Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ: Νεκρός διαρρήκτης που πέρασε μέσα από τζαμαρία για να διαφύγει!

Νοσηλεύεται ο συνεργός του!

2 Ιανουαρίου 2020 08:39
Σοκ: Νεκρός διαρρήκτης που πέρασε μέσα από τζαμαρία για να διαφύγει!

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός ανήμερα την Πρωτοχρονιάς καθώς προσπάθησε να διαφύγει από διαμέρισμα στο οποίο είχε μπει για να κλέψει! Ωστόσο, μην ξεχνάμε την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον νεκρό άνδρα στου Γκύζη που εκτιμάται πως δολοφονήθηκε από ληστές.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν δύο άνδρες, γεωργιανής καταγωγής, επιχείρησαν να μπουν σε διαμέρισμα, στους Αμπελόκηπους, στην Αθήνα.

Έγιναν, ωστόσο, αντιληπτοί από γείτονες οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι γείτονες φώναζαν στους νεαρούς διαρρήκτες ότι οι αστυνομικοί ήταν καθ’οδόν και τότε εκείνοι επιχείρησαν να φύγουν τρέχοντας από την πολυκατοικία.

Ο ένας από τους δύο πέρασε μέσα από την τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

Οι δράστες έτρεξαν, όμως σε απόσταση 100 μέτρων από την εν λόγω πολυκατοικία, συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ο ένας κατέληξε στα τραύματά του και ο δεύτερος παραμένει νοσηλευόμενος.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 29χρονος σε τροχαίο!

Ακόμη μία τραγωδία στην άσφαλτο, μετά τον θάνατο της 25χρονης αστυνομικού, με έναν 29χρονο οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο το βράδυ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Καβάλα!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το thestival.gr, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 29χρονος εξετράπη της πορείας της, ανετράπη και προσέκρουσε στα μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας. Η κηδεία του άτυχου οδηγού, θα γίνει σήμερα στις 17:00 το απόγευμα στο Παλαιοχώρι.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Νεκρός πατέρας 4 παιδιών!

Ένα θανατηφόρο τροχαίο έγινε στη Χαλκίδα με λεωφορείο να συγκρούεται με απορριμματοφόρο και έναν πατέρα 4 παιδιών να χάνει τη ζωή του! Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο, μετά από αυτό που έγινε στην Νέα Ιωνία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, τουριστικό λεωφορείο χτύπησε την πίσω πλευρά του οχήματος και σκότωσε ακαριαία τον υπάλληλο που εκείνη την ώρα στεκόταν στη θέση του επάνω στο αυτοκίνητο, περιμένοντας τον συνάδελφό του να φέρει τον κάδο για να τον αδειάσουν μέσα σε αυτό.

Το περιστατικό συνέβη στον κεντρικό δρόμο της Νέας Αρτάκης. Ο άτυχος υπάλληλος ήταν 47 ετών πατέρας τεσσάρων παιδιών. Σοκ έχουν υποστεί οι συνάδελφοί του και η Δημοτική Αρχή.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κορίνθου-Πατρών: Φορτηγό καρφώθηκε σε αυτοκίνητο! Ένας νεκρός!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο 138ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών, με φορτηγό να καρφώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και να έχουμε έναν νεκρό! Σε πολύ σοβαρή κατάσταση και η 25χρονη από την Κερατέα ύστερα από το τροχαίο στη Βούλα!

Οδηγός αυτοκινήτου συνειδητοποίησε πως το όχημά του εμφάνισε μηχανική βλάβη.

Τότε, σταμάτησε για να το ελέγξει όμως τη στιγμή που κατέβαινε από το Ι.Χ. , ένα φορτηγό καρφώθηκε πίσω του, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο οδηγός του φορτηγού είναι τραυματισμένος.

Φρικτό τροχαίο στην Βούλα: Αυτή είναι η 19χρονη που σκοτώθηκε! Θλίψη στην Κερατέα

Βαρύ το πένθος στην Κερατέα για την άτυχη 19χρονη Σία Δαμάσκου, η οποία έχασε τη ζωή της όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε η 25χρονη φίλη της εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική έφτασαν άμεσα στο σημείο, ωστόσο για την άτυχη 19χρονη ήταν ήδη αργά. Η 25χρονη οδηγός διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς και τα αδέρφια της 19χρονης κοπέλας, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν πως η αγαπημένη τους κόρη και αδερφή έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά. Συγκινητικά είναι τα λόγια του αδερφού της 19χρονης, ο οποίος την αποχαιρετά μέσω Facebook αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφίλ του με μια πένθιμη κορδέλα. «Καλό παράδεισο, αδερφούλα μου» γράφει ο αδερφός της, ενώ αρκετοί φίλοι και συγγενείς την αποχαιρετούν με μηνύματά τους.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 19χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 25χρονη έχει μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στον Ευαγγελισμό. Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι η 25χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ είναι βαρύτατα τραυματισμένη με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η 25χρονη διαγνώστηκε με ρήξη στο ήπαρ και υπεβλήθη σε επέμβαση. Η αξονική τομογραφία που διενεργήθηκε στην 25χρονη έδειξε αιματώματα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί έκριναν ότι χρειάζονται τουλάχιστον δυο 24ωρα πριν προβούν σε οποιαδήποτε επέμβαση, για να αξιολογήσουν την εξέλιξη της βλάβης.


Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού του θύματος

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία, που εξετάζει ως πιθανότερα αίτια την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχόπτωσης σε συνδυασμό με την ταχύτητα, ενώ υπό έρευνα είναι αν οι δύο κοπέλες είχαν καταναλώσει υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share