Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιταλία: Νεκροί έξι τουρίστες μετά από σφοδρό τροχαίο!

Άλλοι 11 τραυματίστηκαν!

5 Ιανουαρίου 2020 12:25
Ιταλία: Νεκροί έξι τουρίστες μετά από σφοδρό τροχαίο!

Έξι νεαροί Γερμανοί σκοτώθηκαν και άλλοι έντεκα τραυματίστηκαν σε φρικτό τροχαίο, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη βόρεια Ιταλία όταν αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στην ομάδα των τουριστών, μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στη 1.15 τα μεσάνυχτα (2.15 ώρα Ελλάδας) στο Άλτο Άντιτζε, την ιταλική περιοχή που συνορεύει με την Αυστρία, σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera. Μάλιστα στην χώρα μας σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισιά λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όπου δύο άτομα έχασαν την ζωή τους.

Αφού πέρασε το βράδυ σε ένα εστιατόριο, η ομάδα των νεαρών Γερμανών τουριστών βρισκόταν κοντά στο λεωφορείο με το οποίο μετακινείτο όταν ένα αυτοκίνητο έφθασε με μεγάλη ταχύτητα, θερίζοντας τους ανθρώπους πάνω στον δρόμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ένας 28χρονος που ζει στην περιοχή «και ο οποίος φέρεται να είχε πολύ υψηλό επίπεδο αλκοόλ στο αίμα».

Οι έξι νέοι σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ τρεις από τους έντεκα τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ανάμεσά τους μια γυναίκα που μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αυστρία, σύμφωνα με την πηγή.

Σοκ: Τροχαίο ατύχημα για βουλευτή! (photo)

Τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε ο βουλευτής και επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στην πολιτειακή Βουλή της Νέας Υόρκης, Μπράιαν Κολμπ. Σοβαρό τροχαίο συνέβη χθες στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με ένα φορτηγό να συγκρούεται με αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το nypost.com, Ο Κολμπ τράκαρε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όπως αποκαλύφθηκε αργότερα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ!

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί ότι λίγες μέρες πριν το τρακάρισμά του είχε αρθρογραφήσει σε Νεοϋορκέζικη εφημερίδα, με θέμα οι συμπολίτες του να μην οδηγούν πιωμένοι, καθώς η τραγωδία μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση μόλις μιας κακής απόφασης, όπως τόνιζε χαρακτηριστικά!.

Μάλιστα ο 67χρονος βουλευτής τόνιζε ότι... «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όσους πίνουν και πιάνουν το τιμόνι». Φαίνεται γι αυτόν ισχύει η βουλευτική ασυλία...

Ο Κίραν Λάλορ επίσης ρεπουμπλικάνος βουλευτής, ζήτησε να παραιτηθεί ο Κολμπ από επικεφαλής της μειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή της Νέας Υόρκης και χαρακτήρισε «ντροπή» το ότι δεν το έχει κάνει ακόμη.

Τροχαίο στην Βούλα: Αυτή είναι η 25χρονη οδηγός από το δυστύχημα που σκοτώθηκε η 19χρονη, Σία! Έκκληση για αίμα

Στιγμές αγωνίας περνούν γνωστοί, φίλοι αλλά και απλοί συμπολίτες της 25χρονης μητέρας ενός τετράχρονου κοριτσιού, Αναβυσιώτισσας Φωτεινή (Φαίη) Μυλωνοπούλου – Χατζηρουσέα, του Χαραλάμπους, η οποία δίνει αγώνα στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου μεταφέρθηκε μετά το τροχαίο.

Το αυτοκίνητο με οδηγό την 25χρονη εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε δέντρο.

Η 19χρονη Σία Δαμάσκου, συνοδηγός, βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ η 25χρονη οδηγός μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο Ασκληπιείο, παρότι δεν εφημέρευε.

Στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται με βαρύτατατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει υποστεί ρήξη ήπατος και χρειάζεται αίμα. Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή Φαίη είναι και μητέρα ενός 4χρονου αγοριού!

Η αιμοδοσία θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή από 8:30 έως 14:30 και Σάββατο από 9:00 μέχρι 14:00!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share