Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άνδρας επιχείρησε να πνίξει την κοπέλα του! (Video)

Σοκ!

7 Ιανουαρίου 2020 15:53
Άνδρας επιχείρησε να πνίξει την κοπέλα του! (Video)

Ένας 41χρονος άνδρας πήγε να πνίξει την κοπέλα του, όταν εκείνος αερίστηκε και εκείνη λέγεται πως του είπε πως αυτό που έκανε «μύριζε απαίσια». Ενώ, σοκ επικρατεί στον κινηματογραφικό κόσμο μετά την είδηση ότι πασίγνωστη ηθοποιός συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας της!

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Κρίστοφερ Ράγκστνεϊλ άρπαξε το θύμα από τα μαλλιά στο σπίτι φίλου του στην πόλη Γουϊτσίτα Φολς του Τέξας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει αστυνομική δήλωση στο KFDX-TV και όπως αναμεταδίδει η New York Post, ο άνδρας έγινε έξαλλος και άρχισε να πνίγει τη γυναίκα, όταν εκείνη σχολίασε την άσχημη οσμή.

«Είπε στον Κρίστοφερ ότι τα αέριά του μυρίζουν φρικτά και εκείνος τρελάθηκε. Πήγε από πίσω της και τύλιξε το ένα του χέρι στον λαιμό της με δύναμη», σημειώνει η αστυνομική αναφορά. Μάλιστα, το περιστατικό μπορεί να είχε χειρότερη κατάληξη, εάν ένας άλλος άνδρας δεν προλάβαινε να παρέμβει και στη συνέχεια να καλέσει την Αστυνομία.

Το θύμα είχε ένα κόκκινο σημάδι γύρω από τον λαιμό του και ένα κόκκινο σημάδι στο μέτωπό του όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στο σημείο.

Ο Ράγκσντεϊλ συνελήφθη με την κατηγορία για την επίθεση. Την επόμενη ημέρα κατέβαλε το ποσό των 10.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος.

Άντρας προσπάθησε να απαγάγει κοπέλα σε βαγόνι του μετρό! (Video)

Στο Μπρονξ των ΗΠΑ, συνελήφθη ένας άνδρας επειδή προσπάθησε να απαγάγει νεαρή γυναίκα σε βαγόνι του μετρό. Επίσης, την απόλυτη κόλαση έζησε μια 23χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις 6 Δεκεμβρίου στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Μάλιστα, τις τρομακτικές εικόνες κατέγραψε σε βίντεο επιβάτης που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον συρμό.

Όπως αναφέρει η «New York Post», ο 48χρονος κάτοικος του Μπρονξ Σόνι Αλογουέι κατηγορείται ότι προσπάθησε να αρπάξει τη νεαρή. Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει από τη λαβή του άνδρα μερικές στιγμές αργότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που καταγράφει την απόπειρα.

Ο θύτης καθόταν απέναντι από τη γυναίκα. Τη σκούντηξε μερικές φορές ενώ ο συρμός βρισκόταν εν κινήσει και προσπάθησε να της μιλήσει. Όταν το τρένο έφτασε στον σταθμό και άνοιξαν οι πόρτες, ο κακοποιός προέβη στην εγκληματική ενέργειά του. Τότε η γυναίκα άρχισε να βρίζει, ώσπου το θύμα ξέφυγε και μπήκε γρήγορα ξανά μέσα στον συρμό.

Γυναίκα επιχείρησε να απαγάγει παιδί σε εμπορικό κέντρο! (Video)

Μια γυναίκα προσπάθησε να απαγάγει ένα παιδί που καθόταν στο καρότσι του μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας! Παράλληλα σοκαριστικό είναι ένα βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει εκτελεστές να απαγάγουν και στη συνέχεια να διαμελίζουν έναν ασθενή!

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γυναίκα πλησιάζει το παιδί, του μιλάει λίγο και στη συνέχεια παίρνει το καρότσι και ξεκινάει να το σπρώχνει προς την έξοδο.

Όμως ένας υπάλληλος του καταστήματος, σύμφωνα με τη Daily Mail, φαίνεται πως αντιλήφθηκε τις περίεργες κινήσεις της γυναίκας, την πλησίασε και τη σταμάτησε πριν προλάβει να πάρει το παιδί και εξαφανιστεί.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η μητέρα του παιδιού, η οποία το έψαχνε έντρομη και όπως φαίνεται στο βίντεο φώναζε στη γυναίκα που προσπάθησε να το κλέψει.

Το περιστατικό συνέβη στην Ισπανία και η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share