Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές!

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την επίλυση!

5 Ιανουαρίου 2020 20:40
Θεσσαλονίκη: Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές!

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν εδώ και λίγη ώρα αρκετές περιοχές στη Θεσσαλονίκη, αφού σημειώθηκαν πολλές διακοπές ρεύματος.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, το πρόβλημα εντοπίζεται στο Ασβεστοχώρι, στις Συκιές, στο Φίλυρο, στα Πεύκα, στην Εξοχή, στην Άνω Πόλη, καθώς και στην Παπάφη. Ακόμα, στις Αφίδνες ένα δέντρο έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ και υπάρχουν φοβίες για ηλεκτροπληξία!

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις παραπάνω περιοχές.

Κατά την εκτίμηση του Διαχειριστή, το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα σε Ασβεστοχώρι, Συκιές, Φίλυρο, Πεύκα, και Εξοχή.

Σε ό,τι αφορά στην περιοχή της Άνω Πόλης και της Παπάφη, παραμένει άγνωστο το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Κακοκαιρία "Ηφαιστίων": Σε ποιους δρόμους της Αττικής διακόπηκε η κυκλοφορία;

Η επέλαση της κακοκαιρίας «Ηφαιστίων» με έντονα φαινόμενα, θυελλώδεις ανέμους, βροχές και χιόνια έφερε και τα πρώτα προβλήματα, ειδικά στο οδικό δίκτυο!

Η Τροχαία Αττικής αποφάσισε την διακοπή της κυκλοφορίας στην Λ. Χασιάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της μονής Κλειστών. Μάλιστα, κυκλοφοριακό χάος επικράτησε στα Καλάβρυτα στον δρόμο προς το χιονοδρομικό.

Επίσης, εξακολουθεί να είναι κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ.

Αφίδνες: Δέντρο έπεσε πάνω σε καλώδιο της ΔΕΗ! Φόβοι για ηλεκτροπληξία!

Ενόψει της νέας κακοκαιρίας "Ηφαιστίων" και των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, οι κάτοικοι, φοβούνται για νέα διακοπή ρεύματος καθώς στη συμβολή των οδων Ολύμπου και Τυμφρήστου εδώ και δυο μέρες έχει πέσει δένδρο πάνω σε καλώδιο της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτεί την περιοχή.

Ο ΔΕΔΔΗΕ πάρα τις εκκλήσεις δεν έχει εμφανιστεί ενώ ο αγωγός έχει ρεύμα.

Οι κάτοικοι κάνουν έκκληση για βοήθεια, καθώς μπορεί να προκύψει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μιας και ο καιρός μέλλεται να χειροτερέψει τις επόμενες μέρες!

Καλάβρυτα: Εγκλωβισμένοι οι οδηγοί στο δρόμο για το Χιονοδρομικό!

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στην επαρχιακή οδό που συνδέει τα Καλάβρυτα με το Χιονοδρομικό Κέντρο, καθώς βρίσκονται εγκλωβισμένοι δεκάδες οδηγοί με τα οχήματά τους, λόγω έλλειψης αντιολισθητικών αλυσιδών.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες καταβάλλουν προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των οδηγών, που παγιδεύτηκαν από την κακοκαιρία "Ηφαιστίων"!

Πληροφορίες υπάρχουν και για εγκλωβισμένους οδηγούς στη Ζαρούχλα, στην ορεινή Αιγιάλεια, και στο σημείο σπεύδουν εκχιονιστικά μηχανήματα για τον απεγκλωβισμό των οδηγών.

Να σημειωθεί ότι στα Καλάβρυτα βρίσκονται περί τους 15.000 επισκέπτες που κατέφθασαν στην ορεινή πόλη της Αχαίας για το τριήμερο των Θεοφανείων.

Την ίδια ώρα, μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας έχει λάβει η Αστυνομία στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων. Οι αστυνομικοί απαγορεύουν στα φορτηγά και στα βαρέα οχήματα να διέλθουν, ενώ όσοι οδηγοί δεν έχουν αλυσίδες μαζί τους, δεν τους επιτρέπεται να διέλθουν από το δρόμο.

Στην Πούντα – Καλαβρύτων υπάρχουν εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρα για να μείνει ανοικτός ο δρόμος.

Με ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. τροποποιεί προηγούμενη απόφαση απαγόρευσης της κίνησης των φορτηγών άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου στους αυτοκινητόδρομους και το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας, ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την χώρα.

Επιτρέπεται προσωρινά η κίνηση των άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου έως τις 6 το απόγευμα, στους αυτοκινητόδρομους και το εθνικό οδικό δίκτυο στις ακόλουθες οδικές αρτηρίες:

Ιονία οδό, Εγνατία οδό, εθνική οδό Προμαχώνα-Θεσσαλονίκης, ΠΑΘΕ από Ευζώνους έως Λάρισα (κόμβος Νίκαιας), Ολυμπία οδό, Μωρέα (Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα), Ε65 –τμήμα Ξυνιάδα έως Καλαμπάκα.

Από Λάρισα-κόμβο Νίκαιας έως Αθήνα συνεχίζει και ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών!

Η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι μετά τις 6 το απόγευμα απαγορεύεται αυστηρά η κίνηση των παραπάνω φορτηγών σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους και το εθνικό οδικό δίκτυο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share