Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Περιστέρι: Εξαφανίστηκε 24χρονος!

Μεγάλη αγωνία!

8 Ιανουαρίου 2020 18:36
Συναγερμός στο Περιστέρι: Εξαφανίστηκε 24χρονος!

Συναγερμός σήμανε στο Περιστέρι καθώς στις 07/01/2020, στις 14:00 ώρα, εξαφανίστηκε ο 24χρονος Σταύρος Σταυρόπουλος. Ώρες αγωνίας ζουν από τις 26 Νοεμβρίου και οι γονείς του 19χρονου Νίκου Θεοδωρίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε και από τότε δεν έχουν κανένα νέο του.

Ο Σταύρος Σταυρόπουλος έχει ύψος 2,05μ., ζυγίζει 100 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Για την εξαφάνιση του Σταύρου Σταυρόπουλου το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα πρωινές ώρες και κατόπιν συγκατάθεσης των γονέων προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Σταύρου Σταυρόπουλου καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης στο Παγκράτι: Πού εντοπίστηκαν τα ίχνη της;

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές με μια ακόμη εξαφάνιση ανηλίκου, αυτή τη φορά ενός 7χρονου κοριτσιού, στην περιοχή του Παγκρατίου.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο πατέρας της μικρής δήλωσε την εξαφάνισή της στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων και είπε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Παγκρατίου ότι το κοριτσάκι είχε πάει να ψωνίσει.

Ωστόσο, μαρτυρίες στο Χαμόγελο του Παιδιού, που είχε ήδη αναρτήσει τη φωτογραφία της 7χρονης, έφεραν την έρευνα στο Μαρούσι και πιο συγκεκριμένα στον σταθμό της Νερατζιώτισσας.

Εκεί, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, που είχαν μυρίσει ρούχα της, εντόπισαν, όντως, ίχνη της Valentine σε κάποια σημεία, αλλά όχι για πολύ, καθώς κάποια στιγμή το «στίγμα» της χάθηκε.

«Στις 23/12/2019, στις 16:00, εξαφανίστηκε από το Παγκράτι Αττικής η Valentine Ablavykaka, 7 ετών, με καταγωγή από το Κονγκό. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα, 25.12.2019, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS», αναφέρει χαρακτηριστικά το Χαμόγελο στην ανακοίνωσή του.

Και συνεχίζει: «Η Valentine Ablavykaka έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.30 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε παντελόνι, μπορντό πουλόβερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Θρίλερ για πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο! Αγνοείται ο γιος του!

Ώρες αγωνίας για τον γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο, που ο γιος του έπεσε θύμα σέχτας και αγνοείται εδώ και μέρες. Τα ίχνη του 20χρονου γιου του από τις 20 Νοεμβρίου έχει χάσει ο Ντίνος Θεοδωρίδης, πρόεδρος της Ένωση Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης. Η εξαφάνιση του έχει σοκάρει!

Άλλη μια είδηση που μας έχει συγκλονίσει μετά και τον θάνατο γνωστού μεγάλου δημοσιογράφου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso,ο νεαρός είχε αναχωρήσει με πτήση από την Αθήνα με πρώτη στάση το Μιλάνο και τελικό προορισμό την πόλη Άαλμποργκ της Δανίας.

Το ταξίδι του 20χρονου όμως σύμφωνα έγινε θρίλερ καθώς ο πατέρας φοβάται πως ο γιος του έχει πέσει θύμα σέχτας, μίας παραθρησκευτικής οργάνωσης.

«Ο Νικόλας είναι ένα πολύ κλειστό και ντροπαλό παιδί. Περνούσε πολλές ώρες στον υπολογιστή κάνοντας chat και παίζοντας video games. Έκανε εκπαίδευση για να γίνει αεροσυνοδός και μας είχε πει ότι έχει εκπαίδευση στις 26 Νοεμβρίου στο Μιλάνο. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 26ης Νοεμβρίου με παίρνει τηλέφωνο και με ενημέρωση ότι έφτασε στο Μιλάνο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Την επόμενη μέρα τον καλώ ξανά και το είχε κλειστό. Είχε αφήσει ανοιχτά τα mails του στον υπολογιστή του. Έψαξα και βρήκα το εισιτήριο που είχε ως τελικό προορισμό το Άαλμποργκ της Δανίας. Καλώ την αεροπορική εταιρεία και μου λένε ότι η εκπαίδευση ήταν στις 12 Ιανουαρίου. Μου είχε πει ψέμματα! Πήρε τον χρόνο του για να εξαφανιστεί. Από το αεροδρόμιο της Δανίας μου επιβεβαίωσαν την άφιξή του στη χώρα, όχι και την αναχώρησή του. Οι Αρχές της Δανίας έδωσαν σήμα για την εξαφάνισή του».

Την ίδια ώρα οι αρχές της Δανίας θεωρούν ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ενώ ο Ντίνος Θεοδωρίδης κάνει έκκληση στον γιο του να δώσει ένα σημάδι ζωής

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share