Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκάρει αυτή η μάνα που έσπασε ποτήρι στο κεφάλι σερβιτόρας επειδή «προσέβαλε» τον ανάπηρο γιο της!

Απίστευτη συμπεριφορά!

12 Ιανουαρίου 2020 13:35
Σοκάρει αυτή η μάνα που έσπασε ποτήρι στο κεφάλι σερβιτόρας επειδή «προσέβαλε» τον ανάπηρο γιο της!

Μάνα έσπασε ποτήρι στο κεφάλι σερβιτόρας επειδή «προσέβαλε» τον ανάπηρο γιο της

Το γεύμα μίας οικογένειας μετατράπηκε σε έναν βίαιο καβγά όπου μια προστατευτική μητέρα έσπασε ένα ποτήρι στο κεφάλι μιας σερβιτόρας, αφού ισχυρίστηκε ότι η σερβιτόρα προσέβαλε τον ανάπηρο γιο της.

Ο σοκαριστικός καβγάς καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο “ανέβηκε” το Σάββατο στο διαδίκτυο όπου έχει γίνει viral με περισσότερες από 66.000 προβολές. Οι αντιδράσεις αυτής της μάνας πραγματικά ξεπέρασαν κάθε όριο αλλά όταν οι μητέρες θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους δεν τους εμποδίζει κανείς!

Το βίντεο δείχνει τη σερβιτόρα να λέει στην πελάτισσα: “Θες να μου ρίξεις αυτό στο κεφάλι;”

Η πελάτισσα σηκώνει τα χέρια της για να προστατεύσει το πρόσωπό της και προκαλεί τη θυμωμένη σερβιτόρα φωνάζοντας «Έλα, έλα»!

Όταν η σερβιτόρα πιάνει τα μπράτσα της πελάτισσας, εκείνη σπάει ένα γυάλινο ποτήρι στο κεφάλι της!

Το γυαλί θρυμματίζεται και οι υπόλοιποι θαμώνες στο εστιατόριο φωνάζουν σοκαρισμένα.

“Τι διάολο;” λέει ένας πελάτης.

Μια άλλη σερβιτόρα πλησιάζει και κρατάει από πίσω τη θυμωμένη συνάδελφό της που υπέστη το χτύπημα στο κεφάλι και την οδηγεί ήρεμα προς την κουζίνα.

Η θυμωμένη πελάτισσα εμφανίζεται ξανά λέγοντας: “Δεν σέβεσαι ένα παιδί με αναπηρία!”

Όταν η σερβιτόρα υπερασπίζεται τον εαυτό της λέγοντας «Το σεβάστηκα» η αναστατωμένη μητέρα υψώνει ξανά τη φωνή της και λέει “Δεν το έκανες! Δεν το έκανες!”

Στο τέλος, η μητέρα έκανε νόημα στον γιο της να σηκωθεί λέγοντας του: “Έλα, Aaron”.

Παρόλο που τελείωσε ο καβγάς, η σερβιτόρα φαίνεται να μην παραιτείται και να της λέει: “Έτσι μπράβο” καθώς η μητέρα και ο γιος της φεύγουν από το εστιατόριο.

Δεν είναι σαφές σε ποια τοποθεσία έλαβε χώρα ο καβγάς ούτε το εστιατόριο, το οποίο ανήκει στη γνωστή αλυσίδα Red Lobster, έκανε κάποιο σχόλιο για το περιστατικό.

Αυτή η μητέρα είναι εθισμένη στο τάλκ εδώ και 15 χρόνια! Μπορεί να φάει ένα ολόκληρο μπουκάλι μέσα σε μια μέρα!

Έχουμε ακούσει για διάφορους εθισμούς, σε ναρκωτικές ουσίες, στο αλκοόλ, σε τυχερά παιχνίδια, ακόμα και σε τροφές. Πρόσφατα μας έκανε εντύπωση ο εθισμός ενός 22χρονου στις σέλφι! Στο άκουσμα όμως του εθισμού από τον οποίο πάσχει μια 44χρονη μητέρα πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Η κυρία Άντερσον τα τελευταία 15 χρόνια έχει ξοδέψει περίπου £8.000 στην αγορά βρεφικής πούδρας,γνωστή ως "τάλκ" αλλά όχι για τα παιδιά της. Η 44χρονη μητέρα είναι εθισμένη σε αυτή τη πούδρα και μάλιστα την τρώει. Πλέον η ημερήσια κατανάλωσή της μπορεί να φτάσει και τα 200 γρ., μια συσκευασία ολόκληρη δηλαδή.

Παρ' όλο που γνωρίζει πως εκτός από κακό στην τσέπη της κάνει μεγαλύτερο κακό στην υγεία της κατά αυτόν τρόπο, εκείνη δεν σταματάει. Πλέον δεν είναι απλά μια ευχαρίστηση, είναι εθισμός μια και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει αντέξει μακριά από την αγαπημένη της βρεφική πούδρα είναι μόλις δυο ημέρες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share