Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο από την εκκένωση των κτιρίων στο Κουκάκι!

Χαμός!

12 Ιανουαρίου 2020 16:46
Βίντεο-ντοκουμέντο από την εκκένωση των κτιρίων στο Κουκάκι!

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση εκκένωσης των κτιρίων στο Κουκάκι, που ανακατέλαβαν χθες αντιεξουσιαστές και εκκενώθηκαν μέσα σε 2,5 ώρες από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ολόκληρη η αστυνομική επιχείρηση στην οδό Ματρόζου 45, αλλά και οι επιθέσεις που εξαπέλυσαν εναντίον των αστυνομικών οι αντιεξουσιαστές:

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται η επιχείρηση στην οδό Παναιτωλίου, για την οποία το Σάββατο δεν υπήρχαν φωτογραφίες από κοντά:

Κουκάκι: Δεν έχουν τελειώσει οι έρευνες της ΕΛΑΣ!

Δεν έχουν τελειώσει οι έρευνες για την κατάληψη στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αναφερόμενη σε διάφορα δημοσιεύματα, διευκρινίζει με ανακοίνωσή της ότι «δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γενετικού υλικού (DNA), ούτε άλλων εργαστηριακών ελέγχων από τα ευρήματα της κατάληψης» και προσθέτει:

«Κατά συνέπεια τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν αποτελέσματα ελάχιστων δακτυλικών αποτυπωμάτων κυρίως σε τοίχους και πόρτες ενός ολόκληρου διώροφου κτηρίου! Από αυτά ταυτοποιούνται τέσσερα (4) άτομα εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός. Για να γίνει εμφανής η προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους, αξίζει να σημειωθεί ότι σε φορητό υπολογιστή βρέθηκε ένα μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και κανένα στο πληκτρολόγιο.

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Κουκάκι: Σε 6 μήνες θα εκδικαστεί η υπόθεση των συλληφθέντων για τις καταλήψεις!

Αναβολή ζήτησαν οι συνήγοροι των συλληφθέντων μιας και δεν γνώριζαν όλα τα στοιχεία της δικογραφίας. Η υπόθεση των καταλήψεων στο Κουκάκι εξελίσσεται σε θρίλερ!

Τον Μάιο του 2020 αναμένεται να διεξαχθεί απο το αυτόφωρο δικαστήριο η δίκη των εννέα συλληφθέντων κατά την επιχείρηση τη αστυνομίας για την εκκένωση κατειλημμένων κτιρίων στο Κουκάκι.

Στα δικαστήρια βρέθηκε σήμερα και ο γνωστός σκηνοθέτης και οι δύο γιοι του που είναι μεταξύ των κατηγορουμένων, ο οποίος σύμφωνα με το συνηγόρο του έχει εξεταστεί απο ιατροδικαστή.Τέλος στο δικαστηρια δεν παρεβρέθηκε η γυναίκα που υποστηριξε οτι τραυματίστηκε απο πλαστική σφαίρα καθως όπως υποστήριξε ο συνήγορός της είναι ασθενής λογω του τραυματισμού.

Οι πρώτες δηλώσεις του σκηνοθέτη που συνελήφθη για τις καταλήψεις στο Κουκάκι!

Εχθές το πρωί ξεκίνησε η περιπέτεια του γνωστού σκηνοθέτη όταν συνελήφθη ως ένοχος για τις καταλήψεις στο Κουκάκι κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης. Να σημειώσουμε εδώ πως τις φωτογραφίες του κ. Δημήτρη Ινδαρέ έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιάννης Ραγκούσης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο σκηνοθέτης το πρωί της Πέμπτης μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων απ' όπου και αφέθηκε ελεύθερος.

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα» ανέφερε ο Δημήτρης Ινδαρές

Ποιος είναι ο Δημήτρης Ινδαρές

Γεννήθηκε στην Πάτρα, τον Απρίλιο του 1964. Σπούδασε πολιτική επιστήμη και διεθνείς σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σκηνοθεσία στη Σχολή Λυκούργου Σταυράκου. Εργάστηκε ως βοηθός σκηνοθέτη κοντά στους Παντελή Βούλγαρη, Nίκο Περάκη, Φρίντα Λιάππα και Διαγόρα Χρονόπουλο.

Για την ταινία του «Γαμήλια Νάρκη» το 2003 είχε κατακτήσει βραβείο Σεναρίου στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του 44ο Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης και Platinum βραβείο για Καλύτερη Κωμωδία στο WorldFest – Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Χιούστον, το 2004.

Για την ταινία του «Ο Τσαλαπετεινός του Wyoming» κέρδισε βραβείο Καλύτερης Ταινίας, Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη και Βραβείο Ηχου στο 36ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Για την μικρού μήκους ταινία του «Το κυνήγι της πάπιας» κέρδισε το Α’ Βραβείο ταινίας μικρού μήκους στο 32ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1991.

Με μία δήλωση που συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ «όπως τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία» απάντησε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης στον υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στην δήλωσή του ο κ. Ραγκούσης αναφέρει: «Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ' εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοΐδη. Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Ινδαρέ, όπως τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία που του ασκήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι χωρίς ίχνος εισαγγελικής νομιμοποίησης. Ιδού λοιπόν το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη. Ιδού λοιπόν ποιος κατέχει στην Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα εκπροσώπησης του Γκέμπελς».

Κύμα συμπαράστασης στα κοινωνικά δίκτυα

Από χθες με αναρτήσεις τους καλλιτέχνες συμπαραστέκονται, στον Δημήτρη Ινδαρέ και την οικογένειά του. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης σε ανάρτησή του αναφέρει ότι «είναι ενας από τους πιο ήσυχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην ζωή μου».

Τα ψέματα που θα πει ο κρατικός μηχανισμός για να δικαιολογήσει το αδικαιολόγητο είναι φρικτά. Όχι μόνο τα παιδιά του...

Posted by Alexandros Logothetis on Wednesday, December 18, 2019

Αντίστοιχη ανάρτηση έχει κάνει και η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου η οποία αναφέρει : «Μιλάμε για υπεροχο ανθρωπο και καλλιτεχνη. Για οικογενειαρχη, ευγενη ανθρωπο και εξαιρετικα συγκρατημενο στις αντιδρασεις του».

Ε λοιπον στο σπιτι που παραβιασαν καθε νομοθεσια τα οργανα στο κουκακι μενει ο σκηνοθετης Δημητρης Ινδαρες με την...

Posted by Mania Papadimitriou on Wednesday, December 18, 2019

Για αδικαιολόγητη και βίαιη σύλληψη του «εξαιρετικού συναδέλφου μας» έκανε λόγο η Ένωση Σκηνοθετών Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ).

Παρακολουθούμε σοκαρισμένοι την αδικαιολόγητη και βίαιη σύλληψη του εξαιρετικού συναδέλφου μας και μέλους της ΕΣΠΕΚ...

Posted by Ένωση Σκηνοθετών Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ) on Wednesday, December 18, 2019

Για τον Δημήτρη Ινδαρέ μίλησε σήμερα το πρωί ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι ασύλληπτο να έχει συλληφθεί αυτός και τα παιδιά του. Θα κάνω οτιδήποτε μου ζητηθεί για να του συμπαρασταθώ».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share