Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο!

Συναγερμός στην πυροσβεστική!

1 Ιανουαρίου 2020 18:46
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο!

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο στη συμβολή των οδών Φλέμινγκ και Δροσίνη. Συναγερμός είχε ξεσπάσει και στη Θεσσαλονίκη με φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι!

Στο σημείο επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Φωτιά ξέσπασε στη Κεφαλονιά!

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στη περιοχή Πλατιές Κεφαλονιάς, από άγνωστη μέχρι στιγμή αίτια. Συναγερμός είχε σημάνει το πρωί στο Χολαργό με μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα!

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με 10 πυροσβέστες. Οι πολύ δυνατές ριπές ανέμου που φθάνουν τα 9 μποφόρ δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών ενώ είναι δύσκολη η βοήθεια των εναέριων μέσων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων, από τις φλόγες κινδύνευσε εξοχική κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ενεργοποιηθεί εθελοντικοί σύλλογοι που συνδράμουν στο έργο των πυροσβεστών.

Συναγερμός στην Ημαθία: Φωτιά σε μονοκατοικία!

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί σε μονοκατοικία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Μάλιστα, τα Χριστούγεννα, είχαμε τραγωδία με έναν άνδρα να καίγεται ζωντανός μέσα στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη!

Η φωτιά ξέσπασε στο πατάρι του σπιτιού και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην κεραμοσκεπή. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα της πυροσβεστικής Ημαθίας, οι οποίοι έσβησαν τις φλόγες πριν εκείνες επεκταθούν.

Μάλιστα προχώρησαν και στον απεγκλωβισμό μιας 81χρονης από δωμάτιο του σπιτιού που είχε γεμίσει καπνούς, η οποία και μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο πατάρι και στην σκεπή του σπιτιού. Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πανικός στη Ρόδο: Φωτιά σε αποθήκη πολυκατοικίας! (Video)

Πανικός στη Ρόδο από φωτιά που ξέσπασε σε αποθήκη πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου του Ε'. Μάλιστα, τα Χριστούγεννα, είχαμε τραγωδία με έναν άνδρα να καίγεται ζωντανός μέσα στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη!

Επειδή η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη υπήρξε γρήγορη και συντονισμένη επιχείρηση από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία (που έκλεισε την κυκλοφορία στο δρόμο) και τη ΔΕΗ που κλήθηκε να διακόψει το ρεύμα στην ευρύτερη περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άνδρες, τα οποία συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Αρμόδιοι αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου ανέλαβαν τη σχετική έρευνα για να προσδιοριστούν τα αίτια που ξέσπασε η πυρκαγιά καθώς επίσης και το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσε.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Κερατσίνι!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε πολυκατοικία στο Κερατσίνι. Ο ουρανός έχει γεμίσει με μαύρο καπνό, ενώ δεν έχει φτάσει ακόμα η Πυροσβεστική στο σημείο.

Στο σημείο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, επιχειρούν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Να σημειωθεί ότι άλλη μια φωτία ξέσπασε σε σπίτι εχθές στην Κρήτη, που σημαίνει ότι οι ένοικοι - ιδιοκτήτες πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί!

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Φωτιά στο Ηράκλειο!

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη για την κατάσβεση φωτιάς κοντά στο Μποδοσάκειο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε συνεργείο με μηχανάκια που βρίσκεται επί της οδού Γιαμαλάκη, ξέσπασε φωτιά, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε περίοικους και περαστικούς. Άλλη μια σοβαρή και επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε στην Εγνατία Οδό, όταν φορτηγό πήρε φωτιά εν κινήσει.

Στο κατάστημα επιχειρούν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Ολόκληρη η περιοχή έχει τυλιχθεί σε πυκνούς καπνούς, λόγω των υλικών που καίγονται στο συνεργείο.

Φωτιά στη Σάμο!

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση, που βρίσκεται κοντά στο ΚΥΤ της Σάμου. Τραγωδία είχαμε στο Χαλάνδρι με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία!

Ένταση επικρατεί από το πρωί στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών στο Βαθύ της Σάμου με ομάδες μεταναστών κυρίως από αφρικανικές χώρες να δημιουργούν αρχικά ένταση στην κύρια πύλη και στη συνέχεια στην κάτω είσοδο του ΚΥΤ.

Εκεί τους περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τις πληροφορίες να μιλούν για πετροπόλεμο από τους μετανάστες και χρήση χημικών από τους αστυνομικούς.

Οι εργαζόμενοι του ΚΥΤ ειδοποιήθηκαν να μην προσέλθουν στην εργασία τους για λόγους ασφάλειας.

Την ίδια ώρα ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία στο Βαθύ με ένα εξ αυτών που βρίσκεται πιο κοντά στο hotspot να εκκενώνεται για προληπτικούς λόγους.

Συναγερμός στο Νέο Φάληρο: Φωτιά σε διαμέρισμα!

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβρστική πριν από λίγη ώρα έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Νέο Φάληρο. Στην Κέρκυρα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της μάνας που θυσιάστηκε για να σώσει το παιδί της!

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ η φωτιά έχει τεθεί υπο μερικό έλεγχο. Στο διαμέρισμα υπήρχαν δύο άτομα, τα οποία απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες.

Φωτιά στην Κέρκυρα: Βίντεο ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές διάσωσης των ενοίκων της μονοκατοικίας!

Από θαύμα σώθηκαν οι ένοικοι της τριώροφης μονοκατοικίας στο Μαντούκι Κέρκυρας, όπου ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Παρασκευής. Έχουμε βίντεο ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές διάσωσης.

Οι ένοικοι σώθηκαν μετά και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών και των ανδρών της πολιτικής προστασίας του δήμου Κέρκυρας.

Η πύρινη λαίλαπα κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να τυλίξει στις φλόγες το παλιό αρχοντικό με συνέπεια να κινδυνέψουν οι ένοικοί της. Στην απόγνωσή της μία γυναίκα, που έμενε στον τρίτο όροφο μόλις αντιλήφθηκε τις φλόγες να "καταπίνουν" το σπίτι της, πήδηξε με το 13χρονο κοριτσάκι της στο κενό.

Η γυναίκα έκανε βουτιά αγκαλιά με το κοριτσάκι της από το μπαλκόνι του φλεγόμενου κτιρίου για να σωθούν. Μάλιστα, για να το προστατέψει από την πτώση, το τύλιξε με το σώμα της με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στη θωρακική χώρα. Το παιδί ωστόσο σώθηκε χωρίς να τραυματιστεί, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κέρκυρας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Κερατσίνι!

Κρήτη: Φωτιά σε σπίτι!

Φωτιά στο Ηράκλειο!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share