Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σάλος: Πρώτα ξαδέρφια παντρεύτηκαν και περιμένουν παιδί!

Σοκ!

9 Ιανουαρίου 2020 16:45
Σάλος: Πρώτα ξαδέρφια παντρεύτηκαν και περιμένουν παιδί!

Σάλος στην Αμερική με δύο ξαδέλφια όχι μόνο να παντρεύονται αλλά να περιμένουν και το πρώτο τους παιδί! Παράλληλα σοκ επικρατεί στο Σικάγο με μία 20χρονη μητέρα να μαχαιρώνει 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και να πετά από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της!

Συγκεκριμένα ο Μάικλ Λι και Άνγκελα Πινγκ ανυπομονούν για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού- αν και αυτή δεν αποκλείεται να τους στείλει στη φυλακή.

Κι αυτό γιατί τι ζευγάρι από τη Γιούτα εκτός από σύζυγοι είναι και πρώτα ξαδέλφια: Ο πατέρας της Πινγκ είναι ο μεγαλύτερος αδελφός της μητέρας του Λι.

Όπως αναφέρει η New York Post, η ύπαρξη μωρού θεωρείται απόδειξη πως είχαν σεξουαλικές επαφές, κι αυτό μπορεί να τους φέρει αντιμέτωπους με πρόστιμο έως 10.000 δολαρίων και πενταετή φυλάκιση, καθώς το σεξ ανάμεσα σε ξαδέλφια είναι παράνομο στην πολιτεία, λόγω των φόβων για γενετικά προβλήματα.

Οι 38χρονοι μέλλοντες γονείς πρόκειται να εμφανιστούν σε επόμενο επεισόδιο της εκπομπής Extreme Love.

Εκφράζουν τη βεβαιότητα πως ο γιος τους, που αναμένεται να γεννηθεί τον Μάιο, θα γεννηθεί ασφαλής και υγιής, καθώς υποβλήθηκαν ήδη σε εξετάσεις με σκοπό να μάθουν εάν υπάρχει κίνδυνος για κάποια γενετική διαταραχή.

«Έπρεπε να κάνουμε τις εξετάσεις επειδή όλοι μας έλεγαν ‘μην το κάνετε, είναι επικίνδυνο και ανεύθυνο’» εξηγεί η Πινγκ, που είναι πέντε μηνών έγκυος. «Οπότε κάναμε τις εξετάσεις και μάθαμε πως είμαστε συμβατοί για να γίνουμε γονείς».

Αναφορικά με τη σχέση τους και τον γάμο τους, απαντούν πως ο καθένας πρέπει να κοιτάζει τη δουλειά του. Σημειώνουν πάντως πως οι γάμοι μεταξύ ξαδελφιών είναι νόμιμοι σε πάνω από τις μισές πολιτείες των ΗΠΑ, όπως Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσι, Κονέκτικατ, Καλιφόρνια και Κολοράντο.

Για να αποφύγουν τα προβλήματα στη Γιούτα, παντρεύτηκαν σε ημερήσια εκδρομή στο Κολοράντο, τον περασμένο Μάρτιο.

«Παντρευτήκαμε όχι επειδή είμαστε θρήσκοι αλλά για να προστατευτούμε νομικά» εξηγεί η Πινγκ, που έχει άλλα τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο. «Θέλαμε επίσης να ‘νομιμοποιήσουμε’ τη σχέση μας ελπίζοντας να είναι πιο χαλαρές με εμάς οι οικογένειές μας».

Τα ξαδέλφια γνωρίστηκαν πρώτη φορά το 1989, όταν η οικογένεια του Lee επισκέφθηκε την οικογένεια της Peangs, στην Ουάσινγκτον. «Υπήρξε μια άμεση σύνδεση μεταξύ μας» θυμάται οΛι. Αργότερα χάθηκαν, ξαναβρέθηκαν, ξαναχάθηκαν, παντρεύτηκαν τους συντρόφους τους και χρόνια μετά χώρισαν. Τελικά τους ξαναένωσαν τα social media το 2018.

Τραγωδία στην Πεύκη: Το οικογενειακό δράμα πίσω από την αυτόχειρα σύζυγο και παιδοκτόνο! Τα πρώτα λόγια του τραγικού πατέρα!

Μια οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται από το πρωί στην Πεύκη και τα πρώτα λόγια του τραγικού πατέρα για την αυτόχειρα σύζυγο και παιδοκτόνο πραγματικά να συγκλονίζουν!

«Δυστυχώς δεν την πρόλαβα». Αυτή την συγκλονιστική δήλωση αποδίδει το στενό οικογενειακό περιβάλλον στον τέως σύζυγο της 32χρονης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 32χρονη μητέρα μεγάλωνε μόνη της το κοριτσάκι καθώς ήταν διαζευγμένη από τον σύζυγό της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ προβλήματα υγείας φέρεται να αντιμετώπιζε και το 5χρονο κοριτσάκι.

Η γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού είπε ότι ο γιος της ήταν στη δουλειά, όταν την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως η κουνιάδα του τον ειδοποίησε πως έκλεψαν το σπίτι του. Αργότερα, την πήρε ξανά τηλέφωνο και της είπε πως το μωρό και η εν διαστάσει γυναίκα του ήταν στον δρόμο νεκροί.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», αναφέρει ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης.

Και προσθέτει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

«Δεν γνώριζα προσωπικά την κοπέλα. Τι ζόρι τράβαγε για να κάνει αυτό το πράγμα. Ξέρω ότι πρόσφατα είχε χωρίσει και ότι το παιδάκι ήταν με ειδικές ανάγκες. Κρίμα», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους γείτονες της 32χρονης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share