Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας! Που και πότε θα πέσουν χιόνια; Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου! (Video)

Αναλυτική πρόγνωση!

10 Ιανουαρίου 2020 10:23
Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας! Που και πότε θα πέσουν χιόνια; Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου! (Video)

Αγριεύει ο καιρός με νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί ακόμη και χιόνια που πρόκειται να πέσουν τις επόμενες ημέρες! Επίσης, ο Τάσος Αρνιακός είπε πως ναι μεν θα είναι μια ηλιόλουστη μέρα η σημερινή ωστόσο από το Σαββατοκύριακο αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού!

Από το Σάββατο, λοιπόν, αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα συννεφιασμένη περίοδος, ικανή την Κυριακή -κυρίως- να δώσει κάποια ασθενή φαινόμενα χιονοπτώσεων ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα στη βόρεια Ελλάδα αυτή τη φορά, ενώ από την Τρίτη αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, που θα απασχολήσει τα νότια και κεντρικά τμήματα της χώρας, με πιο αξιόλογα φαινόμενα.

Δείτε το βίντεο:

Καιρός: Παρελθόν ο «Ηφαιστίων»! Παραμένει το τσουχτερό κρύο και ο παγετός! (Video)

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο «Ηφαιστίων» και αποχαιρετάμε τις απανωτές κακοκαιρίες που «σφυροκόπησαν» τη χώρα, καθώς ο καιρός βελτιώνεται σημαντικά από σήμερα, ωστόσο το τσουχτερό κρύο και ο παγετός παραμένουν!

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μάλιστα μικρή άνοδο, ωστόσο, το πρωί και τη νύχτα, θα συνεχιστεί ο παγετός στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας. Παράλληλα, οι άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν μετά από μερικές ημέρες που έφτασαν ως τα 10 μποφόρ στην αρχή της εβδομάδας, καθώς σήμερα θα πνέουν βόρειοι έως 6 μποφόρ τοπικά. Το Σάββατο ωστόσο, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, αναμένονται και πάλι βροχές στα κεντρικά και τα βόρεια, καθώς και χιόνια στα δυτικά και βόρεια ορεινά.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -04 (μείον 04) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα στο Ιόνιο και την Ήπειρο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, με περαιτέρω εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 03) έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, στην Κρήτη κατά τόπους αυξημένες και βαθμιαία αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και από το βράδυ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 03) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share