Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το ρεβεγιόν των οργίων στα Βόρεια Προάστια! 80 ζευγάρια αντάλλαξαν συντρόφους σε βίλα!

Σκηνικό βγαλμένο από την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»!

3 Ιανουαρίου 2020 10:32
Το ρεβεγιόν των οργίων στα Βόρεια Προάστια! 80 ζευγάρια αντάλλαξαν συντρόφους σε βίλα!

Σε βίλα επιχειρηματία στα Βόρεια Προάστια, 80 ζευγάρια υποδέχτηκαν το νέο έτος ανταλλάσσοντας ευχές και... συντρόφους, φορώντας, μάλιστα, μάσκες, για να μην αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον!

Σκηνικό βγαλμένο από την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» σε βίλα επιχειρηματία στα Βόρεια Προάστια, που θύμισε και την κρουαζιέρα το καλοκαίρι σε ελληνικά νησιά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σε ένα διαφορετικό ρεβεγιόν, τουλάχιστον 80 ζευγάρια swingers υποδέχτηκαν το νέο έτος ανταλλάσσοντας ευχές και... συντρόφους!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, δε, συμμετείχε και ο οικοδεσπότης στο όργιο, που ξεκίνησε αμέσως μόλις έφτασαν οι καλεσμένοι του, γόνοι καλών οικογενειών, εν δυνάμει μοντέλα και πρόσωπα της showbiz!

Όλοι, μάλιστα, φορούσαν μάσκες, για να μη γνωρίζει ο ένας τον άλλον, θυμίζοντας... Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, με το που πάρκαραν, και προτού ακόμη εισέλθουν στο εσωτερικό της πολυτελούς και αχανούς οικίας, τα ζευγάρια φόρεσαν τις μάσκες και άρχισαν να διαλέγουν τους νέους ερωτικούς τους παρτενέρ.

Για το καλό, εξάλλου, του νέου χρόνου, κάθε ζευγάρι περνούσε από το σαλόνι και άφηνε 250 ευρώ!

Η οργάνωσε ήταν άψογη. Ο χώρος υποδοχής ήταν γεμάτος με εδέσματα και ποτά, για να ξεκινήσουν... χορτάτοι οι swingers τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Στο σαλόνι, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, στο όργιο έλαβαν μέρος περίπου 40 ζευγάρια, ενώ τα υπόλοιπα διασκορπίστηκαν σε άλλα δωμάτια της βίλας. Σε έναν χώρο, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και ολιγόλεπτη βιντεοσκόπηση, με τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων.

Τα όργια ολοκληρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, με τους swingers να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τους επόμενους μήνες...

Κρήτη: 350 swingers σε σε 5άστερο ξενοδοχείο για μια ερωτική εβδομάδα!

Ένα ιδιαίτερα καυτό ερωτικό εξαήμερο σε 5άστερο ξενοδοχείο της Κρήτης θα περάσουν για 5η συνεχή χρονιά 350 swingers (ανταλλαγή ζευγαριών) από όλο τον κόσμο, που φτάνουν στο νησί την Τετάρτη 8 Μαΐου.
Σύμφωνα με το neakriti.gr το ταξίδι οργανώνεται από το ολλανδικό γραφείο SDC, που ειδικεύεται σε προγράμματα διακοπών για swingres.

Τους 350 swingers θα φιλοξενήσει, όπως πάντα, ένα 5άστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα, έως τις 13 του μήνα, και έχει ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να περάσουν αξέχαστες διακοπές, ανταλλάσσοντας συντρόφους, αφού αυτός είναι ο λόγος της συμμετοχής τους σε αυτό το ταξίδι.

Πρόκειται για επισκέπτες από την Αμερική και τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, τη Ρωσία και όλη την Ευρώπη, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες. Το κόστος για κάθε πελάτη, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι περίπου 350 ευρώ την ημέρα, και συμπεριλαμβάνει τα πάντα, εκτός από ακριβά ποτά όπως είναι οι σαμπάνιες. Οι swingers ζητούν να τους εξασφαλίζεται εχεμύθεια και απόλυτη ιδιωτικότητα, όσον αφορά στον έξω κόσμο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share