Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα!

Ο δράστης του είχε στήσει ενέδρα και τον περίμενε

7 Ιανουαρίου 2020 22:20
 Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα!

Θύμα επίθεσης από ένοπλο που τον πυροβόλησε έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. Ένα αντίστοιχο συμβάν σημειώθηκε και στην Πάτρα, λίγες μέρες πριν, όταν έπεσαν πυροβολισμοί έξω από καφετέρια!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο στις 21:00 έξω από το σπίτι του στην οδό Ελπίδος. Ο δράστης του είχε στήσει ενέδρα και τον περίμενε να εμφανιστεί έξω από το σπίτι για να του επιτεθεί.

Δεν έχει διευκρινιστεί από την Αστυνομία εάν έχει τραυματιστεί σοβαρά ή όχι ο παλαίμαχος Σέρβος στράικερ. Από την οδό Ελπίδος τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Θεσσαλονίκη: Γάζωσαν πορτιέρη έξω από νυχτερινό μαγαζί- κλάμπ!

Λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα όταν μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες σταμάτησε λίγα μέτρα από την είσοδο γνωστού club της παραλιακής οδού στη Θεσσαλονίκη. Έστησαν ενέδρα στον πορτιέρη του μαγαζιού, όπου έπεσαν και οι πυροβολισμοί.

Συγκεκριμένα, ο συνεπιβάτης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές κατά 54χρονου, που εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας του κλαμπ. Ένα αντίστοιχο συμβάν σημειώθηκε και στην Πάτρα, λίγες μέρες πριν, όταν έπεσαν πυροβολισμοί έξω από καφετέρια!

Η μια από τις σφαίρες βρήκε τον 54χρονο στο πόδι. Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις από περιπολικά της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όμως, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλεξαν από το σημείο τρεις κάλυκες.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 28χρονος που κυνηγήθηκε από οπαδούς!

Φρικτό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Κυριακής (5/1/2020) ένας 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο θάνατος του νεαρού Βούλγαρου είναι ο τραγικός απολογισμός ενός ακόμη επεισοδίου μεταξύ οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Επεισόδια σημειώθηκαν και στο ματς των αιωνίων έξω από το "Γ.Καραϊσκάκης"!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να διαφύγει από τη μανία νεαρών οπαδών που τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν. Ο 28χρονος ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας που είναι αδελφοποιημένη με ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά το επεισόδιο ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο 28χρονος. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην οδό Μαρίας Κάλλας, έναντι του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

Σοβαρά επεισόδια έξω από το "Γ.Καραϊσκάκης"!

«Χαμός» επικρατεί έξω από το Καραϊσκάκης λίγη ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι, με του οπαδούς του Ολυμπιακού και την αστυνομία να συγκρούονται.

Χρήση δακρυγόνων και υλικές ζημιές ο πρώτος «απολογισμός».

Με το χειρότερο τρόπο ξεκινάει το ντέρμπι των «αιωνίων»: οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με ανθρώπους των ΜΑΤ και ξεκίνησε... ανθρωποκυνηγητό, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στα πέριξ του σταδίου.

Μάλιστα, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική, κάτι που φρόντισε να τονίσει και ο Παναθηναϊκός!

Η αποστολή του Τριφυλλιού, ωστόσο, δεν ήρθε σε «επαφή» με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, φτάνοντας κανονικά στο γήπεδο.

Νεκρός 23χρονος ποδοσφαιριστής μετά από τροχαίο!

Θλίψη έχει φέρει η είδηση του θανάτου του 23χρονου ποδοσφαιριστή της Γκινγκάμπ, Ναθαέλ Ζουλάν. Ο νεαρός επιθετικός άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα την Παρασκευή (3/1).

Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για το θέμα, ωστόσο τα γαλλικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι ο Ζουλάν πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μετά από προπόνηση. Ακόμα ένας θάνατος νέου ποδοσφαιριστή που συγκλονίζει, μετά και τον θάνατο πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη!

Ο Ζουλάν είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στην Χάβρη, προτού πάρει μεταγραφεί στην Γκινγκάμπ το χειμώνα του 2018 και θεωρούνταν από τους ελπιδοφόρους επιθετικούς στη Γαλλία.

«Η Γκινγκάμπ βρίσκεται σε πένθος» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο σύλλογος πονάει τρομερά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατο σε δυστύχημα του παίκτη του, Ναταέλ Ζουλάν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share