Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μακελειό σε φυλακή: 16 κρατούμενοι νεκροί!

Άγρια συμπλοκή!

1 Ιανουαρίου 2020 15:02
Μακελειό σε φυλακή: 16 κρατούμενοι νεκροί!

Δεκαέξι κρατούμενοι νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός από την άγρια συμπλοκή που ξέσπασε μέσα σε μια φυλακή της πολιτείας Ζακατέκας στο βόρειο Μεξικό, ανέφερε η τοπική κυβέρνηση σε χθεσινή της ανακοίνωση. Ακόμη μία τραγωδία σε φυλακή καθώς πριν λίγες μέρες είχαμε ακόμη τρεις νεκρούς από φωτιά που ξέσπασε!

Η ασφάλεια θα ενισχυθεί σε φυλακές της πολιτείας αυτής έπειτα από το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην φυλακή Βαρόνιλ και το οποίο ξέσπασε περίπου στις 2:30 μμ τοπική ώρα χθες Τρίτη, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Ένας κρατούμενος συνελήφθη με όπλο στην κατοχή του, ενώ τρία ακόμη όπλα καθώς και διαφόρων ειδών μαχαίρια βρέθηκαν μέσα στη φυλακή. Η κυβέρνηση ξεκίνησε έρευνα για να εντοπίσει τους υπεύθυνους της συμπλοκής και να διακριβώσει πώς εισήλθαν τα όπλα στη φυλακή, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Το περιστατικό είναι το τελευταίο σε μια σειρά ανάλογων επεισοδίων που πλήττουν την καλή φήμη που έχει στο θέμα της ασφάλειας ο Μεξικανός πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ στον αγώνα του κατά της αυξανόμενης βίας στη χώρα.

Θρίλερ στα Τρίκαλα: Κρατούμενος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ένας κρατούμενος, στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Νεκρός στο κελί του βρέθηκε παιδόφιλος!

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο κρατούμενος ετοιμαζόταν να αποχωρήσει. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα, δικαστική απόφαση διέταξε την περαιτέρω κράτησή του.

Ο κρατούμενος φαίνεται ότι απελπίστηκε και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τον κατάλαβαν και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Σοκ στις φυλακές Κορυδαλλού: Νεκρός κρατούμενος!

Σοκ στις φυλακές Κορυδαλλού! Νεκρός κρατούμενος! Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται «υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε σήμερα στις 11:40, ότι ο αποθανών δεν αισθανόταν καλά. Αμέσως διεκομίσθη στο Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Είδηση σοκ: Νεκρός Έλληνας τραγουδιστής!

«Στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, διαπιστώθηκε σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, θάνατος κρατουμένου αλλοδαπής καταγωγής", αναφέρεται σε ανακοίνωση απο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως προκύπτει από το φάκελό του, ελάμβανε βαριά θεραπευτική αγωγή και εκρατείτο σε Ειδικό Χώρο από την 02/10/2019, ενώ από την 07/10/2019 είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ για χορήγηση υποκατάστατων.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Επόπτης και το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού»

Σοκ στις φυλακές Αυλώνα:Κρατούμενος επιτέθηκε και τραυμάτισε σωφρονιστικό υπάλληλο!

Σοκ στις φυλακές Αυλώνα. Κρατούμενος επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια σωφρονιστικό υπάλληλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ο νεαρός κρατούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Ρομά και έχει σωρεία πειθαρχικών αδικημάτων!

Δείτε επίσης: Φυλακές Αυλώνα: Συμπλοκή μεταξύ των κρατουμένων!

Το νέο συμβάν βίας και τρόμου σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Ο νεαρός κρατούμενος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Ρομά και έχει σωρεία πειθαρχικών αδικημάτων, άρχισε να φωνάζει και να ζητά από τον σωφρονιστικό υπάλληλο να του ανοίξει την πόρτα.

Όταν εκείνος του ζήτησε να ηρεμήσει λέγοντας ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται, ο νεαρός έγινε έξαλλος. Άρχισε να απειλεί και να υβρίζει τον υπάλληλο ενώ τον έφτυσε και του πέταξε ένα πλακάκι. Όταν ο σωφρονιστικός προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ο Ρομά όρμησε πάνω του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί με μανία στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Το περιστατικό έληξε μετά από λίγη ώρα και ο σωφρονιστικός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Έπιασαν 24χρονο αλλοδαπό δραπέτη φυλακών!

Είχε αποδράσει από τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας Συνελήφθη την Κυριακή στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Ομάδα Ζ, 24χρονος αλλοδαπός, δραπέτης φυλακών.

Διάβασε επίσης: Σοκ στην Κρήτη: Βρέθηκε μωρό μέσα σε τάπερ!

Ο 24χρονος είχε αποδράσει στις 28 Αυγούστου από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας, μαζί με τρείς συγκρατούμενους του, εκ των οποίων ένας 27χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 3 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών ετών και εννέα μηνών για σωματικές βλάβες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο συλληφθείς, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χίος: Συμπλοκή στις φυλακές! Υπάρχει ένας τραυματίας!

Φυλακές Αυλώνα: Συμπλοκή μεταξύ των κρατουμένων!

Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Χανίων!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share