αλλά και οι λεπτομέρειες των όσων υπέστη η άτυχη κοπέλα, μέχρι οι κατηγορούμενοι να πετάξουν τη σορό της στην απόκρημνη βραχώδη περιοχή, στον όρμο «Φώκια».

«Εκεί οι κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού και βάσει σχεδίου, σήκωσαν με τα χέρια τους και οι δύο το σώμα της παθούσας (που βρισκόταν πλέον σε ημιλιπόθυμη κατάσταση) και έρριψαν αυτό από ύψος περίπου 10 μ. στη θάλασσα» αναφέρει το βούλευμα και συνεχίζει: «Από την ενέργειά τους αυτή σε συνδυασμό με τις ήδη προκληθείσες στην παθούσα σωματικές βλάβες (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διάχυτη εγκεφαλική αιμορραγία και οίδημα που είχαν προκληθεί από τα χτυπήματα στο κεφάλι της), οι οποίες καθιστούσαν αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια της παθούσας να κινηθεί αποτελεσματικά ώστε να επιπλεύσει, επήλθε ο θάνατός της συνεπεία πνιγμού».

Προηγουμένως οι δυο κατηγορούμενοι, «έχοντας προαποφασίσει να τελέσουν από κοινού το αδίκημα του βιασμού εναντίον της» κατόπιν ηλεκτρονικής συνεννόησης μαζί της , «μετέβησαν στην οικία της, η οποία ευρίσκετο στην πόλη της Ρόδου επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, με όχημα ιδιοκτησίας του πατέρα του δεύτερου κατηγορουμένου, παρέλαβαν την παθούσα και μετέβησαν στην εξοχική κατοικία των γονέων του δεύτερου κατηγορουμένου στην περιοχή των Πεύκων Λίνδου».

Εκεί η άτυχη κοπέλα αρνήθηκε συνουσία με τους δύο δράστες, οι οποίο την απείλησαν με μαχαίρι, την χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και την βίασαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η Τοπαλούδη «ανακτώντας μετά από λίγο τις αισθήσεις της, δήλωσε στους κατηγορούμενους την πρόθεσή της να τους καταγγείλει στην αστυνομία, πυροδοτώντας έτσι το θυμό τους και παράλληλα την ανησυχία τους ότι θα συλληφθούν και θα υποστούν ποινικές κυρώσεις για την ανωτέρω συμπεριφορά τους. Ενόψει αυτής της δυσάρεστης για εκείνους προοπτικής, οι κατηγορούμενοι προέβησαν τότε σε στάθμιση των δεδομένων και αποφάσισαν από κοινού τη φυσική εξόντωση της παθούσας ώστε να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα μελλοντικής σε βάρους τους καταγγελίας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share