Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξελίξεις με την υγεία του! Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν;

Παραμένει νοσηλευόμενος!

5 Ιανουαρίου 2020 15:41
Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξελίξεις με την υγεία του! Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν;

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνουν οι γιατροί για την πορεία της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος για δεύτερο εικοσιτετράωρο στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου.

Η κατάστασή του εμφανίζει μικρή βελτίωση και περίπου από τις 12 το μεσημέρι αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του πάντως, εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται σοβαρή, αν και βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο εικοσιτετράωρο της νοσηλείας του.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάστασή του έχει ως εξής:

Ανακοινώνεται ότι ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο.
Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Ώρες αγωνίας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο ταλαντούχος παρουσιαστής από τα ξημερώματα του Σαββάτο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα.

Υπό καταστολή και υπό μηχανική υποστήριξη της αναπνοής νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη μονάδα εμφραγμάτων της πρώτης πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινκής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

Στο πλευρό του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος με πρώτο τον γιο του Στέργιο, αλλά και τη Σοφία Βόσσου η οποία υπήρξε επί χρόνια σύντροφός του, που τον επισκέφθηκε μαζί με την κόρη της, Ερασμία Μάνου.

Σύμφωνα με το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένος στην κηδεία του αδελφού του Θάνου, την περασμένη Δευτέρα. Η ψυχολογική του κατάσταση ήταν άθλια και τελικά τα ξημερώματα του Σαββάτου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Ιπποκρατείου.

Το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν έχει ως εξής:

"Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου".

Θάνος και Ανδρέας Μικρούτσικος μαζί σε πλατό: Η σπάνια τηλεοπτική τους συνάντηση στον Γιώργο Παπαδάκη!

Πριν από πολλά χρόνια, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο αδελφός του, Ανδρέας, είχαν εμφανιστεί από κοινού στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη!

Σήμερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε το τελευταίο “αντίο” στον αδελφό του, τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη η απώλεια του οποίου έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Απόσπασμα της σπάνιας αυτής συνάντησης των δύο αδελφών στον τηλεοπτικό “αέρα”, μεταδόθηκε σήμερα στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1. Τα χαμόγελα, τα πειράγματα και τα αστεία μεταξύ τους, περίσσευαν.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share