Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ: «Λύγισαν» και οι πέτρες! Ποιοι αποχαιρέτησαν την μεγάλη χορεύτρια και ηθοποιό; (Photos)

«Ράγισαν» καρδιές!

11 Ιανουαρίου 2020 14:57
Θλίψη στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ: «Λύγισαν» και οι πέτρες! Ποιοι αποχαιρέτησαν την μεγάλη χορεύτρια και ηθοποιό; (Photos)

Θλίψη επικράτησε στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ με πλήθος κόσμου να λέει το ύστατο χαίρε στην μεγάλη χορεύτρια και ηθοποιό, με τις πέτρες ακόμα να «λυγίζουν»!

Στην κηδεία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί η αδελφή της Έρρικας, Μαργαρίτα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει επιβαρυνθεί η υγεία της, μετά το θάνατο της αδελφής της. Το παρών έδωσε η κόρη της. Στο Κοιμητήριο βρέθηκαν οι φίλοι και πρώην συνεργάτες της Έρρικας, οι οποίοι τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία. Στην κηδεία της Ερρικας Μπρόγιερ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας και η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, ο Παντελής Καναράκης, η Μαργαρίτα Δρούτσα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Άννα Φόνσου.

Η Έρρικα Μπρόγιερ, που υπήρξε πρώην σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο. Η κόρη της, Σάντρα Βουτσά, ζήτησε, αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Ο Κώστας Βουτσάς φανερά συγκλονισμένος, είχε μιλήσει στην κάμερα πρωινής εκπομπής και αποκάλυψε για ποιον λόγο δε θα πάει στην κηδεία της πρώην συζύγου του.

Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου: Τραγικές φιγούρες η σύζυγός και η κόρη του! Οι πρώτες εικόνες!

Το τελευταίο αντίο θα πουν σε λίγη ώρα φίλοι, συγγενείς αλλά και απλοί πολίτες στον Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από την ζωή το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης, άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 14:30 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ενώ από τις 10:30, η σορός του εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στην αίθουσα τελετών, ώστε όσοι πολίτες επιθυμούν να απευθύνουν το στερνό «αντίο» στον αγαπημένο τους δημιουργό. Παράκληση της οικογένειας του Θάνου Μικρούτσικου, είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να διατεθούν για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του καθώς και την σύζυγό του, Μαρία Παπαγιάννη με την κόρη τους Αλεξάνδρα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Βουλιάζει στη θλίψη για το χαμό του αδερφού του!

Θρήνο έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο ξαφνικός θάνατος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρέτισε τον αγαπημένο του αδερφού με μια ανάρτηση στο Facebook που ραγίζει καρδιές.

«Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάτω από μία φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου από τα νιάτα του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον Μάιο του 2018 είχε εκφράσει τη στήριξή του στον αδερφό του δείχνοντάς του ότι τον στηρίζει και τον θαυμάζει για τον δύσκολο αγώνα που δίνει.

Η παλιά ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Θάνο Μικρούτσικο

«Αγαπάω τον αδελφό μου όχι μόνο γιατί είναι αδελφός μου αλλά γιατί είναι σε όλα μοναδικός Ανθρωπος!» είχε γράψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από τη φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου να παίζει μουσική σε αρχαίο θέατρο της Ελλάδας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share