Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον γκρεμό όπου σκοτώθηκε ο επιχειρηματίας, Θεόδωρος Νιτσιάκος!

Οι εικόνες που συμπληρώνουν το παζλ της τραγωδίας...

12 Ιανουαρίου 2020 20:33
Βίντεο-ντοκουμέντο από τον γκρεμό όπου σκοτώθηκε ο επιχειρηματίας, Θεόδωρος Νιτσιάκος!

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, να βρίσκεται στο γκρεμό στον οποίο έπεσε στο χωριό Αετομηλίτσα Ιωαννίνων ήρθε στο φως της δημοσιότητας! Το μεσημέρι τελέστηκε και η κηδεία του επιχειρηματία με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών, με τους συγγενείς και φίλους του να είναι πραγματικά συντετριμμένοι.

Στο βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί λίγες ώρες μετά τον θάνατο του άτυχου επιχειρηματία, φαίνεται αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκεται στον γκρεμό, βάθους είκοσι μέτρων, ενώ στην περιοχή υπάρχει αρκετό χιόνι.

Όπως φαίνεται σε βίντεο η οροφή του τζιπ έχει καταστραφεί από την πτώση.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος, στις 20.30 το βράδυ, έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του, κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας – Πληκατίου, όταν στο 5ο χιλιόμετρο, το όχημα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του και ακινητοποιήθηκε, λόγω του πάγου στο οδόστρωμα. Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο Θεόδωρος Νιτσιάκος προσπάθησε να κινήσει το όχημα. Όμως, λόγω της ανηφορικής κλίσης του σημείου, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό.

Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές. Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του.

Το όχημα που οδηγούσε ήταν 20ετίας με μικρό μεταξόνιο, που θεωρείται εξαιρετικό παρά τα χρόνια που είχε στην πλάτη του.

Νέες πληροφορίες για τον θάνατο του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου: Πως έγινε το μοιραίο τροχαίο;

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Ιωαννίνων και όχι μόνο, ο θάνατος του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου σε τροχαίο δυστύχημα. Ακόμη ένα πλήγμα στον επιχειρηματικό κόσμο μετά τον θάνατο του Γεώργιου Μουστάκα!

Ο 76χρονος επιχειρηματίας κατευθυνόταν προς την Αετομηλίτσα κατά τις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής μαζί με συγγενή του. Ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε σε χαράδρα, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του epirus-tv-news.gr στο 5ο χιλιόμετρο του δασικού δρόμου Αετομηλίτσας-Πληκατίου, το όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω πάγου.

Τότε, προσπαθώντας να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν την πορεία τους, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αμάξι και σπρώχνοντας προσπάθησε να κινήσει το όχημα στο οποίο βρισκόταν ακόμα μέσα ο Θεόδωρος Νιτσιάκος.

Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης του σημείου το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό. Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές.

Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share