Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυξημένη κίνηση στο κέντρο της Αθήνας: Κλειστή η Πανεπιστημίου! (photo)

Δείτε ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι;

10 Ιανουαρίου 2020 10:56
Αυξημένη κίνηση στο κέντρο της Αθήνας: Κλειστή η Πανεπιστημίου! (photo)

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, με το κέντρο αυτή την ώρα είναι απροσπέλαστο, καθώς υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και στην Βασιλίσσης Αμαλίας. Όσον αφορά τον καιρό παρελθόν αποτελεί ο «Ηφαιστίων» με το τσουχτερό κρύο και τον παγετό να παραμένουν!

Κλειστή είναι η Πανεπιστημίου, καθώς βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το ΣτΕ συνταξιούχοι. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα κρίνονται στο ΣτΕ τα αναδρομικά των συνταξιούχων.

Η κυκλοφορία σε βασικούς οδικούς άξονες της Αθήνας είναι αυξημένη και οι οδηγοί οφείλουν να δείξουν μεγάλη υπομονή.

Σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα εξής σημεία:

  • Β.Σοφίας, κάθοδος, από το ύψος του Χίλτον
  • Β.Αμαλίας
  • Πανεπιστημίου, κλειστή

Οικογενειακή τραγωδία στο Μεταξουργείο: Νεκροί γονείς απο αναθυμιάσεις! Τους βρήκαν τα παιδιά τους! (Video)

Οικογενειακή τραγωδία στο Μεταξουργείο και συγκεκριμένα σε σπίτι όπου διέμενε μια πενταμελής οικογένεια. Οι γονείς έχασαν τη ζωή τους, πιθανότατα από αναθυμιάσεις, αφήνοντάς τα τρία παιδιά τους ορφανά! Επίσης, μακελειό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας σε κοσμηματοπωλείο με τρεις νεκρούς και ανάμεσά τους ένα παιδί!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα περίπου 50 ετών οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί, σε ακαμψία, σε σπίτι στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ στο Μεταξουργείο.

Κατά πληροφορίες η οικογένεια είχε ανάψει ένα θερμαντικό σώμα που λειτουργούσε με γκάζι και πιθανότατα υπήρξε διαρροή. Τα παιδιά είναι ηλικίας 11, 17 και 19 ετών κι ένα εξ αυτών, πιθανότατα το μεγαλύτερο, κάλεσε το ΕΚΑΒ όπου έφτασε επί τόπου και παρέλαβε νεκρούς τους δύο γονείς.

Τα παιδιά σώθηκαν καθώς βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Τροχαίο στην Κηφισιά: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες!

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου που έγινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, στην Κηφισιά.

Το τροχαίο έγινε στην οδό Γεωργίου Λύρα όταν δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συνολικά οκτώ άτομα συγκρούστηκαν.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο παραμένουν αδιευκρίνιστες. Αρχικά η πυροσβεστική απεγκλώβισε έναν άνθρωπο νεκρό, όμως στη συνέχεια ένας ακόμη άνθρωπος που είχε ανασυρθεί εν ζωή, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share