Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαϊδάρι: Νεκρός άνδρας σε υπόγεια αποθήκη πολυκατοικίας!

Θρίλερ!

5 Ιανουαρίου 2020 08:39
Χαϊδάρι: Νεκρός άνδρας σε υπόγεια αποθήκη πολυκατοικίας!

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα, σε υπόγεια αποθήκη πολυκατοικίας, στην οδό Δαβάκη στο Χαϊδάρι.

Τον άτυχο άντρα εντόπισε ένοικος της πολυκατοικίας στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής ώστε να γίνει η πρώτη εκτίμηση για τον θάνατο του άνδρα.

Μαρτυρία σοκ: «Έτσι έγινε η δολοφονία στο Χαϊδάρι»!

Αυτόπτης μάρτυρας στην εν ψυχρώ δολοφονία του 49χρονου επιχειρηματία στο Χαϊδάρι μίλησε στον ΣΚΑΪ για το αιματηρό περιστατικό.

Μάλιστα, όταν τα καλάσνικοφ των αγνώστων γάζωσαν το αυτοκίνητο του θύματος σταμάτησε και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

«Και βλέπω έναν άνθρωπο ο οποίος είναι χτυπημένος. Έχει πυροβοληθεί. Πλησιάζοντας στο φανάρι βλέπω μία μαύρη μοτοσικλέτα να φεύγει. Ακούω τους ήχους αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς ότι ήταν πυροβολισμοί εκείνη την ώρα. Το τζιπάκι κινείται προσπερνάει το φανάρι και κάθεται στη μέση της νησίδας και βλέπω ανθρώπους να τρέχουν πάνω του», είπε ο άνδρας.

Είδε τους δύο δολοφόνους να ανοίγουν πυρ. Έτρεξε να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε κοντά στον επιχειρηματία και περιγράφει τις δραματικές προσπάθειες του ίδιου και δύο αστυνομικών να βοηθήσουν το θύμα.

«Ήταν (σ.σ. χτυπημένος) στο πόδι. Και στα πλάγια είχε δεχθεί κάποιες σφαίρες και έχανε αρκετό αίμα. Και ήταν και ένας άνθρωπος που προσπαθούσε να τον βοηθήσει. Έβγαλα τη ζώνη μου να του την δώσω με την προϋπόθεση να σφίξει λίγο το πόδι του που έχανε από εκεί αίμα», ανέφερε ο νεαρός.

Οι πρώτες στιγμές μετά την δολοφονική επίθεση ήταν δραματικές. Ο ένας από τους αστυνομικούς και ο νεαρός προσπαθούσαν να σταματήσουν την αιμορραγία. Ο δεύτερος αστυνομικός ενημέρωνε το ασθενοφόρο. «Ο άνθρωπος που τον είχε αναλάβει και τον πρόσεχε που έκανε ό,τι μπορούσε είχε κόψει την ζώνη του καθίσματος και τον κράτησε μ’ αυτό.

Τον ξάπλωσε πίσω στο κάθισμα και προσπαθούσε με όποιο τρόπο μπορούσε να σταματήσει την αιμορραγία εκεί που πόναγε. Είχε χάσει το χρώμα του».

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση ήταν κρίσιμα. «Τον ρωτούσαν: Είσαι εντάξει; Μ’ ακούς; Να καταλάβουν αν ο άνθρωπος αυτός έχει τις αισθήσεις του. Ειδοποιούσα ασθενοφόρο και την αστυνομία που ήρθαν με την μία. Φαντάσου ότι πέρασαν πέντε λεπτά και ήρθαν οι αστυνομικοί και με απομάκρυναν από το όχημα γιατί ήμουν σχετικά κοντά», ανέφερε ο νεαρός.

Όπως περιέγραψε στο ΣΚΑΪ είδε τους δύο δολοφόνους. «Δύο άτομα. Εννοείται ότι τον έναν έβλεπες καλά. Τους είδα και τους δύο καλά όταν έσκυψαν για να εξαφανιστούν. Με κράνη. Ο οδηγός μαύρα. Ο συνοδηγός ήταν με μαύρο άσπρο. Ήταν λίγο περίεργο».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share