Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θρίλερ: Βρέθηκε νεκρός δήμαρχος σε ποτάμι! (Video)

Σοκ!

9 Ιανουαρίου 2020 11:14
Θρίλερ: Βρέθηκε νεκρός δήμαρχος σε ποτάμι! (Video)

Θρίλερ στο Μεξικό καθώς νεκρός βρέθηκε ο δήμαρχος Ντανιέλ Εστέμπαν Γκονσάλες, που εξαφανίστηκε το 2018 με το πτώμα του να εντοπίζεται σε ποτάμι! Ενώ, σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καλύμνου με καθηγητή να πέφτει νεκρός μέσα σε σχολείο!

Ο Γκονσάλες, μέλος του Κόμματος Δημοκρατικής Επανάστασης (PRD, Κεντροαριστερά) εξελέγη δήμαρχος στην Κοτσοάπα στις εκλογές της 1ης Ιουλίου του 2018, αλλά εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος στις 2 Σεπτεμβρίου, πριν καν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Η σύζυγός του, η Εντίθ Ριβέρα Λόπες, είχε κατόπιν αναλάβει καθήκοντα δημάρχου με απόφαση του Κογκρέσου της Πολιτείας αυτής του νότιου Μεξικού. Η Ριβέρα Λόπες κατηγόρησε τοπικά στελέχη του Επαναστατικού Θεσμικού Κόμματος (PRI) ότι ευθύνονταν για την εξαφάνιση του συζύγου της εξαιτίας των σφοδρών προεκλογικών συγκρούσεών τους.

Οι εκλογές του 2018 στο Μεξικό - έγιναν ταυτόχρονα δημοτικές, βουλευτικές και προεδρικές - είχαν αμαυρωθεί από κύμα βίας. Δολοφονήθηκαν πάνω από 130 πολιτικοί, κυρίως προερχόμενοι από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Συναγερμός στο Τέξας: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Τέξας καθώς μόλις λίγες ώρες μετά την επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι μια ακόμη επίθεση σημειώθηκε με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και άλλοι τρεις να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Όστιν ο ύποπτος έχει συλληφθεί. Το περιστατικό συνέβη κοντά σε δημοφιλή εμπορική συνοικία.

Ο νεκρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι κοντά στα 20, ενώ ο ένας από τους τρεις τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Συναγερμός στη Χάγη: Σφοδρή επίθεση με μαχαίρι!

Λίγες ώρες μετά την αιματηρή επίθεση στο Λονδίνο μια νέα επίθεση έρχεται να συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Νεκρά δύο από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο!

Μια ακόμη επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά σε κεντρικό δρόμο της Χάγης.

Σύμφωνα με ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε γύρω στις 19.45 (τοπική ώρα). Πολλά ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή, στο κέντρο της πόλης, σε έναν από τους εμπορικότερους δρόμους.

«Επεισόδιο με μαχαίρωμα με πολλούς τραυματίες στην οδό Γκρότε Μαρκτ της Χάγης. Οι υπηρεσίες επειγόντων βρίσκονται επί τόπου», ανέφερε στο Twitter η αστυνομία.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται ασθενοφόρα και περιπολικά, ενώ αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή και απομακρύνουν τους περαστικούς.

Σύμφωνα με τοπικούς ειδησεογραφικούς ιστοτόπους, ο δράστης έχει συλληφθεί.

Τα κίνητρά του για την ώρα δεν είναι γνωστά.

Συναγερμός στο Λονδίνο! Πυροβολισμοί στη London Bridge!

Στην Γέφυρα του Λονδίνου βρίσκεται η αστυνομία, με έναν δημοσιογράφο του BBC να αναφέρει πυροβολισμούς ακρόασης.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε σταθμός μετρό! (Video)

Ο δημοσιογράφος του BBC Τζόν Μακμάνους δήλωσε ότι είδε μια ομάδα ανθρώπων που συμμετείχαν σε καβγά στη γέφυρα. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στο νοσοκομείο που βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στη συνέχεια η αστυνομία έφτασε και έπεσαν πυροβολισμοί, είπε.

Η αστυνομία Met επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για συμβάν στη Λονδίνο Γέφυρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευθούν σύντομα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share