Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Χαϊδάρι: Ποιος σκότωσε τον άτυχο άνδρα;

Νέες αποκαλύψεις!

5 Ιανουαρίου 2020 19:30
Έγκλημα στο Χαϊδάρι: Ποιος σκότωσε τον άτυχο άνδρα;

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής για τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας 66χρονου ρακοσυλλέκτη στο Χαϊδάρι είναι η ληστεία μετά φόνου ή αντιπαράθεση για ασήμαντη προσωπική διαφορά!

Ήδη έχουν σχηματίσει έναν κύκλο υπόπτων με τους οποίους συναντιόταν καθημερινά το θύμα και ευελπιστούν ότι θα έχουν σύντομα αποτελέσματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σκάι. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου όταν ένοικος της πολυκατοικίας στην οδό Δαβάκη στο Χαϊδάρι, εντόπισε νεκρό τον άτυχο άνδρα μέσα στην υπόγεια αποθήκη του κτιρίου, όπου διέμενε.

Το θύμα ήταν δεμένο πισθάγκωνα στα χέρια με ένα σκοινί και τα πόδια του με μία ζώνη, ενώ έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο, τα οποία δεν αποκλείεται να ευθύνονται για τον θάνατό του κάτι που θα διαπιστωθεί από την νεκροτομή. Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε χρονικά τον θάνατό του τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν τον εντοπισμό του, πιθανότατα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί συνεχίζουν την αυτοψία στον χώρο της δολοφονίας, αναζητώντας στοιχεία, αποτυπώματα ή γενετικό υλικό αν και στο εσωτερικό της μικρής αποθήκης το θύμα είχε συσσωρεύσει σκουπίδια, εφημερίδες και διάφορα μεταλλικά εξαρτήματα. Στην κατοχή του θύματος, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κανένα προσωπικό του αντικείμενο, ταυτότητα ή χρήματα, δείγμα ότι πιθανότατα τα απέσπασε ο δράστης ή οι δράστες.

Άγριο έγκλημα: Άνδρας δολοφόνησε άστεγη γυναίκα!

Άγριο έγκλημα στην Καλιφόρνια με έναν άνδρα να δολοφονεί μια άστεγη γυναίκα που προσπαθούσε να βρει μέρος να κοιμηθεί. Ενώ, σοκ επικρατεί στον κινηματογραφικό κόσμο μετά την είδηση ότι πασίγνωστη ηθοποιός συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας της!

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 49χρονος Κάρλος κατηγορείται ότι σκότωσε τη 41χρονη Joanna Otero.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση περίπου στις 11:50 τοπική ώρα την περασμένη Δευτέρα, που αφορούσε τραυματισμένο άτομο. Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι εντόπισαν την Οτέρο με τραύματα που παρέπεμπαν σε επίθεση.

Η γυναίκα υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της. Η αστυνομία ανέφερε ότι η Οτέρο πιθανότατα αναζητούσε μέρος να κοιμηθεί όταν σημειώθηκε η επίθεση.

Οι Αρχές ερεύνησαν το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής όπου σημειώθηκε η επίθεση, από το οποίο προέκυψε ως ύποπτος ο Κάρλος.

Φρίκη! Άνδρας σκότωσε την γυναίκα του, τα κατοικίδιά τους και το ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα! (photo)

Φρίκη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία στην οποία προέβη ο 56χρονος Κέβιν Χέιμσοθ όπου κατηγορείται ότι σκότωσε την 58χρονη γυναίκα του και τα δύο κατοικίδια του, έναν σκύλο -ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ- και μία γάτα, ενώ στη συνέχεια ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ότι πυροβόλησε τη γυναίκα του. Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά την έγκυο γυναίκα που σκότωσε ο ίδιος της ο άνδρας!

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει η DailyMail, σημειώθηκε στις 26 Δεκεμβρίου στο σπίτι του ζευγαριού στο Μπέλινγκχαμ. Οι αναρτήσεις που αποκαλύπτουν το έγκλημα έγιναν, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, είκοσι λεπτά αφότου γείτονες του ζευγαριού άκουσαν πυροβολισμούς στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι οι αμερικανικές Αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη ότι ο λογαριασμός, από τον οποίο έγιναν οι αναρτήσεις, ανήκει στον 56χρονο. Ο εν λόγω λογαριασμός στο Twitter δημιουργήθηκε το 2015 και ο χρήστης του έχει προβεί σε πολλά tweets υπέρ της οπλοκατοχής στο παρελθόν.

Ο 56χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τραυματισμένος από σφαίρα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ εικάζεται ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Φονική εκδίκηση 22χρονης: Πάτησε με το αυτοκίνητο και σκότωσε άνδρα επειδή...! (Video)

Φονική εκδίκηση πήρε μια 22χρονη! Η νεαρή γυναίκα κατηγορείται για δολοφονία διότι πάτησε με το αυτοκίνητο και σκότωσε έναν άντρα που πυροβόλησε τον συγγενή της το πρωί των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την αστυνομία. Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά την οικογενειακή τραγωδία, με πατέρα να σκοτώνει τα παιδιά και τη γυναίκα του!

Η Σαμπρίνα Μαρί Γκουτιέρεζ από την Καλιφόρνια κατηγορείται ότι κυνήγησε το θύμα με το αυτοκίνητό της και τον έριξε στο πεζοδρόμιο στο Σαν Χοσέ, όπου τον πάτησε.

Το θύμα φέρεται να είχε πυροβολήσει έναν άντρα που είναι συγγενής της Γκουτιέρεζ στη διάρκεια ενός καβγά, εγκαταλείποντάς τον τραυματισμένο, ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο της δολοφονίας, βρήκε το θύμα αναίσθητο στο πεζοδρόμιο με ένα όπλο δίπλα του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Γκουτιέρεζ εγκατέλειψε το σημείο τους εγκλήματος, αλλά συνελήφθη αργότερα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share